Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sāpīga šķiršanās un grūtniecība

Reitings 10
Reģ: 13.02.2015
Sveikas,ceru,ka varēsiet palīdzēt. Esmu ļoti jauna, eju vidusskolā, bet ir milzīga krīze dzīvē. Pirms nepilniem 3 gadiem iepazinos ar puisi,kurš ir 8 gadus vecāks. Sakam attiecības,ar laiku parvācos no laukiem uz Rīgu,lai uzsāktu kopdzīvi un saktu mācities vidusskolā. Kopā dzīvojām gadu ar pusi, bija gan strīdi, gan histerijas, bet tagad saprotu ka par sikumiem un daudzas bija manas kļūdas. Tā nu mēs dzīvojām ik pa laikam kasoties un piedzīvojot dažas ļoti lielas scēnas,bet tapat attiecibas bija normalas un biju laimiga.Ar laiku stridejamies biežāk, viņš saka iztureties aizvien sliktak. Pedeja meneša laika daudz dzera, bet es nevelejos viņu pazaudēt tādēļ biju mīla un centos. Tad, pēkšķi viņš pameta mani, sapes nezēligas, nejutos ka cilveks bez viņa. Nedēļu mocījos un cereju,kka vins atgriezisies, līdz pekšņi atklaju ka esmu stavokli, man ir 18 gadi, un ir pats grutniecibas sakums. Pateicu to viņam, bet viņš teica ka bus labs berna tevs bet nedzivos ar mani kopa tikai yadel ka ir kopigs berns. Es jutos sagrauta un veljoprojam ceru,kka vins atgriezisies, jo es viņu ļoti mīlu. Man ir vecaku atbalsts bet tapat ir ļoti gruti. Bail par bernu, vai viņš stresu iztures, vai vares izturet manas nebeidzamas sapes un ciesanas,vai es pati varesu izturet? Esmu tikai otraja nedēļā, varu iedzert tabletes un atteikties no berna, vai labak ceret uz ģimeni, cinities un beigas viss nokartosies? Vel pirms meneša vins teica ka mil mani, es no visas sirds ceru ka vel tagad ta ir un mums var sanakt kopeja gimene. Bet ja man nebus vina atbalsta un bus nenormals stres un ciešanas, labak nebutu to visu izbeigt kamer vel nekas nav isti izveidojies? Esmu izmisusi, velos gimeni kopā ar berna tevu un nevaru pienemt to,kka vins var ari neatgriesties. Ka jums liekas-mman ir verts cinities, ceret un ari apdraudet bernu ar savu stresu, vai laibak likt tam visam punktu un sakt stradat tikai ar sevi un savam jutam?
13.02.2015 12:18 |

Reitings 281
Reģ: 29.01.2009
nevis visu var, ja labi grib. Bet šādā situācijā, visu var, ja ir kas palīdz.
15.02.2015 15:48 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
nevis visu var, ja labi grib. Bet šādā situācijā, visu var, ja ir kas palīdz.

+++++++++++++
15.02.2015 15:56 |

Reitings 158
Reģ: 25.10.2013
Man vecāki palīdzēja tik, cik bērnu pieskatīja, kad galīgi nebija kam to lūgt. Ne naudu, ne kādu citu palīdzību nelūdzu, pati tiku ar visu galā. Dzīvoju atsevišķi no vecākiem, viena! Vienkārši ir tādi kuri cīnās un ir tādi kuri padodās pie pirmajām grūtībām, un tad peld pa dzīvi ar domu, aj nu ko tad es, es jau neko nevaru, man vajag lai visi palīdz...Nu nebija viegli, nu dabūju paraudāt spilvenā, nācās cīnīties, bet tieši tas radīja manu pārliecību, ka ja grib, tad visu var, vajag tikai gribēt!
15.02.2015 19:13 |

Reitings 9
Reģ: 07.01.2015
Gan jau ka var ari visu ja labi grib, bet ka jau teicu, vai tas ir ta verts???

Ja, piekritu tam kas augstak mineja, ka nav jau teikts, ka meitene bus karjeriste ar visu abortu, ne jau visas var un grib but karjeristes. Varbut tiesam berns butu stimuls, ari ta medz gadities. Nezinot meiteni jau gruti spriest. Vispar jau gruti zinat ka ievertisies dzive, diemzel nevaram ieprieks redzet visus variantus un nevaram zinat ka butu ja butu... Lemums japienem cerot, ka tas ir bus pareizais.

Un tas, ka nesatiks citu dzeku un muzam paliks viena tas gan ir bullshits.
15.02.2015 22:48 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Par medikamntozo abortu ...... man taads bij 5gadi atpakalj , tikai ne latvijaa bet gan uk un maksaaajA privaatajaa kliinikaa ap £900!!

Man lika tureet zem lupus divas tabletes lai izshkiistu dabiigi, jo aatraak it kaa nonaakot asiniis un tas taa droshiibai lai neizvemtu Jo peec taam tableteem teica ka var buut slikta pashsajuuta bet man nekaa nebij tikai asinoshana + veel iespriceeja dibenaa pretiekaisuma zaales.
Es loti raudaaju gan par to ka esmu staavoklii gan par to ka kaut ko taadu daru bet es meeginaaju nedomaat par to un bij vieglaak varbuut taapeec ka es nebiju viena man . Mans puisis bij ar mani un veel tagad seam kopaa bet uz sho brīdi es jau saaku gribeet beernus un ja godiigi mani baida ka kaut kaadu iespaidu vareetu atstaat tas aborts uz Manu veseliibu bet labaak par to vienkaarshi nedomaat un ir vieglaak.
16.02.2015 03:22 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Es tev iesaku izlemt pashai, neklausiities citus. Manaa gadiijumaa neviens veel shodien nezin ka es uztaisiiju abortu iznjemot manu puisi.

Ja tagad pagrieztu laiku atpakalj un ja buutu zinaajusi kas un kaa izveertiisies es buutu riikojusies savaadaak bet es meeginu par to daudz nedomaat.
Man liekas ka medikamentozais aborts ir vieglaak panesams nekaa ar kirurga iejaukshanos.
Galvenais neesi viena . Ja uzskati ka baigi raudaasi tad labaak neej. Paturi beernu Jo laiks aatri skrien. Ne vienmeer sievietei ir jaabuut tas viirietis blakaam. Izaugs beerns un tu pati buusi jauna mamma un vismaz nekad nebuusi viena Jo tu nezini kaa var izspeeleet liktenis. Kur ir garantija ka atkal kaadreiz neiekritiisi?
16.02.2015 03:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits