Labrit.
Miljotais no rita tik jauki apsveica ar rozu puskji un zelta rokasspradziti, ka tagad visu laiku jasmaida :) vakara kaut kur ari vedisot mani. Tagad piekramesu maju. Es gan neteiktu ka man si diena butu baigie svetki bet skaidrs nu ir tas, ka visam kuram ta riebjas si diena, ka te komentaros izskan, ir kaut kada baiga sape , jo preteja gadijuma si diena Jums vienkarsi butu neitrala, un ludzu nekladziniet tos banalos tekstus, ka mil katru dienu. Protams ka mil. Tad jau varam sakt kladzinat, ka ari ziemassvetkos nevajag braukt ciemos un davinat kaut ko saviem milajiem jo to var darit katru dienu. Nevajag pataisit sevi par muljkem at tiem tekstiem un izradit visiem, ka neviens nekad Jums nav licis justies ipasi saja diena. Skaidri atceros, ka so dienu ienidu tad kad bijusais pat pukes neuzdavinaja, tikai es tad to apkart nekladzinaju ka mil jau katru dienu un si diena man riebjas.
Lai milestiba visapkart mums sodien visam un novertejam cilvekus kas censas mus iepriecinat, ne visiem ta ir paveicies :)