Greizsirdība

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
Esmu attiecībās mazāk par vienu gadu.

Puisis jauks, mīļš. Mīlam viens otru. Mēs pa šo laiku esam iepazinušies ar viens otra ģimeni,draugiem,radiem. Ik nedēļu (brīvdienās) viņš paliek pie manis. Kopā pavadam laiku.

Bet ir kaut kas, kas šodien mani pamatīgi nošokēja.
Viņa greizsirdība. Nenormāla greizsirdība. Viss sākās ar to, ka soc.tīklā ieliku ierakstu, tur nokomentēja viens vīrieškārtas paziņa. Tas vīrietis tāpat kā es ir attiecībās. Manējais izlasīja un sāka mani terorizēt caur īsziņām. Nomierināju viņu sakot kā ir - ka vīrietis ir tikai paziņa un tas arī ir viss. Nav pamata greizisrdībai un vispār - es neesmu no tām, kas ,,laiž'' pa kreisi. Ja esmu attiecībās tad esmu uz visiem 100% un pat vairāk. Bet, no viņa pienāca sms ar tekstu :,, Labi, es neko nesaku, vari runāties ar ko vēlies. Neesi jau man nekāda sieva. Bet ja būsi - kas tāds netiks pieļauts''. Tas nozīmē ka būs kā ĀMEN baznīcā, ne mazākās runāšanas ar citiem vīrieškārtas cilvēkiem, jo redz viņam tas ļõti nepatīk. Labi, es saprotu, viņam ir rūgta iepriekšējo attiecību pieredze. Kuram gan tādas nav? Arī man ir un es zinu tās sāpes kad Tevi piekrāpj un es nenovēlētu tās nevienam un nespēju cūcīgi rīkoties attiecībā pret savu otro pusīti kuru mīlu.

Un tā nav bijis tikai šodien, tā ir jau bijis iepriekš. Nelielas greizsirdības scēnas. :(
Puisis tiešām jauks, bet tā greizsirdība. Brr..
Ko lai dara? :(

Eh, vīrieši. ..(t)
11.02.2015 22:21 |

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
Nav gan brutāli par tēmu, taču soc.tīkli tā bojā dažu cilvēku attiecības. Cits čalis iekomentē pie ieraksta un teju pasaules gals...
11.02.2015 23:28 |

10 gadi
Reitings 44030
Reģ: 11.02.2015
Vīrietim kompleksi un slimīgs privātīpašnieciskums. Ja iepriekš ir bijusi kāda traumatiska pieredze, vīrietis to apzinās un grib ar to strādāt, tad tādām attiecībām ir iespējama nākotne, taču, manuprāt, 30 gados pašam būtu jāsaprot, kāda uzvedība nav īsti adekvāta un jāprot atrast risinājums patstāvīgi.

Un vēl es uzskatu - nu tā nevar būt mīlestība jūsu starpā. Vismaz ne veselīga.
11.02.2015 23:48 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Cik slimi no viņa puses..
12.02.2015 09:48 |

Reitings 2
Reģ: 12.02.2015
@cormeum, tiešām, tev ir jāpadomā, vai tiešām vēlies šāda tipa attiecības, kad tiec kontrolēta ik uz soļa... Nespēju neko dižu ieteikt, taču varu pateikt vienu - 30 gados kas šāds, tik tiešām, ir par traku. Attiecībās (mūsdienās jau, kad sākas kaut kas 15-16 gadu vecumā) var būt kas šāds, bet nu nejau pieaugušam cilvēkam...
Padomā, vai vēlies ko šādu, jo tas nenovedīs ne pie kā laba.... :-(
12.02.2015 10:00 |

Reitings 219
Reģ: 13.11.2009
Ir gadijumi, ka dzīvē nācies tā vilties, ka trūkst ticības cilvēkiem. Liekas ja, iepriekšējās attiecībās viņš uzticējās meitenei, bet viņa negaidīti pievīla uzticību, puisim ir bailes, ka tikpat labi arī šajās attiecībās tā var notikt. Tas protams atkarīgs no katra cilvēka personības. Bet tu šajā gadijumā, ja puisim ir šāda problēma un viņš tev ir dārgs, centies saprast problēmu, runāt ar viņu, likt justies drošam, ka nedari neko aiz muguras. Tu ar savu attieksmi pret viņu vari palīdzēt tikt pāri pagātnes pāridarinājumam.
12.02.2015 12:32 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Brook, sievietei nav jābūt žēlsirdīgajai māsai.:-D Liekas, ka šis eksemplārs nav īsti vesels. Man liktos aizdomīgi tāda uzvedība. Ko tad vēlāk, ja tiksiet līdz kāzām un bērniem? Sapratīs, ka esi 100% viņam, tad sāks arī fiziski ietekmēt. Pēc tevis aprakstītajām situācijām liekas, ka šis tipiņš pēc gadiem var arī demolēt māju un palaist rokas.
12.02.2015 12:48 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Diez gan traka situācija, un pie tam vēl pieaudzis vīrietis... (t)
12.02.2015 12:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits