1. Cilvēki, kas nelieto medikamentus, jo tic, ka izveseļosies, ja vien "pareizi domās"
2. Cilvēki, kas saviem bērniem nedod medikamentus, jo... (skat. pirmo punktu)
3. Cilvēki, kas iedomājas, ka tie, kuri nonākuši nelaimē, paši pie tā vainīgi ar savu nepareizo domāšanu, tādēļ nesniedz tiem palīdzību (dažādi sociālie aspekti)
4. Cilvēki, kas gluži vienkārši ir (atvainojos, ka nemāku piemeklēt atbilstošu vārdu) delusinal un nesaredz realitāti, un, piemēram, par Āfrikas badacietējiem var uzrakstīt
Neviss pozitīvāk, bet pareizāk , tad viņiem būtu daudz vairāk , un nekur nav rakstīts ,ka Āfrikā , iespējams, viņiem būtu iespēja doties , kur citur
Yeah, right, vajag tikai pareizi domāt, tad pēkšņi atvērsies visas iespējas.
Paldies par izvērsto atbildi! :)
Es neteiktu, ka nelietoju medikamentus, lietoju. Vairāk gan vitamīnus, bet, nu, tāpat. Bet ko es esmu ievērojusi, kādas izmaiņas savā dzīvesveidā - man kādreiz ļoti, ļoti sāpēja mugura. Visu laiku dzēru pretsāpju tabletes. Un tad vienu dienu izdomāju, ka viss, pietiek. Un sāku nodarboties ar jogu, ar speciālajiem "elastības" vingrinājumiem mugurkaula veselībai, trenējos sēdēt un staigāt ar vienmēr taisnu muguru un mugura ir vesela, bez diskomforta. Es esmu vesela! :)
Nav tā, ka esmu pilnībā pret zālēm, ja ārsts izraksta, tad dzeru, kaut vai tas pats ginekologs, necinīšos tak ar piena sēni pašas spēkiem. :D Bet ja var to izlabot ar sportu, fiziskiem vingrinājumiem - labāk izvēlos to. Tas pats ar bērnu.
Par Tavu 3. punktu - es patiešām domāju, ka katrs esam vainīgs pie tā, kas ar mums notiek. Ir dzirdēta teorija, ka tas nāk no iepriekšējām dzīvēm...tam es īsti nepiekrītu savā domāšanā. Es ticu "bumeranga efektam" - viss ko dari, atgriežas pie Tevis. Jau cik reizes manā dzīvē tas nav pierādījies! Viss sliktais, ko esmu darījusi, atgriezās pie manis un tieši tādā pašā veidā!! Un kad kaut kas tāds notiek, es sāku domāt - tā, kad es esmu kaut ko tādu vai līdzīgu darījusi? Un jā, atrodu situāciju. Tāpēc es tam ticu. Kāpēc, lai tas būtu slikti? Man liekas, ka tieši otrādi - tas vairo labo pasaulē un cilvēki vairs negribēs darīt citam sliktu. (l) Tu apgalvoji, ka tāpēc nepalīdz citiem...hmmm...es nekad neesmu dzirdējusi, redzējusi vai lasījusi par to, ka šī iemesla dēļ cilvēks nepalīdz otram. Nekad. Es palīdzēšu otram, ja to varēšu. Jo, kas es esmu, lai kādu nosodītu un tiesātu?
Pēdējo punktu es nekomentēšu, jo negribu iebraukt auzās. Par to kā būtu, ja kāds domātu tā un tā, es neuzdrīkstos runāt.