Labvakar, meitenes!
Varbūt kāda vēlas pasūtīt kādu labumu no http://www.michaelkorscollection.ru/?
Vēlētos veidot koppasūtījumu, shippings ir 18eur, ko attiecīgi sadalītu :)
un varbūt kādai ir jau pieredze, sūtot MK no šīs mājaslapas?!!!
tiešām domājat, meitenes, ka feiki? kaut gan pēc cenas tas tā varētu būt...
varbū kāda zin kādu outletu, kur pārdod orģinālas MK somiņas? bet laikam līdz 100 eur būtu nereāli ko atrast...
aha tiesam pakaldarinajumi, jo neieskatijos ka cenas ir USD - ja tadas cenas butu EUR tad varetu . Bet labak neiesaku tadas neistas pirkt MK adas somas smukas videji 400Euro
Diez vai kāds oriģinālas MK somas par tādu smieklīgu naudu pārdotu krievu saitā, kurš uzrakstīts angliski.
Un vai tiešam kaut kur ir redzētas tik foršas atlaides šim somām? (es runāju tagad par parastiem vai uztīcamiem internet-veikaliem
pourpre biju Elkorā apskatīt jauno kolekciju, tur bija arī lakādas ;) un daža laba arī tur šķita neglīta :D bet nu skaidrs, tā mājaslapa ir ar feikiem...
Ļoti gribēju pirkt MK somu, bet tik daudzas apkārt feikiem staigā, ka negribas vairs. Es ar to savu oriģinālo vienalga kā tirgus tante tad izskatīšos. :D
Tā ir, ka puse MK somu ir pakaļdarinājumi. Vakar Depo viena apaļa sieviete tā vicinājās ar savu it kā MK somu, ka kārtīgi man trāpīja, nemaz neatvainojās. Bet nu varēja redzēt, ka nav oriģināla soma- vīles atirušas, šķības, kā arī soma pavisam saņurcīta.