Par neapmierinātību ar brīvdienām, draudzene,kas strādā vienā no Rīgas centra privātajiem b/d, stāstīja, ka citi vecāki uz brīvdienām tik nelaimīgi, ka nevar atvest bērnu, ka vairākas dienas nāksies pavadīt ar bērniem un tās nav māmiņas,kuras strādā maiņu darbu, lielākā daļa vispār nestrādā.Tāpat arī bērni stāsta, ka vakarā pēc b/d skatījušies multenes un tad mamma liek gulēt. Kvalitatīvi pavadīts laiks..
Es arī pēc darba neesmu superaktīvā un lieliskā mamma,tomēr savās brīvdienās nevedu mazo uz dārzu, jo apzinos, ka viņš izaugs ļoti ātri un vēlāk būs žēl, ka tik maz laika esmu veltījusi. Šobrīd nereāli ilgojos pēc b/d, jo jau trešo nedēļu mājās slimības dēļ un puikam ar apnicis.
Un par audzinātājām, man divas draudzenes strādā viena privātajā ,otra pašvaldības, aizkulises apmēram zinu. Mana dēla bērnudārzā ļoti patīk audzinātājas, cienu viņas, nav nekāds uķi puķi, bet veic pienākumus labi, sīks iet ar prieku uz b/d. Iesaista arī vecākus, ik pa laikam kāds darbiņš jāuztaisa kopā ar bērnu utt. Uzskatu, ka algai par tādu slodzi būtu jābūt vismaz 2x lielākai.