Nu, es atceros, ka man apmatojums padusēs sāka augt apmēram 10-11 gados, un intīmajā zonā 11-12 gados.. kaut gan vaksācijas meistare saka ka man nav biezs un rupjš apmatojums bet es atceros kāaaa es jutos, kad tas sāka augt, likās ka visi redz, ka visur spiežas cauri, un 13 gados jau toč bija izaudzis tik, ka drusku vajadzēja no augšas ar skuvekli kādi 1cm noskūt, lai no džinsām nelien ārā.. un tu saki, ka vasarā vēl gājāt peldēties, bet kamon ir pusgads pagājis, varbūt tieši tagad viņa pamanija ka ļoti intensīvi sāka augt un viņa neerti jūtās par to! Varbūt baidās, ka vispār tur noaugs viss. Man klasē meitenes ap šo vecumu visas laida baumas, ka ja neko nedara ar intīmo apmatojumu, tad tas pāriet un sāk augt uz ciskām un vēdera :D un mēs tiešām visas kaut ko darijām, skuvām, depilējām utt. Protams uz vaksācijām neviena vel negāja, es pirmo reizi aizgāju 17 gados. Priekš sava vecuma domāju, ka vaksācija ir labākais, bet varbūt nevajag uzreiz sākt ar to, lai līdz tiem 16-17 gadiem viņa pamēģina ar depilācijas krēmu vai skuvekli.. nav jau forša tā sajūta, kad ir pumpiņās, bet nu...