Staastiishu uzreiz visu atklaati kaa ir...
Pashai tas normaali neliekas,bet teikshu atklaati,nemaaku ar to ciiniities,un tas nav pareizi.
Taam,kuras taisaas iznjirgaaties utt,saku uzreiz-mani sarkasmi vai uzbraucoshi komentari neinterese.Mekleeju kaadu tieshaam logjisku risinaajumu shai situaacijai,un pati galaa netieku.
Lieta taada,ka ljoti daudzus gadus atpakalj,attiecibaas notika sekojosha situaacija,tusinjaa -mans "puisis", paarguleeja ar manu draudzeni.
Ir taa,ka ljoti ilgus gadusto pardzivoju. Un tagad,skatoties atpakalj ir taa,ka piefikseeju to,ka draudzenes pie manis nenaak.Manaa dziivoklii nekad neuzturaas meitenes,kuras es saucu,jo es to vienkarsi nevaru. Kopsh taa atgadijuma,man ir muzhiga paranoja,ka tas varetu notikt atkal,lai gan protams,tagad viss ir savadaak.Bet,man tas skiet tik stulbi,un..es pat nemaku vardiem izskaidrot,bet es vienkarsi nevaru.Tagad man allzah ir taada sajuta,ka ja uzaicinashu kadu draudzeni,vai meitenes majaas-tas beigsies slikti.Vienmer ta muzhiga paranoja,ka manamdraugam kada iekritiis aciis,vai ka kaut kas notiks.Kaut kaa sapiigi peec tada notikuma,bet saprotu arii,ka ciiniities ar to nemaaku,un juutos tik mulkiigi,cik mulkiigi var justies..
Kaadi varbuut kaadreiz ir bijusi lidziga situacija? :(