Par realitātes transērfingu.

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Labrīt agrajā rītā, meitenes!

Kā jau virsraksts vēsta, esmu ieinteresējusies par šo tēmu. Manās rokās ir nonākušas pirmās 2 grāmatas (zinu, ka ir vēl vairākas), vakardien izlasīju abas. Izklausās jau brīnišķīgi, turklāt, bez kādām lielām burvestībām - visam varu piekrist, viss no dzīves, tikai ikdienā parasti aizmirstas.

Vēl, protams, jāpārlasa kārtīgi, šobrīd jauniegūtā informācija manā galvā izkārtojusies visai haotiski, bet parunāties gribas!

Vai kādai ir pieredze attiecībā uz šo? Ja ne pašām, tad radiem, draugiem, mīļotajiem?
Gribu iedvesmojošus stāstus, grāmata pozitīvi uzlādēja pamatīgi!
08.02.2015 03:11 |

Reitings 170
Reģ: 26.01.2015
Kaitiņa , es gribu dzirdēt sīkāk par bērniem, arī uzdevumu konkrētus sev neskaidros jautājumus.
08.02.2015 13:56 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
viss notika tā, kā tam bija jānotiek. Kaitiņa jau rakstīja, ka tu nezini, kas notiek cilvēku sirdīs. Gan jau tava paziņa sirdī bija pats ļaunuma iemiesojums, tādēļ arī slimoja līdz mira
Vai vēl iespējams, ka, lai gan tantiņa bija labestīga un jauka, tomēr nezināja "pareizās domāšanas" noslēpumu, tādēļ, par spīti jaukajam raksturam, ar savu nepareizo domāšanu pati iedzina sevi nāvē - pārāk daudz par slimībām domāja, pārāk maz par veselību. Ja vien būtu vairāk koncentrējusies uz pozitīvo dzīvē, un mazāk uz miršanu, tad vēl šodien dzīvotu bez kādām raizēm. Tieši tāpat, kā Āfrikas badacietēji jau sen būtu pametuši tās nabadzīgās valstis, kurās dzimuši, un dzīvotu pārticībā. Varu vai saderēt, ka visu šo woo-woo sekotāji tā to pamatotu.
08.02.2015 13:57 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es drīzāk teiktu, ka tantiņa par daudz laida citu ciešanas "caur sevi"
08.02.2015 13:58 |

Reitings 11162
Bet tas ir tikai pieņēmums , jo ne es pazīstu to tantiņu, ne dzīvoju viņas dzīvi.
08.02.2015 13:59 |

Reitings 435
Nē nu varētu padomāt, ka nomiršana ir tas pats trakākais un briesmīgākais kas var notikties

Nē, nomirt ir labi, jo agrāk nomirsti, jo labāk. Cieš tikai dzīvie, mirušie ir no ciešanām brīvi, tādējādi jau defaultā laimīgāki par mums :D Es labāk izvēlētos nomirt, nekā saskarties ar citām first world problēmām - pārāk mazām krūtīm, zobu sāpēm, kredītu.

anonymous, Tu tērē savu enerģiju tagad, saproti? Tā nav pozitīvā enerģija, ko Tu dod, tāpēc apstājies. Mani tas neietekmē, bet Tevi pašu gan.

Jā, esmu daktera kabinetā tagad. Pirms 5 minūtēm viss bija ideāli, tagad jau vēzis pēdējā stadijā :-( Dakteris vispār šokā, sāka pātarus skaitīt un uz mani svētītu ūdeni liet :-(
08.02.2015 13:59 |

Reitings 4343
drīzāk teiktu, ka tantiņa par daudz laida citu ciešanas "caur sevi"
Ha! Es taču zināju! :D :D :D
08.02.2015 14:00 |

Reitings 435
zaptesburka, neko tu nezināji, lūdzu nedirs, tev nesaprast šo augsto transērfinga mākslu un zinātni :) ja cilvēks citiem palīdz, ir tikai loģiski, ka viņam dzīve būs ideāla, jo bumerangs par labo atmaksā ar labo (l)(l) tikpat loģiski ir, ka viņš mocīsies un mirs, jo ir empātisks un laiž citu ciešanas caur sevi (l)(l) tikpat loģiski ir, ka vispār nekā nebūs, jo viņš nav pozitīvi domājis (l)(l) viss ir loģiski, transērfings izpildās perfekti, lai vai kas arī notiktu (l)(l)
08.02.2015 14:08 |

