Kāpēc Latvijā meitenes ir Gold diggers ?

Reitings 52
Reģ: 05.06.2014
Dzīvoju Francijā šobrīd ilgi neesmu apmeklējusi šo forumu taču palasot dažas diskusijas uzdzen nelabumu. Kāpēc sievietes tik ļoti ieciklējušās lai atrastu vīrieti kurš maksātu par visām jūsu iegribām un dāvinātu dāvanas? Vai tas ir izskaidrojams ar to, ka meitenes nāk no nabadzīgām ģimenēm un viņās ir ''pelnrušķītes sindroms" vai arī vienkārši izlutinātas un izturās it kā pasaule par to būtu jums parādā?
Kāpēc visas sludina, ka vēlās dzimumu vienlīdzību, neatkarību un patstāvību, taču jums nesķiet, ka tas nelīmējas kopā? Manuprāt būt stiprai un neatkarīgai ir tik viegli, it īpaši sajūta, ka tu neesi nevienam parādā. Protams, ja kāds dāvina dāvanas ir jauki tās akceptēt, taču paģērēt un nekad neatvērt maku kaut vai samaksāt par savu kafiju ir pazemojoši.
Mans diskusijas mērķis nav dusmīgu komentāru provokāciju, taču būtu interesanti dzirdēt argumentus kāpēc tā Latvijā tas notiek? Vai tas ir tādēl, ka sievietēm maz maksā, vai arī vienkārši Latvju zeltenēm asinīs ir 'gold diggerisms' ?

Neuztvert šo diskusiju personīgi :-D
04.02.2015 23:38 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kubiete, Alexxa, Meksikanka un vēl dažas var mierīgi bloķēt.

Ja šeit būtu iespēja nelasīt atsevišķu lietotāju postus, es laikam arī Tavus nelasītu.
Tavi vājie nervi spiežas uz āru arvien vairāk. Nomierinies, padzer tējiņu, elpo un sagremo, ka ir dažādi cilvēki ar dažādiem uzskatiem. Šeit ir forums, te pulcējas visi šie cilvēki un saka ko nu katrs iedomājas. Tavs viedoklis nav vienīgais pareizais un pasaulē viss nav tikai melns vai balts.

Tev vēl ir kur augt, ja reiz nespēj saprast, ka tas, ka sievieti vadā pa restorāniem un viņai dāvina dāvanas, nenozīmē, ka viņa ir tukšpauraina, snobiska golddigere. Arī tādām sievietēm, kam pašām ir veiksmīga karjera, pašu nopelnīti kustamie un nekustamie īpašumi un stabila, patstāvīga dzīve, patīk vīriešu uzmanības apliecinājumi, pie kam, viņas jau ir pieradušas pie zināma komforta līmeņa, ko pašas spēj sev nodrošināt, kāpēc parakstīties uz ko zemāku?
Par dvēseles radniecību vari nemaz nesākt. Tie vārdi nozīmē, ka cilvēki domā vienādi, ka viņiem ir vienādi uzskati itvisā. Kā jau augstāk minēju, principā ir neiespējami, ka cilvēks, kura dzīves vērtības ir stabilitāte un miers, atradīs sev dvēseļu radinieku bohēmistā, kas pats nezin, ko darīs rīt. Šie uzskati ir pilnīgi pretēji, attiecīgi nav svarīgi, kāds ir materiālais stāvoklis.
06.02.2015 10:09 |

Reitings 310
Reģ: 07.12.2014
agnese_m-pilnigi izrava man vardus no mutes,piekritu katram tavam vardam, ari kubieti aprakstiji max preciizi:-D;-) nenem galva tas furijas, kuras nav apmierinatas ar dzivi;-)

Alexxa- Tu saki ka katram ir savs viedoklis, tad kapec tu brauc virsu tiem kuriem vins ari ir savadaks jeb nesakrit ar tavejo, izlutinatas skukjes viedokli??? Es piemeram tagad varu pateikt ka man liekas normali virietim sedet uz sievietes kakla un tu man tagad kaut ko par to parmetisi?? Vai pateiksi ka tas ir normali un katram savas domas?? Ari iesit sievietei es uzskatu nevienmer ir slikti vai nepareizi, nu brauc, brauc man tagad auguma, jo iespejams tu doma savadak....vai ari vienkarsi piekritisi ka viedokli var atskirties? Gribu dzirdet tavu atbildi. Savadak nonac pretrunas pati ar sevi!
06.02.2015 10:23 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
tālāk par pirmo rindkopu nemaz nelasīju... neinteresē. Bet man nav vāju nervu ;) tēju dzeru tādēļ, ka garšo, nevis nomierināšanās nolūkos. Šķiet, ka tu pati streso, ja vēl joprojām mēģini vienu un to pašu rakstīt un kādam ieskaidrot.
06.02.2015 10:23 |

