un džinsas. Variāxiajs ar platie gali, šaurie gali nav būtiska. Pašu adījumu skaisti. Kleitas, ik pa laikam garie svarki vasarā. Man tadi 14 un 16 it gados bija. Pie krutās šuvējas šūti.:-D
Viena lieta kas noteikti nezaudees savu vietu modee, manuprat, ir melna zhakete! :) ka arii mazaas melnaas vakarkleitas.
Bet, tas ko es gribetu vel ilgi, ilgi ir minimalisma stils. Man loti patik tie vienkaarshie "uzmetamie" meetelji, sominjas ar taisnam linijaam, utml lietas :) pledshalles ari dievinu, man viena ir tada, kuru varu pievilkt 80% gadijumu kad izeju no majas :D un veel iisie uggi, es vinus ziemaa :) garie atkal nepatiik..
Zīmuļsvārki, bet ne ļoti šauri. Jūrnieku svītras ( tumšzils/ balts). Almond toe kurpēm. Tvīda kostīmi chanel stilā. Džemperis ar v veida izgriezumu. Pērļu kaklatota. Trencis.
Savā vecumā jau zinu! Ka džinsi us vienmer, platie,šaurie, taisnie gali nav svarigi. Tas ka galu džinsu mode mainīsies ir skaidrs, tagad bus mode ari platie.
jau paradijhu un teicu ka bijis mode cik sevi atceros:)
Tas, ka mode mainās jā, bet vienalga dominē un dominēs tieši šaurie džinsi!
Jau pirms diviem un cik gadiem arī veikalos bija platie gali, bet tik un tā uz ielas neredzēju nevienu! Tāpēc esmu tik pārliecināta, ka šie no modes nu tiešām vēl kādu laiku neizies!