Mani te dazhas fraazes tieshaam shokee. Pavasariites atklaasme 45. lapaa.
Un tie nabaga miljonaari laikam bija shokaa no pavasariites stulbuma, sagraabsta peedeejaas kapeikas, lai izmaksaatu restoraanu/kafejniicu vecim randinjjot, kursh turklaat ir tik turiigs, ka vinjam tas restoraans kaa nospljauties, a shii noteikti maajaas kartupeljus ar sausu maizi grauza, lai nez ko piedaadiitu, ko?????????
Gribeeji paraadiit, ka neesi peerkama? Ak dievs, NEVIENS NORMAALS viirietis peec kafejniicas vai restoraana izmaksaashanas randinjaa neuzskata, ka sievietes pienaakums ir likties gultaa ar vinju, neatkariigi no taa, cik izteereets. Ja kaads nenormaalais taa uzskata, vins taa uzskatiis arii peec Makdonaldaa nopirktas kafijas vai izmaksaata kokteilja klubaa.
Peerk prostituutas, ar kuraam uzreiz vienojas par likmi un laiku, savukaart kafejniicas vai restoraana izmaksaashana no viiriesha puses randinjaa ir tikai elementaara cienjas izraadiishana un tam nav nekaada sakara ar to, buus vai nebuus turpinaajums, un tam nav nekaada sakara ar peerkamiibu, parasti viirietis pats izveelas, uz kaadu un uz cik daargu iestaadi aicinaas.
Vaajpraata murgs, cik gan ljoti sevi vajag necieniit, lai randinjaa izmaksaatu turiigam viirietim ar savaam nozheelojamajaam kapeikaam. Tici man, Tu atstaaji nevis "business woman" iespaidu (kaa noteikti veeleejies), bet gan muljkjes iespaidu, ko Tev pieklaajiibas peec neviens no vinjiem aciis nepateica.
P.S. Turklaat taada veida teemas jau ir noriebushaas, tie viirieshi, kas sievietes uztur un par vinjaam maksaa visu un visur, nav mazi, dumji, spriest nespeejiigi beerni. Vinji ljoti labi apzinaas, ko dara un ir apmierinaati ar situaaciju. Tie, kas neveelas uztureet vai maksaat, vienkaarshi to nedara.Viss notiek briipraatiigi un neviens ne uz ko netiek piespiests. Tad man rodas jautaajums, kaapeec te dazhas tik ljoti satraucas par taam, kuraam maksaa un kuras uztur? Joprojaam nesaprotu, kur ir probleema? Kur tiek paarkaaptas kaadas puses tiesiibas vai tiek veiktas kriminaalas darbiibas???