man vairs attiecības nevajag?!

Reitings 15
Reģ: 17.01.2013
Jau kādu laiku ar mazuli dzīvojam vieni. Pelnu labi, dzīvoklis mums savs. Pašā sākumā likās, ka ir grūti bez emocionālā vīrieša atbalsta un palīdzīgās rokas, ja nu kaut kas mājās saplīst vai vajadzīgs padoms lietās, kurās neorientējos. Bet jo ilgāk iet laiks, jo vairāk saprotu, ka jaunas attiecības veidot negribu, man nemaz nevajag vīrieti, lai tiktu ar visu galā. Ir fiziski grūti, bet šķiet, ka vairs neredzu iemeslu kāpēc dzīvē ielaist vīrieti. Uzturēt mani nevajag, īri uz pusēm maksāt nevajag, mīlestību gribas saņemt, bet tai pat laikā varbūt, ka varu iztikt bez tās.
Vai kāda šobrīd domā līdzīgi? Vai katrai dzīvē pienāk šāds brīdis ar pārdomām? Ko jūs domājat - varētu dzīvot vienas bez vīrieša gadiem?
10.02.2015 01:26 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Katya, zinu vienu taadu viirieti. Vins jau ir izshkiries ar to sievieti un maksaa vinai naudu, par ko uzturet to beernu. Nem bernu pie sevis utt. Uzvedas kaa istais teevs pat nebuudams attiecibaas ar beerna maati. Domaju, ka tas ir iznemuma piemers.
16.02.2015 22:59 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Ko jūs domājat - varētu dzīvot vienas bez vīrieša gadiem? Jā, dzīvoju jau gadiem. Esmu tā pieradusi, protams, tas nav normāli, bet, lai ko ari tagad man piedāvātu vīrieši nu nevaru es pateikt jā. Esmu tā pieradusi dzīvot viena, tikt ar visu galā viena. Ir grūti, bet nu saņemos un izdaru. Labāk kā gaidīt uz solījumiem, kurus tā pat nepilda.
16.02.2015 23:09 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
100% piekrītu trollim un Nikoll.
16.02.2015 23:25 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
1) tas, ka tu tiec galā bez vīrieša nav nekāds sasniegums, sūdīgi būtu ja netiktu, esi taču pieaugusi. Arī vīrieši tiek galā bez sievietēm un neko, visiem viss kārtība :-P
2) mēs jau esam kopā ar kādu nevis lai ir kāds, kas trubas salabo un mašīnu uz servisu aizved, bet gan tapēc, ka kopā ir labi.
3) partnerattiecības, manuprāt, ir draudzībai, dalītam priekam, romantikai, seksam, personības izaugsmei un kopīgiem piedzīvojumiem. Ja tu negribi/zini ka nevarēsi to just un piedzīvot ar tiem "kandidātiem", kas izrāda interesi, tad, protams, ka labāk vienai. Esmu bijusi/dzīvojusi viena vairakus gadus ilgu periodu un tas bija man ļoti laimīgs un svētīgs laiks. Jā, brīžiem uznāk vientulības sajūta, bet sevi caur to var iepazīt vēl labāk.
4) pa īstam ir forši, tad, ja tev ļoti patīk būt vienai, bet tu izvēlies būt kopā ar otru, jo viņa sabiedrība tev patīk vēl labāk.
16.02.2015 23:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits