Es vēl neesmu šīs grāmatas lasījusi un metodi mēģinājusi, bet domāju sākt - ielādēju grāmatas elektroniski.
Es neesmu skeptiska pret šo visu, jo zinu, ka domu spēks pavisam noteikti strādā. Mana dzīve pēdējo četru - piecu gadu laikā ir mainījusies līdz nepazīšanai, ir piepildījies ļoti daudz kas no iecerētā, izņemot varbūt vienā jomā, bet tur tad attiecīgi ir jāpiestrādā. :) Toties tas, ko esmu salīmējusi pirms vairākiem gadiem savā vēlmju bloknotā, ir piepildījies ļooti (pat ielīmēts konkrētas organizācijas logo), konkrēti ne no manis atkarīgi notikumi, elementi, utt. Protams, tas viss nav nācis tā, ka es sēžu mājās un par to sapņoju, bet aktīvi rīkojos - jā. Tā jau ir tā doma, ka tas palīdz ievirzīt visu tai vēlamajā gultnē, bet pašam ir jābūt aktīvam.
Tikai viens no piemēriem - dabūju darbu ar algu, kādu gribēju (atradu, ka biju ierakstījusi to gada sākumā vēlmju sarakstā), bet biju aizmirsusi to - bet cipars bija konkrēti tas, turklāt darbs atrada mani, nevis es viņu. Pēc kāda laika man ar to kļuva par maz un es iedomājos, ka būtu labi, ja naudas būtu vairāk - pēc pāris nedēļām uzzināju par algas pielikumu pāris simtu apmērā. 8-) Un es zinu, ka tikko es gribēšu pārmaiņas šajā sakarā, tā tās arī notiks - tā vienmēr notiek. Pagaidām mani viss apmierina, tāpēc pievēršos citām jomām.