uun tu reaali tici tam visam? es tev baroju to, ko tu gribeeji dzirdeet :D tu domaa, ka es arii maximaa straadaju? waaaaaahahahahahahha :D es tev reaaali kaa taadam suniitim baroju to, ko tu nenormaali gribeeji dzirdeet, tjipa pashapliecinaashanaas instinkts. Kaa tu sapriecaajies par to maximu tas bija tik reciigi :D diezgan nozeelojami, jo domaaji - ooo es vinneeju, vinja straadaa maximaa, kas tad vinja taada ir :D un par tiem profiliem arii...hahah. Nu neesi tu nekaada superzvaigzne, prieks kam man veidot ar tevi draudziigu profilu un otru nee :D taaaaaads mindfuck, tu jau ko taadu sajeegt vispaar nespeej :D man bija kaut kaadi 2 profili, kad saaku rakstiit no viena, slinkums bija logoties aaraa, citreiz pat neskatiijos kuraa profilaa esmu, no telefona vai planshetes vienaa logojas automaatiski, no kompja citaa.... sorry, man tas nebija TIK noziimiigi kaa tev :D kko rakstiiju un rakstiiju :D Tev jau tas cosmo visa dziive ir, bet nu nekas, labak lai cosmo ir, nekaa ej pa ielaam un skaldi cilveekus. Varbuut arii privaataa dziivee sitas tev noder, izliec te savus meeslus anoniimi un liec apkaarteejos mieraa :D ehhh kubiet, skumja vecene...skumja :D un mani sauc Laura, ja tev tik loti gribas zinaat, vari drosi mani saakt saukaat iistajaa vaardaa! ;)