Lūdzu, iesakiet kādus šampūnus bez SLS un parabēniem. Vēlams, kurus var iegādāties arī Drogās. Zinu tikai, ka Natura Siberica ir, bet tie jau mazliet apnikuši. Kādus pašas lietojat?
Ā, bija Timotei šampūns, uz pudeles rakstīts bez parabēniem, BET sastāvā atradu tāpat to Natrium laureth Sulfātu. Tā kā - viena kaitīga lieta nav bet ir cita,
Iesaku lasīt nevis to, kas ir uz priekšējās etiķetes bet uz aizmugurējās. Tā kur sīkiem burtiņiem sastāvs rakstīts. Man pat šķiet, ka Natura Siberica arī kaut kāds draņķis bija iekšā. Pasen kkad pētīju piemirsies jau.
Tas ko var un nevar dabū drogās ir atkarīgs no ta, kur tās drogas atrodas. Esmu ievērojusi, ka centrā Dzirnavu ielas drogās, vai vecrīgā ir arī eko lietas, bet kkādā Čaka ielas galā drogās ir tikai lētās parabēnu pudeles, elvital, sayos utt. Klusā centra drogāš esmu pirkusi arī Bio2You produktus
Šitos var dabūt Rimi, vb arī ir Drogās, nezinu.
https://www.douglas.lv/lv/giovanni/?gclid=Cj0KEQiAr9ymBRDdqYrH6Mj5170BEiQAcRUsi8MKjckqaBOI6W9-4ImyHeCpMfsnR748ujFh3NtBYQ8aAm0F8P8HAQ
Tagad tieši Rimi uz šampuniem ir akcija -30%.
Pati tagad plānoju Rimi atlaidēs pirkt šampūnu, bet nespēju izvēlēties, kuru... tik daudziem ir labas atlaides, ka nezinu vai gribu pirkt jau pārbaudītu vai mēģināt kaut ko jaunu...