Reitings 11162
Nu nenotiek viss tāpat vien, katram un visam ir savi iemesli, bet tā ir mana pārliecība un mana dzīve, man un manai ģimenei viss ir brīnišķīgi un tā arī būs . Tu dzīvo ar savu pārliecību un savu dzīvi , kura , acīmredzot, ir pilna netaisnības un pasaules pabērniem . Tā ir tava brīva izvēle .
08.02.2015 14:08 |

Reitings 1542
Nu nenotiek viss tāpat vien, katram un visam ir savi iemesli, bet tā ir mana pārliecība un mana dzīve, man un manai ģimenei viss ir brīnišķīgi un tā arī būs . Tu dzīvo ar savu pārliecību un savu dzīvi , kura , acīmredzot, ir pilna netaisnības un pasaules pabērniem . Tā ir tava brīva izvēle .

+++

OliviaP, uzdrukāšu Tev PM
08.02.2015 14:16 |

Reitings 435
Nu nenotiek viss tāpat vien, katram un visam ir savi iemesli ... Tu dzīvo ar savu pārliecību un savu dzīvi , kura , acīmredzot, ir pilna netaisnības un pasaules pabērniem . Tā ir tava brīva izvēle

Tā ir jebkura sociāli un politiski atbildīga cilvēka pārliecība. Tu esi no tiem, kam par visiem vienalga, jo ''pats vainīgs.'' Tajā pašā laikā tu dzīvo ērtā dzīvoklī un katru dienu vari atļauties rīt, ko vien veikalu bagātības piedāvā, ne ar kādām nopietnām problēmām nesaskarties, naivi iedomājoties, ka šī komfortablā dzīve ir tavs personīgais nopelns un tava pozitīvā domāšana. Varu pateikt priekšā, ka patiesībā par to tev ir jāpateicas ļoti daudziem cilvēkiem pasaules vēsturē, kas cīnījās pret institucionalizētām netaisnībām, bieži pat zaudējot dzīvību tā dēļ. Tādēļ tagad vidusšķira arī var gudri dirst par pašu izfantazēto ideālo dzīvi, nevis būt kārni vergi imperatora kara kuģī, kurus pātago līdz viņi noliek karoti 25 gados.
08.02.2015 14:18 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Nu es tagad mēģināšu ticēt taro kārtīm , dziedniecei savai ,ka viss o.k. būs , tad tā arī būs ?

Es darijusi esmu labu , bet nez kapēc ērkšķiem gāju cauri .

Tagad mēģināšu kaut kam ticēt , varbūt brīnums notiek ?
08.02.2015 14:19 |

Reitings 4343
neko tu nezināji, lūdzu nedirs
nu tad gana precīzi uzminēju :D tas arī skaitās!

nenotiek viss tāpat vien, katram un visam ir savi iemesli,
Protams, ka ir. Tikai tie iemesli ir daudz, daudz kompleksāki un sarežģītāki, nekā tiek iztēlots šajās new age muļķībās.
08.02.2015 14:20 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Nav vērts strīdēties ar cilvēkiem,kuri šim netic. Un nevajag arī iesaistīties liekās diskusijās. Arī ar mani nesen notika tas,ko klusiņām domās domāju,bet skaļi apgalvoju,ka nu nē,ar mani jau tā nenotiks. Tagad sāku saprast,ka pati vien pie tā biju vainīga,ka tā notika.

Meitenes,varat padaliīties ar literatūru vai kādiem linkiem,kas attiecas uz šo?
08.02.2015 14:24 |

Reitings 435
Nav vērts strīdēties ar cilvēkiem,kuri šim netic.

Protams, jo jums jau nav neviena normāla argumenta. Tikai ''ticu kam gribu'' un ''es klusiņām domāju, un no 10000 domām 1 izpildījās, tas visu pierāda''
08.02.2015 14:27 |

Reitings 11162
Es jau rakstīju pirmajā lpp
http://zelands.ru

Baaac, nu te kā ar sienu , vienīgais ko vēl gribu atkārtot , būtu daudz mazāk problēmu , ja mēs katrs vairāk domātu par sevi un mazāk saktitos apkārt , nu kāda daļa ko dara un ko domā citi ? Vismaz man ir pie pakaļas ko kāds par mani domā un nevienam parādā nejūtos par to, kas man ir un būs ...
08.02.2015 14:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Protams, vajag saglabāt pozitīvo domāšanu dažādās dzīves situācijās :)
Tas laikam ir individuālas dabas jautājums, cik/vai ir jālasa grāmatas, lai nonāktu pie šī secinājuma :)
Mazliet apšaubu, kas atrisinās visas likstas un piepildīs jebkuru vēlmi :D
08.02.2015 14:31 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Par šo "sērfingu" neko nezinu, bet apmēram saprotu, no kurienes vējš pūš. Uzņēmējdarbības studijās jau ilgus gadus māca uzņēmuma mērķus noformulēt tā, lai tiem būtu konkrēts izpildes termiņš, konkrēti lielumi, kas jāsasniedz utt. Nu, un kad tas izdarīts, tad, protams, ir vieglāk pamanīt iespējas un izmantot tās. Citiem vārdiem sakot, where there's a will, there's a way. Varu saderēt, ka šito grāmatiņu autori arī "vizualizē" to, kā katru gadu pārdod x miljonus eksemplāru un viņiem kontā ieripo y naudas summa :D

Starp citu, no studiju laika neesmu aizmirsusi arī par fundamentālo atribūcijas kļūdu - ja citam neveicas, tad tā ir viņa vaina un neizdarība, bet, kad nelaime piemeklē mani pašu, tad tīrākā sagadīšanās.

Es nedomāju, ka tās idejas ir kaut kas jauns, vienkārši virspusīgi apkošļātas idejas no dažādām disciplīnām un pasniegtas viegli ezotēriskā mērcē. Ja nav kapacitātes iedziļināties nopietnā literatūrā, tad jau labāk šitā, nevis sēdēt un žultoties, ka nekā laba nav un nebūs, un tā arī nosēdēt bedrē visu savu mūžu (t)
08.02.2015 14:33 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Protams, jo jums jau nav neviena normāla argumenta. Tikai ''ticu kam gribu'' un ''es klusiņām domāju, un no 10000 domām 1 izpildījās, tas visu pierāda''

Es ļoti gaidu ,kad man beigsies sliktais posms manā dzīvē , meklēju atbildes un šķiet ka atradu . Caur tām ķīniešu matemātikām .... Un domājot ka piepildās liela daļa vēlmju ja patiesi un no sirds tam tic.
08.02.2015 14:34 |

Reitings 435
Baaac, nu te kā ar sienu

Siena ir tad, kad cilvēkam nav fiziskā/mentālā spēka to caursist. Šajā gadījumā mēs runājam par jebkādu argumentu neesamību, tikai anekdotiskiem stāstiem, kā ''manai ģimenei viss ok, tātad tas ir manas pozitīvās domāšanas nopelns'' un ''esmu darījusi dzīvē sliktas lietas un ar mani ir notikušas sliktas lietas, iedomājieties, kā tā var būt???? brīnums! transērfings! bumerangs!'' :D :D
08.02.2015 14:40 |

Reitings 1542
Premise1: Tu esi teikusi, ka ar cilvēkiem notiek tas, ko viņi pelnījuši (Konkrētais citāts 1:1 "es patiešām domāju, ka katrs esam vainīgs pie tā, kas ar mums notiek")
Premise2: Cilvēki reizem mirst pāragrās un nepatīkamās nāvēs.
Conclusion: Saskaņā ar Tevis teikto, cilvēki, kas mirst pāragrās un nepatīkamās nāvēs, ir to pelnījuši.

Pelnījis? Nopelnījis? Es neesmu tiesnesis, lai kādu tiesātu, es esmu tāds pats cilvēks kā Tu un visi pārējie. :)
Katrā ziņā, viss, kas notiek ir mācību stunda! Mācāmies un pilnveidojamies! (l)

P.S. Zaptesburka, lai nepārproti - to es saku vispārēji, lūdzu, nepadomā, ka es ar to domāju, ka Tu nemācies, hihi. (l):-)
08.02.2015 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits