Nu pamat jautājums jau virsrakstā. Pati biežāk ja kaut ko vajag pērku internetā un Drogās eju reti, taču man ir uzdāvināta dāvanu karte un domāju ko nopirkt.
Kādi ieteikumi?
Domāju varbūt jaunu tonālo nopirkt, kuri no Drogām ir labi kuri ne? (Bet šī tikai viena no idejām, gaidu ieteikumus par vienkārši precēm ar labām atsauksmēm)
Man sad un tad pasai agraak bijis kauns pirkt paketes vai tamponus ja veikalaa patraapas kads pazistams ,vai vnk kads svesinieks kas skataas uz tevi. :D
Liekas ka cauri redz un nosmiin haha tev MR saakusaas.
Zinu ka dumji.
Visticamaak kaut ko matiem nopirktu, via kaadu labaaku tonaalo peimerotu sejas kraasas tonim.
vel akadu labu nagu laku, saimniecibas preces.
priori,pareizi jau tu saki. Laikam meitenei pašai kauns ko tādu pirkt,tad uz mani skatījās kā uz ko dīvainu :D Bet man vienalga-pērku,ko man vajag un ko gribas,lai domā,ko grib :) Jūs vēl vairāk mani pārliecinājāt :D
Heh,man būtu vienalga kā pārdevēja uz mani skatās. Pērku ko gribu - vai tie tamponi, paketes vai biksīšu ieliktnīši|-) Vēl skatītos tieši viņai acīs :D Tā kā tas tiešām būtu kaut kas TĀDS :D
Vienreiz viens puisis Drogās (tāds vidusskolnieks izskatījās), pirka grūtniecības testu, cigaretes un prežus :D Apmainījāmies diviem vārdiem, jo man uz sejas bija neliels smaids, par visu to salikumu. Izsatījās ''iekritis'', nostresojies, bet vēl ar cerību :D
pirka grūtniecības testu, cigaretes un prežus bet vēl ar cerību
Tu to noprati pēc prežu iepirkšanas?
Jo ja džuse stāvoklī, tad jau vairs prežus nevajag un turpmāko grūtniecības un zīdīšanas periodu var bāzt bez preža savu čūsku :-D
Ja tests pozitīvs, tad preži lieks pirkums :-D
Pavēlnieks, cita izskaidrojuma nebija :D Ja tests būtu negatīvs, preži noderētu, lai vēlreiz šāds pirkums nebūtu jāveic :D Nu grūtniecības gadījumā, tam vairs nebūtu nozīme. Salikums kā tāds tīri uzjautrinošs. Citam kauns pirkt tikai prežus, a te puikam nebija problēmu iepirkt visu avārijas komplektu. :D
sito gribētu pamēģinat, bet nezinu vai drogās ir tiesi šis...
Bet ja ne to tad pēc tā kā klājās patīk un vajadzētu būt pēc cenas lētam Rival deLoop CC krēmam! Pamēģināju pie draudzenes, patika :)) Vienīgais mīnuss - tikai 1 tonis viņiem laikam ir
To, ko patiešām vajag - veļas pulveri, dušas želejas, šampūni un taml., dezītis.
Kas ir beidzies, bet žēl pirkt - skropstu tuša, bb krēms.
Ā, un drīz vajadzēs arī jaunu mitrinošo sejas krēmu, tā kā gan jau atrastos kkas :D