Man pa dienu bija doma ierosināt tādu kā totalizatoru par to, vai saņemsies, kurā es būtu licis uz to, ka Tev nesanāks (izteikti manāms Tavos sākotnējos tekstos tas). Tomēr atturējos, lai neveicinātu negācijas no citu lasītāju puses un nekādā veidā neietekmētu Tavu lēmumu - Tu neko nedari tikai par spīti kādam (respektīvi man).
Viss mainās, bet nekas tā īsti neizmainās - domāju, ka Tu to ļoti labi zini. Tanī pat laikā es Tevi nenosodu, jo ir skaidri redzams, ka Tu neesi gatava šķirties, ne tuvu (minēšu, ka baidies būt viena, baidies no nezināmā, izmaiņām utml). Kad būsi, Tu to ļoti labi zināsi bez citu padomiem, jo dzīvē it visur no pirmā acu skatiena var nošķirt divus cilvēku veidus:
1) Tie, kas vēlas tā teikt "pamēģināt", bet līdz galam droši par sevi nav un iet ar domu "Ja nu..."
2) Tie, kas vēlas un apstāsies tikai, kad velamais rezultāts būs kabatā un nepieņems ne mazāko nobīdi
Pagaidām Tu esi pie 1. punkta. Mans ieteikums Tev - izmanto šo mēnesi (vai arī vairāk/mazāk atkarībā no tā, cik ilgi dzīvosi pie mammas), lai vispusēji attīstītu sevi, sekotu viņa piemēram un pamēģinātu tiekties pēc maksimuma. Iespējams, tas mainīs Tavu šī brīža "6. laukuma spēlētāja" domāšanu. Lai veicas!