Par realitātes transērfingu.

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Labrīt agrajā rītā, meitenes!

Kā jau virsraksts vēsta, esmu ieinteresējusies par šo tēmu. Manās rokās ir nonākušas pirmās 2 grāmatas (zinu, ka ir vēl vairākas), vakardien izlasīju abas. Izklausās jau brīnišķīgi, turklāt, bez kādām lielām burvestībām - visam varu piekrist, viss no dzīves, tikai ikdienā parasti aizmirstas.

Vēl, protams, jāpārlasa kārtīgi, šobrīd jauniegūtā informācija manā galvā izkārtojusies visai haotiski, bet parunāties gribas!

Vai kādai ir pieredze attiecībā uz šo? Ja ne pašām, tad radiem, draugiem, mīļotajiem?
Gribu iedvesmojošus stāstus, grāmata pozitīvi uzlādēja pamatīgi!
08.02.2015 03:11 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Ķipa - ja tikai badacietēji Āfrikā domātu pozitīvāk, tad pasaule viņiem dotu visu, ko viņi vēlas?

Neviss pozitīvāk, bet pareizāk , tad viņiem būtu daudz vairāk , un nekur nav rakstīts ,ka Āfrikā , iespējams, viņiem būtu iespēja doties , kur citur
:D :D :D Ak, nu, skaidrs, tas jau pavisam kas cits :D :D :D :D :D :D
08.02.2015 11:12 |

Reitings 209
Reģ: 29.01.2009
Vai padalīsies ar grāmatu nosaukumiem? ;-)
08.02.2015 11:15 |

Reitings 1542
Hmm...es uzskatu, ka nekā slikta tajā visā nav, bet mani vienmēr izbrīna tie cilvēki, kas ir tik ļoti pret to visu. Es jau vairākas reizes esmu nolikta, tieši šeit, cosmo forumā, kad izteicu viedokli, kurā ieteicu domāt pozitīvi, mainīt sevi - tad arī pasaule mainīsies apkārt, izzināt sevi, utt. Ļoti bieži tie ir nievājoši komentāri un man vienmēr rodas jautājums - kāpēc? Jo...es taču neiesaku griezt pirkstu un mēnesgaismā kaut uz debesīm. :) I mean...nekas slikts jau nenotiks, ja pamēģināsi, ja pacentīsies saskatīt vairāk labo pasaulē, pamainīt savu domāšanu (ja tā Tev traucē dzīvot).
Kāpēc tad nepamēģināt? Ja, nu, izdodas? Tāds ir mans skatījums ar dzīvi un man liekas, ka tā tas ir...jo...ko domā tie cilvēki, kas noniecina šī visa piekritējus? Viņi domā tā - "nē! es nedomāšu pozitīvi un necentīšos saskatīt labo, jo pasaule ir tāda, ka sliktais būs! nē! es nekad nemēģināšu saskatīt labo!"??
08.02.2015 11:15 |

Reitings 1542
Jautājums tieši tiem, kas ir tik ļoti pret to? (kā vegāni pret gaļēdājiem)

Kas TIK slikts ir tajā visā, ka Jūs tā cenšaties pārmācīt citus vai noniecināt to, kam viņi tic? Un kāpēc Jūs to darat? Vai tas kaut kā ietekmē Jūsu dzīvi, piemēram? :)
(es pavisam nopietni jautāju, man ļoti gribas uzzināt atbildi uz šo jautājumu :))

08.02.2015 11:28 |

Reitings 153
Reģ: 07.02.2015
Tā nav nekāda pozitīvā domāšana. Vispār pati esi to lasījusi?
08.02.2015 11:30 |

Reitings 1542
Es runāju par visu kopumā, ne tikai par transerfingu.
08.02.2015 11:31 |

Reitings 153
Reģ: 07.02.2015
Tāpēc ka tas ignorē problēmas pasaulē, tas ir kā garīgi slimie, kas dzīvo paši savā pasaulē un neko apkārt neredz.
08.02.2015 11:32 |

Reitings 1542
Un kā Tev tas traucē? :)
08.02.2015 11:38 |

Reitings 4343
Kas TIK slikts ir tajā visā,

1. Cilvēki, kas nelieto medikamentus, jo tic, ka izveseļosies, ja vien "pareizi domās"
2. Cilvēki, kas saviem bērniem nedod medikamentus, jo... (skat. pirmo punktu)
3. Cilvēki, kas iedomājas, ka tie, kuri nonākuši nelaimē, paši pie tā vainīgi ar savu nepareizo domāšanu, tādēļ nesniedz tiem palīdzību (dažādi sociālie aspekti)
4. Cilvēki, kas gluži vienkārši ir (atvainojos, ka nemāku piemeklēt atbilstošu vārdu) delusinal un nesaredz realitāti, un, piemēram, par Āfrikas badacietējiem var uzrakstīt
Neviss pozitīvāk, bet pareizāk , tad viņiem būtu daudz vairāk , un nekur nav rakstīts ,ka Āfrikā , iespējams, viņiem būtu iespēja doties , kur citur
Yeah, right, vajag tikai pareizi domāt, tad pēkšņi atvērsies visas iespējas.
08.02.2015 11:38 |

