briesmīgi pasākumi

Reitings 86
Reģ: 25.01.2015
briesmīgāko kāzu diskusijā lasīju dažādus stāstus no kāzām, tāpēc nolēmu uztaisīt šo diskusiju - pastāstiet par briesmīgākajiem vai amizantākajiem pasākumiem, kuros esat bijušas vai kuros vienkārši ir noticis kaut kas izstāstīšanas vērts.
vienalga vai tās ir izgāzušās kāzas, bēres, jaunā gada sagaidīšana, jāņi vai dzimšanas dienas ballītes vai vienkārši neveikli, apkaunojoši vai kādā citādā ziņā jocīgi atgadījumi kādā pasākumā :)
21.02.2015 21:32 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
liarliar, par Bermudu runā? :D esmu daudz teizes tur bijusi,labas atmiņas :D

Kad vēl biju kopā ar ex, tad nu viņš mēdza izbojāt ballītes ar savām greizsirdības scēnām. Tika daudzītas sienas, durvis, lauztas mēbeles,vai arī sanācis pat kautiņš. vienreiz bijām viemos pie brāļa, bralis īrē dzīvokli daudzstāvu mājā, ballīte. Atkal exam kaut kas nepatika, sāka ārdīties un izsita mājas ieejas durvīm stiklus. Cik es nikna un apkaunota biju, ārprāts!!!
22.02.2015 16:40 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
par alkoholu piekrītu. Es vienmēr paņemu līdzi pāris aliņus sev un dažus pa virsu, ja nu kas... :-)
22.02.2015 16:43 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Pat ar visām vemšanām,krišanām un citiem notikumiem,man vairāk laikam ir bijuši smieklīgi ne briesmīgi pasākumi,vismaz man tie šķiet smieklīgi. :-D
22.02.2015 16:49 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Briesmīgais pasākums, kurā es biju... Tas bija kempingā pie jūras, izīrējām vairākas mājiņas. Dzīvē izrādījās daudz, daudz reižu noplukušākas, nekā bijām iedomājušies, bet nu neko darīt, atpakaļ jau nebrauksim. Vakars nebija pārlieku interesants, vakarā ar draugu aizgājām gulēt, bet pēc laika dzirdam kaut kādus būkšķus, bļaušanu. Izrādās, viens puisis no mūsu kompānijas sakāvies ar kaut kādu čali no četrdesmitgadīgu motociklistu bara. Pēc brīža, protams, šie nāk atriebties, skrien virsū puišiem, viņu "dāmas" sāk lamāties uz meitenēm, viena vēl iemeta pudeli stiklā vienai no mājiņām. Pēc tam vēl pēc kempinga vadītājas rīkojuma atbrauca kaut kādi vietējie izsitēji un mēģināja ar draudēšanu piedzīt naudu par izsisti stiklu. Pašās beigās vēl uzradās "palīgu" kompānijas no tuvējās pilsētas, kura izrija visu atlikušo pārtiku un izdzēra alkoholu :D
Pēc šitā es vairs ar to kompāniju neraucu nekur, no kurienes ātri nevar tikt prom.
22.02.2015 16:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits