Čau! Atkal visas laikam ierakuśās darbos. :)
Vakar ar draudzenēm izstaigājām baigo gabalu ,nu tik superīgs laiks bija. Vakarā pat likās ,ka saule seju nedaudz pievilkusi :D
Nu ko,stāstam visu,kas uz sirds. :)
Zakjis*, man ļoti patīk ar joniem, jo, pirmkārt, ātrāk izžāvējas, otrkārt - mati gludāki. Gludumu varu panākt arī ar parasto fēnu, bet tad man jāpūš matos pirms žāvēšanas nogludinošais serums.
Zakjis*, man ir fēns ar joniem. Reālu labumu dod - mati paliek gludāki, mīkstāki, mirdzošāki. Vēl nesen prasīju frizierei par tiem joniem un viņa teica,ka tas būtu ieteicams.
Ar visu randiņu periodu man tāāāāāāāāā dienas ritms ir sajucis! Arī šodien nāk miegs kā traks, jūtos neizgulējusies|-) Bet tomēr visas sajūtas visu atsver(l)
Zakjis*, piedod :'-(:-D:-D
a, cenu atšķirība ir liela starp parasto fēnu un fēnu ar joniem? Ja nav, tad pērc ar joniem, jo es savus jonus varu izslēgt un ieslēgt. :D man dāvināja, tāpēc nezinu kā ir, un man arī ir taisnotājs ar joniem :D
Nu nav jau liela starpība - kaut kādi 5 vai 7 eiro.
Būs jau laikam jānošiko un jāņem ar joniem. Ja joni neiedarbosies, varbūt placebo efekts darīs brīnumus. :D
Mana māsa,kad izmēģināja manu fēnu ar joniem,arī bija sajūsmā. Tagad sev tādu nopirka. Atzina,ka uzreiz tiešām mati ir foršāki (mīkstāki,spīdīgāki, vieglāki, gludāki utt.), tiek izžāvēti ātrāk.
Šodien jau pabiju Rīgā, uzbliezu parakstu un atpakaļ esmu. Tagad nauda jāgaida :D Nedaudz pastrādāšu un pie kosmetologa. Tad atkal nedaudz pastrādāšu un tad uz sporta zāli. Tāda saraustīta diena, bet ātri toties paskries.
Darba daudz, laikam varu strādāt 24/7 un tāpat nepabeigtu tuvāka mēneša laikā :D
VIT@, daudz laimes svētkos! Vissiltākie sveicieni no manis (l)
Meitenes, kuras lieto Bioderma zaļo vai sarkano micelāro ūdeni, še izdevīgs piedāvājums (laikam)