Reitings 4343
Viņi domā tā - "nē! es nedomāšu pozitīvi un necentīšos saskatīt labo, jo pasaule ir tāda, ka sliktais būs! nē! es nekad nemēģināšu saskatīt labo!"
Tu nezini, ko citi domā, tāpēc neizliecies, ka to zinātu.
Piemēram, es ne tuvu nedomāju tā, kā Tu aprakstīji.
Es saskatu pasaulē labo. Un es saskatu potenciālu pašiem strādāt, palīdzēt sev un vitiem, lai šo labo vairotu. Es tikai negaidu, ka visas problēmas atrisināsies no tā vien, ka kāds mainīs domāšanu.
08.02.2015 11:40 |

Reitings 1542
1. Cilvēki, kas nelieto medikamentus, jo tic, ka izveseļosies, ja vien "pareizi domās"
2. Cilvēki, kas saviem bērniem nedod medikamentus, jo... (skat. pirmo punktu)
3. Cilvēki, kas iedomājas, ka tie, kuri nonākuši nelaimē, paši pie tā vainīgi ar savu nepareizo domāšanu, tādēļ nesniedz tiem palīdzību (dažādi sociālie aspekti)
4. Cilvēki, kas gluži vienkārši ir (atvainojos, ka nemāku piemeklēt atbilstošu vārdu) delusinal un nesaredz realitāti, un, piemēram, par Āfrikas badacietējiem var uzrakstīt

Paldies par izvērsto atbildi! :)
Es neteiktu, ka nelietoju medikamentus, lietoju. Vairāk gan vitamīnus, bet, nu, tāpat. Bet ko es esmu ievērojusi, kādas izmaiņas savā dzīvesveidā - man kādreiz ļoti, ļoti sāpēja mugura. Visu laiku dzēru pretsāpju tabletes. Un tad vienu dienu izdomāju, ka viss, pietiek. Un sāku nodarboties ar jogu, ar speciālajiem "elastības" vingrinājumiem mugurkaula veselībai, trenējos sēdēt un staigāt ar vienmēr taisnu muguru un mugura ir vesela, bez diskomforta. Es esmu vesela! :)
Nav tā, ka esmu pilnībā pret zālēm, ja ārsts izraksta, tad dzeru, kaut vai tas pats ginekologs, necinīšos tak ar piena sēni pašas spēkiem. :D Bet ja var to izlabot ar sportu, fiziskiem vingrinājumiem - labāk izvēlos to. Tas pats ar bērnu.

Par Tavu 3. punktu - es patiešām domāju, ka katrs esam vainīgs pie tā, kas ar mums notiek. Ir dzirdēta teorija, ka tas nāk no iepriekšējām dzīvēm...tam es īsti nepiekrītu savā domāšanā. Es ticu "bumeranga efektam" - viss ko dari, atgriežas pie Tevis. Jau cik reizes manā dzīvē tas nav pierādījies! Viss sliktais, ko esmu darījusi, atgriezās pie manis un tieši tādā pašā veidā!! Un kad kaut kas tāds notiek, es sāku domāt - tā, kad es esmu kaut ko tādu vai līdzīgu darījusi? Un jā, atrodu situāciju. Tāpēc es tam ticu. Kāpēc, lai tas būtu slikti? Man liekas, ka tieši otrādi - tas vairo labo pasaulē un cilvēki vairs negribēs darīt citam sliktu. (l) Tu apgalvoji, ka tāpēc nepalīdz citiem...hmmm...es nekad neesmu dzirdējusi, redzējusi vai lasījusi par to, ka šī iemesla dēļ cilvēks nepalīdz otram. Nekad. Es palīdzēšu otram, ja to varēšu. Jo, kas es esmu, lai kādu nosodītu un tiesātu?

Pēdējo punktu es nekomentēšu, jo negribu iebraukt auzās. Par to kā būtu, ja kāds domātu tā un tā, es neuzdrīkstos runāt.
08.02.2015 11:53 |

Reitings 1542
Tu nezini, ko citi domā, tāpēc neizliecies, ka to zinātu.

Heh, Tava pavēles izteiksme bija nevietā, jo es uzdevu jautājumu, nevis apgalvoju to. :) Tu aizmirsi jautājuma zīmi, citējot mani. :) Vai tiešām nepamanīji? Es ieliku tur pat divas jautājuma zīmes :D Es vēlu Tev laimi. (l)

Viņi domā tā - "nē! es nedomāšu pozitīvi un necentīšos saskatīt labo, jo pasaule ir tāda, ka sliktais būs! nē! es nekad nemēģināšu saskatīt labo!"??
08.02.2015 11:55 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014

Nu, ja neiedziļinoties, tad jā, tā arī ir. Tu vari būt kas vien gribi un paņemt no pasaules ko vēlies, viss ir pieejams, ej u ņem ko gribi ;)
08.02.2015 11:57 |

Reitings 1542
Es tikai negaidu, ka visas problēmas atrisināsies no tā vien, ka kāds mainīs domāšanu.

