Man ļoti nepatīk sava balss, tāda zema. Laikam tāpēc, ka agrāk visi teica, ka es pīkstu nevis runāju. Kkā zemapziņā tas iesēdās un tagad rūcu uz visiem. :D :-|
Es jau kādu laiku esmu pieņēmusi savu balsi, jo tomēr studiju ietvaros ir gan sevi jāklausās/ jāieraksta, gan jāskatās uz sevi video utt. Agrāk ļoti nepatika, bet cilvēki saka, ka man ir patīkams balss tembrs. :)
man ļoti mainās balss, draugi arī ievērojuši :D ar vecākiem un radiem ir tāda zema mužika balss, ar draugiem jau mazliet sievišķīgāka, bet veikalā pie kases mans "paldies" izklausās pēc maza bērna, tāda jaukā balss :D personības dalīšanās laikam
ar vecākiem un radiem ir tāda zema mužika balss, ar draugiem jau mazliet sievišķīgāka, bet veikalā pie kases mans "paldies" izklausās pēc maza bērna, tāda jaukā balss
Man tas pats. :D Brālis vienmēr smejas, kad esam kopā veikalā. :D
Man nepatīk, jo vienmēr liekas, ka aizsmakusi, lai gan patiesībā nav (piemēram, ierakstā dzirdot, saprotu, ka tās ir tikai iedomas). Tas man jau no bērnības, kaut kāda mānija ar krekšķināšanu, lai pārliecinātos, ka neesmu aizsmakusi. (t) Tagad cenšos to nedarīt, bet tad, kad esmu viena, tāpat sanāk.
Nepatīk sava balss. Man ir didaktisks tonis, tāpat kā manai māsai un brālim. Viņu balsis arī nevaru ciest un savējo ne tik. Gribētu rupjāku, dūmakaināku.
Mana piemēram izklausās pēc galīga bērna, lai gan jau esmu cienījamā vecumā :D mana problema, ka iedzimta runashana "caur degunu", lidz ar to ta balss tāda nazāla, vāja un pazema bet es tur isti neko nevaru izdarit. Interesanti gan, ka laiku pa laikam tomēr saņemu komplimentus no vīriešiem, runājot pa telefonu, ka esot patīkama balss:-D Bet tā garām, nepatīk savējā.
Patīk aktrises Milas Kunisas balss, pat ne sievišķiga, bet savdabīga, interesanta. https://www.youtube.com/watch?v=hbUu0jv8gu4
Cik saprotu, tad tā īstā, patiesā balss ir tā, ko var dzirdēt ierakstos, nevis tā, ko dzirdam paši brīdī, kad runājam. Tādā gadījumā, nē, nepatīk savējā. Pārāk augsta un tīra. :D Esmu sajūsmā par zemām, nedaudz piesmakušām balsīm(l)