Savāda attieksme

Reitings 33
Reģ: 12.02.2015
Sveikas! Pirms kāda laika satiku puisi, kurš aktīvi izrādīja uzmanību, bieži rakstīja, aicināja uz randiņiem, iepazīstināja ar draugiem, sacīja, ka vēlas ar mani veidot nopietnas attiecības. Tagad ir pagājuši daži mēneši, pēc viņa vēlmes esmu iepazīstinājusi ar vecākiem, dažreiz viņš zvana un raksta katru dienu, ir laiks, kad neinteresējas vairākas dienas, saka, ka gaidot, kad es izrādīšu iniciatīvu, bet brīžos, kad to daru, viņš it kā nepamana. Tiekamies arvien retāk, pēdējā laikā tikai reizi nedēļā vai pusotrā. Kad satiekamies, viss ir kārtībā: gan rūpes, gan kaisle un interese, bet tad atkal vairāku dienu neredzēšanās... Tiekoties pēdējo reizi, viņš sacīja, ka vēlas tikties biežāk, viņam esot grūti, bet šķietot, ka nav man vajadzīgs, sapratu, ka, iespējams, izrādu par maz intereses, tāpēc nolēmu pārsteigt ar mīļu sms, bet saņēmu atbildi, vai neesmu sajaukusi numurus. Nesaprotu viņa attieksmi, tad saka, ka vēlas satikties - pēc tam nav laika, tad greizsirdības lēkmes - pēc tam nekādas ziņas. Kad viņam jautāju, vai vēlas visu pārtraukt, viņš atbildēja, ka nevēlas, ja es padomātu loģiski, saprastu, kāpēc viņš zvana, raksta un ir man blakus, bet man rodas jautājums : "Ja jau tik ļoti nevēlas visu pārtraukt, kāpēc tiekamies tik reti?"
12.02.2015 20:02 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Izklausās, ka džekam tik tiešām ir problēmas ar pašvērtējumu vai arī vienkārši runājat, kā saka, dažādās frekvencēs un līdz galam nespējat viens otru uztvert.
Esi viņam jautājusi, kā tieši viņš grib iniciatīu no Tevis un kāpēc, līdz ko Tu to izrādi, viņš paliek neieinteresēts? Un galu galā, ko tieši katrs dara (ilgtermiņā), lai situācija mainītos? Galu galā nevar prasīt no otra vairak ka pats vari dot.
Man pašai sen atpakaļ bijusi līdzīga situācija, ka puisim esmu bijusi nepieciešama tikai tad, kad "uzlieku viņam mīksto", jo apnīk vēsa attieksme. Lieki teikt, ka man apnika regulāra neskaidrība un attiecības vienā jaukā dienā beidzās pavisam.
12.02.2015 22:07 |

Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
Nu, kam tev tādu veci?
Es no tāda bēgtu neatskatīdamās, jo es no attiecībām vienmēr gaidu pilnu atdevi, mīlestību un sapratni, savādāk man nav pa ceļam ar to otru cilvēku.
Meitene, nu tu gan esi pacietīga un laikam vēl joprojām gaidi, kad kaut kas uzlabosies.
12.02.2015 22:16 |

Reitings 33
Esmu jautājusi, ko viņš vēlas, kāda attieksme viņu apmierinātu, cik bieži viņaprāt ir jākontaktējas, viņu vienmēr viss it kā apmierina, ja neskaita reto tikšanos un manu "neieinteresētību", lai gan nesen vēl teica, ka esmu vienīgais cilvēks, kas viņā ieklausās un no kura viņš sajūt siltumu. Ilgtermiņā netiek darīts principā nekas, ja piedāvāju tikties, piezvanu, viņš ir laimīgs, ja neinteresējos pāris dienas, piezvana viņš, sāk pārmest par vēsumu un sākas greizsirdības uzplūdi, bet šādā gadījumā uz manu aicinājumu tikties viņam atkal nav laika vai garastāvokļa.
12.02.2015 22:20 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Cilvēkam ir jāsaprot, ka ieinteresētībai ir jābūt apbusējai, savādāk ilgtermiņā tur nekas nevar sanākt, jo sevi arī jāciena - šādas attiecības morāli ļoti nogurdina.
12.02.2015 22:25 |

Reitings 33
Bet neuzskatu, ka no viņa puses ir korekti man pārmest neieinteresētību, ja mēdzu vakarā aizsūtīt mīļu sms, uz kuru viņš pat nevar atbildēt "arlabunakti". Mēģināšu atkārtoti izrunāties, citādi visu laiku sevi šaustu un paliek tikai sliktāk.
12.02.2015 22:53 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Bērnišķīgs jūtelīgs puikiņš.
13.02.2015 15:43 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Jūs dzīvojat tuvu viens otram vai arī tiekaties reizi nedēļā attāluma dēļ?
13.02.2015 18:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
1. Vinsh ir nenopietns, isti nevelas neko.
2. Vinam paraleli ir cita. Nu vismaz ta izskatas pec tas sms par nr.sajauksanu.
3. Vinhs iespejams nav isti normals.
13.02.2015 19:46 |

Reitings 33
Attālums nav nemaz tik liels (aptuveni 30km), lai tas būtu šķērslis, jo attiecību sākumā tikāmies katru 2.dienu.
Vakar atkal piezvanīja, lai būtu pārliecināts, ka piektdienas vakarā nekur neeju un pateiktu, ka brīvdienās ir lekcijas, tāpēc nevarēsim tikties.
14.02.2015 11:57 |

10 gadi
Reitings 5588
Reģ: 23.11.2014
Ja viņam jau ir 28 gadi, pieņemu, ka dzīvo patstāvīgu dzīvi, strādā utt.. Vai Tu kādreiz ciemojies pie viņa? Paliec pa nakti? Ņemot vērā, ka viņš ir pieaudzis vīrietis, viss izklausās diezgan nenopietni. Lai cik jauki brīži bijuši izsver visus plusus un mīnusus, varbūt nav to vērts kaut ko turpināt, jo īpaši, ka puisis tā vietā, lai pats intensīvi sazinātos taisa kaut kādas pārbaudes, nerakstot un gaidot Tvu iniciatīvu, tas ir bērnišķīgi un tā attiecības nav jāveido. Centieties runāt un skaties vai tiešām kaut ko ir iespējams mainīt, ja nē, tad apdomājies, vai nākotne būtu laimīga ar tādu vīrieti, kur visu laiku kaut kas būtu neizrunāts.
15.02.2015 14:07 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Čalis manipulētājs, visticamāk. :-/
15.02.2015 14:13 |

Reitings 33
Jā, mēdzam nakšņot viens pie otra. Kad tikāmies tikai 2 mēnešus, viņš vairākkārt piedāvāja dzīvot kopā pie viņa, nekad nepiekritu un mēs pārtraucām kontaktēties uz mēnesi. Satikāmies, izrunājāmies, tagad esam kopā 2.reizi, tāpēc negribu visu pārtraukt. Esmu samierinājusies ar reto tikšanos, vairs īpaši neiespringstu. Man pat tas sāk patikt, jo retie randiņi ir tik pat interesanti kā attiecību sākumā, vairs nestrīdamies un komunikācija ir uzlabojusies.
23.02.2015 13:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits