Jautājums simple stupid - kā apprecēties? :)
Man ir bijušas vairākas attiecības, bet diemžēl nevienas nav rezultējušās ģimenes izveidē. Un tas ir tas, ko es dzīvē patiesi vēlos. Šobrīd esmu viena. Iepazīties problēmu nav, dabūt vīrieti arī problēmu nav, randiņus, seksu, pat 'attiecības' un pat nopietnas attiecības. Bet tik un tā neviens nav gatavs mani apprecēt. Tā ir beigušās manas viena gada attiecības. Un tāpat ir beigušās pat 5 gadu ilgas attiecības ar visu kopdzīvi. Vīrietis mani neredz kā savu sievu. Un loģiski, ka es netaisos turpināt tādas, jo mans mērķis ir ģimene.
Vai man kaut kas trūkst? Skatos uz apkārtējiem. Apprecas gan skaistās, gan ne tik skaistās, gan saimnieciskās un pat tādas, kas vispār, piemēram, neprot gatavot. Respektīvi, nav nekas tāds, kā nebūtu man. Vai arī esmu kaut ko palaidusi garām un patiesībā ir slepena iezīme, pēc kuras sievietes tiek apprecētas? :)
Bez maz vai jāprasa pirmajā randiņā vīrietim, vai viņš uz laulībām tendēts vīrietis un vai redz mani kā sievas materiālu vai nē :D Negribu es vēl izšķiest lieki gadus, jo nav jau tie jaunākie gadi vairs.