Reitings 762
dreika rakstīto gan izlasīju :D par sišanu sievietei piekrītu. Tas, ka cilvēks piedzima par sievieti, tam nedod nekādas tiesības aizskart, sist vai darīt pāri bez soda. Ja es būtu čalis un man meitene sistu, es sistu pretīm. OK, ja meitene pieķer čali klubā ar citu un iesit pļauku, tas ir kas cits. Bet ir jau tās slimās, kas skandālē, pēctam bauro, lai džeks viņai iesit, pati sāk viņam mest ar visu ko, uzbrukt utt. Un tad ja džeks paņem un iesit atpakaļ to pļauku, tad ir "KO???????TU MAN IESITI???KĀ TU VARĒJI????". Stulbas vecenes - nekas vairāk, kuras pelnījušas to bliezienu :D
06.02.2015 10:26 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
agnese_m, skatos, ka tomēr esi izlasījusi vismaz divas rindkopas, ja jau esi lietas kursā par tējošanu :D
Dāmas, kam jūs ko cenšaties ieskaidrot? Kārtējā tēma, kurai atbilstošs teiciens - cik cilvēku, tik viedokļu un jūsu argumentētie uzbraucieni vienai otrai, šķiet smieklīgi un tās piebildes: " Nelasīju Tavu palagu!" , bet atbildes gan seko "palagam" :D njā...
06.02.2015 10:32 |

Reitings 170
Reģ: 31.05.2012
Vienmēr atradīsies bomži, kas apgalvo ka
pie jūras dzīvot villā ir galīgi garām :D
Tur ir vējains un viļņus no rīta dzirdēt ir traucējoši.

Vienmēr būs sievietes, kurām liksies ok, dzer alu no
plastmasas pudeles un vēl vīrietim uzšaujot tomēr izrādās, ka pati pelnījusi.

Tieši tāpēc ir cilvēki, kas dzīvo uz ielas un cilvēki, kas dzīvo villās.
Tieši tāpēc ir sievietes kurām vīrieši attaisa durvis dāvā dāvanas,
un ir sievietes, kas tikai par to sapņo...bet negrib atzīt.
06.02.2015 10:36 |

Reitings 7408
Dreik, kas attiecas uz sēdēšanu uz kakla sievietei - kamēr būs sievietes, kas to pieļaus, būs vīrieši, kas tā darīs. Ja pāris tā jūtas labi, lai jau dzīvo. Man tas ir pieņemami līdz momentam, kamēr mani nemēģina pārliecināt, ka arī man ir jāļauj kādam sēdēt sev uz kakla. Man pieņemamākas ir attiecības, kurās ir kaut kāda mēra balanss - kaut kas līdzīgs Tavam uzskatam, kur vīrietis pelna lielāko daļu naudas, bet sievietei ir mājas darbi, izņemot fiziski smago daļu. Šis modelis neder Agnesei un vienīgais, par ko es šeit mēģinu pārliecināt viņu, ir tas, ka viņas viedoklis nav vienīgais pareizais, nevis par to, ka būt patstāvīgai ir slikti. Nekad neesmu neko tādu teikusi.
Kas attiecas uz sišanu, tad vardarbību es neatbalstu principā. Man nav pieņemams, ka vīrietis sit sievieti, bet tāpat es neatzīstu arī to, ka sieviete atļaujas sist vīrietim. Fiziska vardarbība sākas tad, kad cilvēkam vairs nav argumentu. Tas ir nožēlojami, neatkarīgi no dzimuma. Tāpat, kā tā izrunāšanās, kas provocē uz ko tādu - cilvēks parasti zaudē savaldību pie tukšiem apvainojumiem, attiecīgi mēs varam secināt, ka tas, kurš beigās sitienu saņēmis, patiesībā uz to ir mērķtiecīgi gājis. Kamēr tā ir tikai doma, kurai darbība neseko, vari jau domāt. Tā, ka neskatoties uz to, ka fizisku izrēķināšanos neatbalstu nekādā veidā, nevaru nepiekrist, ka ir zināmi momenti, kad sitiena saņēmējs pats pie tā ir vainīgs, jo vienkārši morāli vājāko uz to pats izprovacē.

Vēl kādi jautājumi?
06.02.2015 10:45 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Jā ir! Kāpēc Tu raksti tik garus palagus? :D
06.02.2015 10:49 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
1. Kubiete, Alexxa, Meksikanka un vēl dažas var mierīgi bloķēt. Kubiete vispār rada kaut kādu pusmūža krīzes neprātā nonākušu veceni, kurai vispār nav ne mazākās saprašanas par ko viņa runā. Vīru pirkšana? Are you for real? Kaut ko stulbāku savā mūžā dzirdējusi neesmu. Un tā nenormālākā borēšana, ka viņai viss ir kā vajag un kā gribās... ha ha ha. Es nevaru sevi iedomāties pensijas vecumā (bezmaz vai) sēžot forumos,
Nu ja tava mamma savos 40 ada zekes aizkrāsnē tu tak nedomā ka tā dara visas:D Tu esi dzīvē vīlusies jauna tantiņa. Nu domašana tev veciška. Un man diemēl līdz pensijai vismaaz gadi 20...kaut gan ir aizdomas ja katru gadu paaugstina pensionešanās vecumu pēc gadiem 20 tie jau būs vismaz 75 gadi. Es uz pensiju nemaz neceru:-P
06.02.2015 10:49 |

Reitings 762
agnese_m, skatos, ka tomēr esi izlasījusi vismaz divas rindkopas, ja jau esi lietas kursā par tējošanu
Dāmas, kam jūs ko cenšaties ieskaidrot? Kārtējā tēma, kurai atbilstošs teiciens - cik cilvēku, tik viedokļu un jūsu argumentētie uzbraucieni vienai otrai, šķiet smieklīgi un tās piebildes: " Nelasīju Tavu palagu!" , bet atbildes gan seko "palagam" njā...

arieta... paldies par taviem novērojumiem, bet pēc viņas burvīgā un ļoti noderīgā padoma par nervu nomierināšanu, man kaut kā radās aizdomas, ka tālākais viņas teksts būs copy/paste no jau iepriekšējiem komentāriem... pilnīgi neinteresē viņas teiktais.. kādēļ man jālasa? :) neko vērtīgu no viņas komentāriem es negūstu :)

Redzi ar tādām jau arī sarunas nevedas. Man, piemēram, ļoti interesanti, ko anonymous raksta. Viņai domāšana ir līdzīga manējai, plus dažas lietas, ko viņa ir uzrakstījusi ir kas tāds, kam es piekrītu, bet kaut kā līdz šim nebiju aizdomājusies. Nav jau arī tā, ka dēļ dažām tukšpaurēm un viņu komentāriem šī tēma paliek mazāk interesanta. Vienkārši dažus komentārus (precīzāk - dažu lietotāju) nelasu nemaz vai tīri ar acīm pārskrienu pāri... simple as that :)
06.02.2015 10:50 |

Reitings 762
Tu esi dzīvē vīlusies jauna tantiņa. Nu domašana tev veciška.

Dzīvē vīlusies noteikti neesmu :) Es drīzāk teiktu, ka tu esi jau vecene, kura prātā joprojām domā, ka ir jauna meitene ;)
06.02.2015 10:51 |

Reitings 27552
vari iedomaties neuzminēji. Un jaunāka par 25 gadiem noteikti negribetu būt.. :-P Tu gan esi liela īgņa, dies kāpēc tā? :-D:-P
06.02.2015 10:53 |

Reitings 7408
Jā ir! Kāpēc Tu raksti tik garus palagus?

Tāpēc, ka īsās frāzēs te ne visiem pielec. Lai gan dažiem arī tie palagi nepalīdz :D
06.02.2015 10:57 |

Reitings 762
Īgņa? No kā tu to nospried :) No tā, ka es tevi par neizaugušu veceni uzskatu? Man tā patīk, kad cosmo meitenes saka šitos - tu esi stresaina, tu esi īgņa, dzīves neapmierināta utt... No kurienes tas rodas? Tas ir kaut kāds cosmo spārnotais teiciens? :D Es jūtos ļoti labi pašlaik - miesā un garā! Piedod, vecenīt, nebūsi trāpījusi uz īsto! :)
06.02.2015 10:59 |

10 gadi
Reitings 892
agnese_m parādi pupus :)
06.02.2015 11:01 |

Reitings 27552
Tu palasi ko raksti.Pilnigi vienmer jebkurā tēma tikai negācijas. Nu īgna un nelaimes čupiņa :-P
06.02.2015 11:04 |

Reitings 762

ņem par labu...
06.02.2015 11:04 |

Reitings 762
Tu palasi ko raksti.Pilnigi vienmer jebkurā tēma tikai negācijas. Nu īgna un nelaimes čupiņa

cik tu izmisusi vecene esi :D Vienīgā negācija ir tava grumbainā piere :)
06.02.2015 11:05 |

10 gadi
Reitings 892
Paldies!
06.02.2015 11:05 |

Reitings 27552
:D Padzer bērns tēju. Nāks pavasaris ari tev varbūt laimesies :-P
06.02.2015 11:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits