Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Savs uzņēmums!

10 gadi
Reitings 5579
Reģ: 23.11.2014
Sveikas.
Gribētu, lai Jūs padalaties savā pieredzē, tieši tās, kurām ir savs uzņēmums - kā nonācāt līdz idejai un tās īstenošanai, kā ar materiālu finansējumu sākumā, kāds vispār ir pats dzīves sākums uzņēmumam, vai esat mācījušās uzņēmējdarbību vai sākāt no nulles, kādi plusi un mīnusi savam uzņēmumam, var būt vēl kāda atziņa, ieteikums, pamācība? Droši var arī komentēt tās, kurām tuviem cilvēkiem ir ar to saskarsme.
Pēdējā laikā pati domāju par to, ka vēlos savu uzņēmumu, ir ideja, kas ir ļoti perspektīva tieši nākotnei un LV viss vēl priekšā (neprasiet, kas par ideju, to nevienam vēl neesmu teikusi). Kad kaut ko ļoti vēlas visas iespējas uzrodās, tā arī netīšām iepazinos ar cilvēku, kuram ir savs uzņēmums un ir bijis arī investors, plānojam tikšanos, lai uzklausītu manu ideju. Pati uzņēmējdarbību nemācos, cik nu tikai ir bijuši atsevišķi kursi augstskolās, kas varbūt kaut kādā ziņā var noderēt.
Tāpēc šajā diskusijā vēlētos dzirdēt jūsu pieredzi, gan pozitīvu, gan negatīvu! :)
08.02.2015 16:42 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012

Reitings 90
Reģ: 24.11.2014
Labvakar, meitenes!
Varbūt kāda uzņēmēja varētu man izpalīdzēt ar padomu? Runa ir par ģimenes uzņēmumu, kurš iet uz grunti nepareizas saimniekošanas dēļ. Stāsts ir garš, bet par cik mēs NEDRĪKSTAM šo "uzņēmumu" zaudēt, esmu nolēmusi mesties tajā visā iekšā. Sakiet,lūdzu, ar ko man, jūsuprāt, jāsāk? Protams, ir idejas, ir savs plāns galvā izveidots, bet gribas dzirdēt citu ieteikumus, vai daru pareizi.
Gribu sākt ar auditu. Kas gan laikam būs jāuztic kādam speciālistam. Finansiālo situāciju tā īsti neviens neapzinās. Es jau gatavojos lieliem strīdiem un diskusijām, bet man galvenais ir neatdot to visu bankai. Galvenais ir sākt visu kustināt, pierādīt,ka vecie kļūdas,ka uzņēmums ir jāattīsta, nevis jādzīvo no sezonas uz sezonu.
13.02.2015 22:21 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es sāktu ar sarunu ar grāmatvedi un veselu kaudzi konta izdruku uz galda.
13.02.2015 22:22 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
palasīju pēdējās komentāru lapas, ir pat trakāk ar tiem pansionātiem, kad meklēju info, bija ap 700-800 eiro pieklājīgā vietā. "nabagmāja" galīgi nav :)
zinu, ka pensionāri, kuriem ir īpašums, bet nav kas par viņiem parūpējās, var "atdot" īpašumu pašvaldībai, ar nosacījumu, ka viņiem piemaksā pie pensijas par pansionātu. jo no pensijas vien nekādi.
13.02.2015 23:13 |

Reitings 264
Reģ: 10.12.2014
Smilde - ja interesē kāds padoms / viedoklis raksti PM
Ir uzņēmējdarbības pieredze - pieder uzņēmumi, spēcīgas zināšanas finansēs, kā arī ir sniegtas daudz konsultàcijas par resteukturizāciju un finansējuma piesaistēm ...
13.02.2015 23:22 |

Reitings 346
Reģ: 27.10.2009
Man omītei pensija ir 200 eiro. Pārējais jāpiemaksā.. pensijas LV ļoti daudziem ir smieklīgi zemas...
13.02.2015 23:50 |

10 gadi
Reitings 5579
Reģ: 23.11.2014
Paldies par pieredzes izklāstu 57days un Unique.
Paldies Kristīne... par noderīgajiem padomiem .
Paldies arieta par noderīgo linku.
14.02.2015 21:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits