Sveikas!
Kādu laiku jau draudzējos ar sievieti, saprotu un to jūtu, ka viņa ir īstā, kuru gribētos bildināt. Bet bildināt gribas tādā oriģinālā veidā, Valentīndienā.
Kādas ir jūsu idejas, ieteikumi kā to izdarīt?
Ņemot vērā, ka sieviete ir samērā aizņemta un daudz laika paiet darbā.
Nu,ko "orģinālāku" kā bildināšanu valentīndienā grūti iedomāties:-D
Ja esi pārliecināts,ka viņa teiks jā un esat "publikas piekritēji"-Aizved uz publisko slidotavu(Lido) un palūdz,lai pa skaļruni uzliek piemērotu mūziku,lai nosauc meitenes vārdu un vēl kādu īsu frāzi lai šie piemetina un tu tikmēr meties uz celīš un bildini..
Sieviete sestdienā strādā līdz vēlam vakaram,tu vēlies bildināt orģināli,bet to nedrīkst darīt mājās.. Nu,noīrē troleibusu un bildi tur! :D
Vai arī atliec notikumu uz citu datumu un izplāno visu kārtīgi;-)
Man būtu vienalga kādā veidā man mīļš cilvēks mani bildina. Noteikti negribētu pūlī, labāk divvientulībā.
Ideja, ne pārāk grandioza, bet vari aizvest viņu uz zoodārzu, slidotavu, akvaparku vai uz kādu vēl interesantāku vietu. Pa to laiku uztici kādam uzklāt galdu, izrotāt dzīvokli ar svecītēm, puķēm, baloniem.. tālāk jau pats izdomāsi.
Šampis un glāzē iemests gredzentiņš. Kad tiek cītīgi kkas pārrunāts un sieviete tik pēc laika pamana, ka glāzē kkas peld. Ir šampja glāzes kurām dibens ir ar citu materiālu nosegts, ka no ārpuses nevar neko redzēt (l)
Ja sieviete strādā līdz vēlam vakaram vai viņa nebūs ļoti pārgurusi? Varbūt vari aizvest uz spa uzreiz pēc darba. Un tur divvientulībā romantiskā gaisotnē bildini. Bet tā, lai arī viņa justos labi, ka nav uzreiz pēc darba kedās vai darba drēbēs kkur aizrauta.
Noīrē muzikantus, kas sāks spēlēt (ideālajā variantā kādu dziesmu, kas Jums abiem ir nozīmīga), kad sieviete izies no darbavietas. Meties celī un lūdz liktenīgo jautājumu. :)
tikai nekaados eedienos vai dzeerienos nebaaz to gredzenu. Ja es iekostos gredzenaa un ielauztu zobu es visdriizaak aiz dusmaam pati chalim zobus izsistu :D