briesmīgākās kāzas ever

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Kādas ir briesmīgākās kāzas, kurās jebkad esat bijušas? Ceremonija otrdienas vakarā Dagdā? Kāzu mielasta vietā roltons un alus? Histēriska līgava, briesmīga mūzika, četru stundu pauze bez izklaidēm, kamēr jaunais pāris šķērso tiltus?

Kas jāņem vērā organizējot kāzas, lai viesi būtu priecīgi un apmierināti?
21.02.2015 18:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

No vienām kāzām gan man prātā aizķēries nepatīkams moments - jaunais pāris ielūgumos norādīja, ka labprāt dāvanā saņemtu naudu.
Kas tur nepatiikams?
22.02.2015 16:05 |

Reitings 4298
Kas tur nepatiikams?

Nepatīkams ne jau fakts, ka ielūgumos norādīja par vēlmi saņemt naudu, bet tieši tas, ka jaunais vīrs pat nepaskatījās, kurš viesis cik ir uzdāvinājis, neizlasīja kartiņas, vienkārši brutāli atplēsa visas aploksnes, izvilka naudu un salika makā! Lūk, šis man šķiet nepatīkams moments - necieņa pret tiem, kas rakstījuši kartiņas ar laba vēlējumiem.
22.02.2015 16:13 |

Reitings 819
Reģ: 21.02.2015
Ar to laika aizpildīšanu pēc oficiālās daļas līdz viesu namam mēs kāzās bijām sarunājuši viesiem ekskursiju, kas ilga 1.5h, tad 30 min kamēr viesi aizbrauca līdz viesu namam un mūs viņi gaidīja apmēram stundu ne vairāk :)

Tas arī ir ne foršākais kas bijis japiedzivo - 6 h gaidīšana nekurienē - starp Siguldu un Cēsīm, kad pateica jaunie brauc prom jūs darāt ko gribat..
22.02.2015 16:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Freya-piekriitu!
22.02.2015 16:18 |

Reitings 86
Reģ: 18.01.2015
Pati nebiju tajās kāzās, bet paziņas stāstīja, ka rīta pusē pēc kāzām vairāki vēl "pie dzīvības" esošie viesi pieķēra kāzu muzikantus krāmējot savā busiņā pāri palikušo šņabi. Tā kā kāzas bija lielas, tad arī pārpalikumi nebija mazie - cik stāsīja, tad šie bija krāmējuši veselām kastēm. Protams, izcēlās kautiņš un baigais nesmukums. Labi, ka jaunais pāris un lielākā daļa viesu jau gulēja. Beidzās viss ar to, ka grupas menedžeris otrā dienā atbrauca un atgrieza muzikantiem samaksāto naudu. Vismaz kaut kā centās izpirkt vainu, lai neaizietu reputācija par šitādiem gājieniem. Kaut gan nav jau teikts, ka viņi iepriekš nav zaguši, jo kāzās spēlē ļoti bieži. Vienkārši te nepaveicās un viņus pieķēra nozieguma vietā.
22.02.2015 16:35 |

Reitings 233
Reģ: 24.09.2013
Visvairāk man izbesīja kāzas, kurās līgava SPECIĀli kavēja ceremoniju par stundu, lai būtu baigā intriga.
Ok, es neuzskatu, ka pārim ir jābučo viesiem kājas, bet tomēr, ja jūs tos cilvēkus aicināt, tad nu kaut nedaudz arī par viņiem padomājat. Ja jūs neēdat gaļu vai nedzerat alko, nenozīmē, ka to nedara citi. Ja galu galā kāzas rīkojat tā, ka tikai jums ir ērti, tad neaicināt tos viesus vispār. Es tomēr gribētu, lai arī mani viesi jūtas labi, nevis ēstu salātlapas un dzertu ķīseli.
22.02.2015 16:40 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Par to naudas "vākšanu" man gan ir normāla attieksme, ja tas netiek darīts katrā konkursā. Pati biju 3 vai 4 kāzās un naudu no visiem (papildus) iekasēja tikai konkursa ietvaros, balsojot, kas piezims pārim pirmais. Un tad attiecīgi katrs met burkā/grozā naudu, balsojot par topošā bērna dzimumu. Nu neko traku es tur nesaskatu, jo parasti viesi jau met sīkumu, lielāku naudu (5-20 EUR robežā) liek vecāki, vistuvākie līgavai/līgavainim radinieki..

Nezinu.. uztveru to kā kāzu tradīciju. Iepriekš pat brīdināja, lai paņemam sīknaudu, ko mest. Nezinu.. papildus 2-3 EUR manā makā baigo robu neiesit..
22.02.2015 16:47 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nevaru atcerēties, kas man šito stāstīja, bet pārim bija vesels bars ar radiem/draugiem, kas ir hroniski kavētāji, tapēc viņiem ilūgumos bija ierakstīts, ka ceremonija sākas 1/2 agrāk nekā patiesībā. Un tad viņi beidzot ieradās tiešī uz ceremoniju un pat pusstundu kavējot, neko nenokavēja :-P
22.02.2015 16:50 |

Reitings 233
Reģ: 24.09.2013
Vēl bija gadījums pirms diviem gadiem kāzās... Biju paņēmusi līdzi otrās dienas tērpu. Smuki izgludināts karājās uz pakaramā. "Zagles" izdomāja man viņu nozagt, tāpē man ne vien nebija ko vilkt, bet dabūju izpirkt saņurcītu kleitu ar pleķi. Nu kur, bļāviens, prātā ienāk prātā zagt drēbes? Turklāt, ja ir uz pakaramā, nafig saņurcīt un maisā iemest?
22.02.2015 16:50 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Par naudiņas vākšanu puisītim vai meitenītei arī biju gan dzirdējusi, gan arī pati vienās kāzās piedzīvojusi. Nekas traks, pāris eiro katrs piemet :) Zināju, ka draudzenes jaunajai ģimenei šī naudiņa ies uz medusmēnesi, tādēļ ieliku mazliet vairāk :)
22.02.2015 16:54 |

Reitings 819
Reģ: 21.02.2015
Man arī besī naudas vākšana - tāpēc sev kāzas balsošanai par puiku vai meiteni nopirkām speciāli šokolādes monētas kas stāvēja pie kastītēm ar lellēm, ar tām varēja balsot, daži bija arī tādi kas meta īsto naudu, bet tā jau bija pašu izvēle... :)
22.02.2015 16:56 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Par lietu zagšanu, draudzene stāstīja, ka vienās kāzās, kur bija šī, manuprāt, absolūti stulbā lieta, tie gudrinieki izdomāja noskrūvēt/noplēst, katrā gadījumā - dabūt nost, vienai mašīnai numurzīmi.... kura tā arī pazuda līdz ar galiem.

Pirmo reizi dzirdu par tādu naudas mešanu, bet nu ir skaidrs, ko vēl pievienot vedējiem iedotajā sarakstā ar lietām, ko savās kāzās redzēt negribam.
22.02.2015 17:05 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
briesmīgās kāzās neesmu bijusi.
ā, zinu kāzas, kur sieviete precējās 2x un uz kāzu mielastu netika ņemtas līdzi viņas pusaugu meitas, jo viena persona tai viesu namā daudz izmaksāja, tad nu tika ietaupīts uz pašas bērniem. tai pat laikā citi radu bērni kāzās bija.
un lieta, kas ļoti nepatīk- ja nav izdomāts, ko darīt viesiem kamēr pāris brauc tiltus/fočējas. nīkšana mašīnās nav izklaide.
22.02.2015 17:09 |

Reitings 4298
meksikana, runa vairāk par to, ka visas kāzas kopumā tika pataisītas par tādu naudas vākšanas pasākumu. Protams, ka mēs arī metām vien pāris eur un nabagāki no tā nepalikām, bet nebija forši, ka visa vakara gaitā ik pa laikam mums gar acīm žvadzināja burku, kurā jāmet nauda (jo burkai bija jābūt pilnai no rīta) un ik pa laikam aktivitātes, kur atkal un atkal jāvelk ārā maks. Svarīgi jau - kā to pasniedz.
22.02.2015 17:19 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Lasot jūsu stāstu, liekas, ka kāzas tiek pataisītas par vienu lielu balagānu, kurā galvenais ir iekasēt naudu par izdotajām kāzām. Es uzskatu, ka pārim ir jādomā par viesiem, ja to nevēlas darīt, tad nav viesi jāaicina. Ir jāakceptē, ka viesi vēlās gan uzēst gaļu, gan šampanieša glāzi izdzert. Tieši viesi veido kāzu atmosfēru.
22.02.2015 17:53 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
meksikana, runa vairāk par to, ka visas kāzas kopumā tika pataisītas par tādu naudas vākšanas pasākumu. Protams, ka mēs arī metām vien pāris eur un nabagāki no tā nepalikām, bet nebija forši, ka visa vakara gaitā ik pa laikam mums gar acīm žvadzināja burku, kurā jāmet nauda (jo burkai bija jābūt pilnai no rīta) un ik pa laikam aktivitātes, kur atkal un atkal jāvelk ārā maks. Svarīgi jau - kā to pasniedz.

Jap, šitam piekrītu, tāpēc arī minēju, ka ja tā būtu katrā konkursā, tas tiešām būtu kaitinoši. Es kopumā rakstīju, jo dzirdēti visādi šausmu stāsti. Vispār palasot (ne tikai par kāzām), ka cilvēki vai nu nemāk, vai nu negrib rīkot pasākumus, nospļaujoties uz viesu vēlmēm un nerūpējoties par tiem absolūti..
22.02.2015 18:24 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Visas kāzas, kurās esmu bijusi, ir bijušas skaistas, bet vienās gan bija nepatīkams pirmskāzu notikums. Līgava ar līgavaini iepriekšējā vakarā bija pamatīgi izkāvušies, tā, ka pašiem traumas līdz asinīm. Protams, to zināja tikai tuvākie, līdz ar to man visas kāzas bija nepatīkami skatīties uz līgavaini un līgavas sagrieztajām plaukstām. Filmētājs bija pārdzēris jēgu, gāja man garām un ar savu lielo kameru iebrauca manos matos, kas toreiz bija gari, nezināmā veidā mati sapinās kamerā, likās, ka viņš toreiz man pusi no matiem norāva. Viesiem tika izdalītas kartītes, kas par ko ir atbildīgs, vienam radiniekam, kam jau tā problēmas ar alkoholu, tika piešķirts uzdevums- glāžu aizpildītājs. Cilvēks apzinājās, ka nevar to izpildīt, jo drīzāk pats zem galda gulēs un pameta kāzas jau pēc 1h, jo vedējmāte uzstāja uz to, ka uzdevums ir jāpilda, līdz ar to viņš, zinādams, ka izcelsies skandāls, izvēlējās iet prom.
22.02.2015 18:41 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Man kāzas bija super foršas- ēdiens uz galda bija daudz , + vel muzika varēja visi dancot , vedēji normāli , tikkai bišku nepatika pašai atrakcīja vedēj mātes- draudzenei uzlikt knaģus visur , vīram virsū apsēju un tas nabags meklē , grābstās , sajūta pretīga ....tas neeko mūsu atteicībās neietekmēja ,bet neeko tādu otru reizi negribētu piedzīvot....
22.02.2015 18:54 |

Reitings 555
Reģ: 05.01.2012
esmu bijusi dažās kāzās, tās visas bija lieliskas. mazs izņēmums bija 1 moments no pēdejām kāzām, kur savāca mobilos un makus, lai it kā nākošajā rītā to visu izpirkt, taču daudziem viesiem, tāpat kā man, nelikās smieklīgi, ka savāc šādas mantas, jo nu ne visi viesi zina viens otru tā, pašai arī bija nepatīkami apzināties, ka mans telefons, nauda un citi dokumenti ir kaut kāda man nezināma cilvēka. jo iepriekšējās kāzās tika ņemtas šalles, kaklasaites u.c., ne tik vērtigas mantas.
22.02.2015 18:56 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nav nācies būt briesmīgās kāzās. Daudzas te pieminētās lietas kā briesmīgas neuztvēru.
Kas man liktos briesmīgi, tad tie būtu kautiņi, visādas skaļas razborkas, zagšanas un kaut kas tiešām ekstremāls un pilnīgi ārpus kontroles. Tas, ka kaut kādi sīkumi nav manā gaumē - to es spēju pieņemt pavisam vēsu prātu, jo tie nav mani svētki. Esmu tikai viesis un nav manā kompetencē norādīt pārim un pukstēt kā viņiem vajadzētu rīkot viņu svētkus. Kā ciemiņš jutos vienmēr novērtēta jau ar to vien, ka tiku aicināta un gaidīta.
22.02.2015 18:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!