Es arī negaidu, ka visas problēmas atrisināsies no tā vien, ka kāds mainīs domāšanu, bet es zinu, ka manas problēmas atrisināsies no tā vien, ka es mainīšu domāšanu. :) Vienmēr ir jādomā par sevi. Es, es, es...tikai es varu mainīt pasauli sev apkārt.

Kāpēc Tu tik ļoti ieciklējies uz citiem - ko tie domā, ko tie dara? Sāc ar sevi un Tev viss izdosies! Tici sev!(l)
08.02.2015 12:01 |

Reitings 4343
Kaitiņa - forši, ka Tev izdevies sakārtot veselību ar dzīvesveida maiņu. Un - jā, es ticu, ka daudzos gadījumos cilvēki varētu no daudzām savām problēmām atbrīvoties, pamainot savu skatījumu uz dzīvi.
Taču es kategoriski nepiekrītu tiem, kas sludina, ka "pozitīvā" vai "pareizā" domāšana ir kaut kāda maģija, kas palīdz visās situācijās, un atrisina visas problēmas. Tas ir pilnīgs bullshits.
Par šo konkrēto lietu - realitātes transērfingu - neko nezinu, tāpēc tas, ko saku, ir par "The Secret" muļķībām.
Protams, cilvēka attieksme un tas, kā viņš pats jūtas, ļoti ietekmē viņa dzīvi, taču tam ir robežas.

Ka paši esot vainīgi pie tā, kas notiek - es tam neticu. Ir bērni, kas piedzimst bez ādas. Kādā veidā viņi vainīgi? Dzīvē visiem nav dotas vienādas iespējas, un plika pozitīvā domāšana situāciju neuzlabos.
08.02.2015 12:05 |

Reitings 11162
Kāpēc Tu tik ļoti ieciklējies uz citiem - ko tie domā, ko tie dara?

Tas tagad moderni , uzskatīt, ka vainīgs ir vienalga, kas tikai ne pats... :-D
08.02.2015 12:06 |

Reitings 4343
Kāpēc Tu tik ļoti ieciklējies uz citiem - ko tie domā, ko tie dara? Sāc ar sevi un Tev viss izdosies! Tici sev!
WTF? Kāpēc Tu domā, ka es sev neticētu?
08.02.2015 12:07 |

Reitings 4343
Tas tagad moderni , uzskatīt, ka vainīgs ir vienalga, kas tikai ne pats..
Ironiski, bet Tu ar savu uzskatu par cilvēkiem, kam dzīvē mazāk paveicies, nekā Tev, esi ļoti labs piemērs. Jo uzskati, ka viņi paši pie savām nelaimēm vainīgi. Novel atbildību no sevis kā sabiedrības daļas. Paši, redz, vainīgi, ka nedomā pietiekami pareizi.
Tieši Tu nesaredzi savu sociālo atbildību citu cilvēku priekšā.
08.02.2015 12:10 |

Reitings 1542
Zaptesburka, es nedomāju tā, Tu mani pārprati! :) Es to sāc ar sevi un Tev viss izdosies biju domājusi vispārēji! :) Varbūt vajadzēja savādāk noformulēt
08.02.2015 12:11 |

Reitings 435
Kārtējais first world fenomens. Tikai te var domāt, ka tupi sēžot krēslā un sapņojot, dzīve kļūs ideāla pati no sevis. Kristieši Āfrikā dala Bībeles, kaut kā nepalīdz. Davai jūs uztaisiet ''svētceļojumu'' un izdaliet viņiem savas grāmatas, lai viņi tur tuksnesī sēž un pozitīvi domā - gan pārtika sāks smiltīs augt, gan no AIDS maģiski izārstēsies, gan ebola pati izzudīs utt. (l)(l)(l)(l)(l) Un viss tikai pateicoties jums un jūsu pozitīvajai domāšanai (l)(l)(l)(l)

Es ticu "bumeranga efektam" - viss ko dari, atgriežas pie Tevis. Jau cik reizes manā dzīvē tas nav pierādījies!

Ideāls piemērs ir Hitlers, kurš nogalināja miljonus cilvēku, dzīvoja pārticis bet dzīvi beidza parastā pašnāvībā - tāpat kā daudzi cilvēki parastie, kas nevienam nekad nav pat iesituši, kur nu vēl nogalinājuši (l) Un Ļeņins, Staļins, Mao, Ziemeļkorejas līderi, kas dzīvoja un dzīvo ļoti labi (l)(l) Tad paņem piemēram Alanu Tjūringu, kurš ļoti daudz visas Eiropas labā izdarīja II pasaules kara laikā - valdība viņu izkastrēja un viņš izdarīja pašnāvību (l) Pasaule ir ideāla (l)(l)(l)

Iesaku iegūglēt, kas ir ''taisnīgās pasaules mīts''
08.02.2015 12:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits