O, gazele, Sicīlijā varbūt esi bijusi vairākkārt?:-) Skatos, varētu arī man kaut kas kādreiz noderēt.
Esmu bijusi Sicīlijā, taču visu salu divu nedēļu laikā nepaguvām apskatīt. Mums bija mērķis apskatīt iespējami daudz, bet vienlaikus arī nesteigties - baudīt. Lai nebūtu tā, ka esam redzējuši maksimāli daudz, savilkuši ķekšus, noskrējušies, bet tā arī neko neizbaudījuši. Diemžēl nepaguvām redzēt - Ragūzu un Noto un ziemeļus - Cefalu un Mesīnu.
Palermo patika Giardini Inglese - ļooti skaists parks. Bijām aizgājuši arī uz tirgu, it kā ceļojumu aprakstos izslavēts, bet man nešķita nekas īpašs , biju iedomājusies lielāku.
Trapani man nešķita saistoša, taču ļoti patika Erice. Ar prāmi no Trapani bijām aizbraukuši uz Favignana salu. Tunču paradīze(l) Sala klusa un nav tūristu pārstūķēta. Ļoti patika Castelmola, kas ir kādu divdesmit minūšu attālumā no Taorminas.Tas ir mazs ciemats kalna galā, no kura paveras fantastisks skats uz Taorminu, jūru un Etnu.
No praktiskiem ieteikumiem varu ieteikt jau šeit minēto - ņemt pilnu apdrošināšanu, ja īrē auto. Brauc tie itāļi gan kā neprāši:-P