Kāpēc Latvijā meitenes ir Gold diggers ?

Reitings 52
Reģ: 05.06.2014
Dzīvoju Francijā šobrīd ilgi neesmu apmeklējusi šo forumu taču palasot dažas diskusijas uzdzen nelabumu. Kāpēc sievietes tik ļoti ieciklējušās lai atrastu vīrieti kurš maksātu par visām jūsu iegribām un dāvinātu dāvanas? Vai tas ir izskaidrojams ar to, ka meitenes nāk no nabadzīgām ģimenēm un viņās ir ''pelnrušķītes sindroms" vai arī vienkārši izlutinātas un izturās it kā pasaule par to būtu jums parādā?
Kāpēc visas sludina, ka vēlās dzimumu vienlīdzību, neatkarību un patstāvību, taču jums nesķiet, ka tas nelīmējas kopā? Manuprāt būt stiprai un neatkarīgai ir tik viegli, it īpaši sajūta, ka tu neesi nevienam parādā. Protams, ja kāds dāvina dāvanas ir jauki tās akceptēt, taču paģērēt un nekad neatvērt maku kaut vai samaksāt par savu kafiju ir pazemojoši.
Mans diskusijas mērķis nav dusmīgu komentāru provokāciju, taču būtu interesanti dzirdēt argumentus kāpēc tā Latvijā tas notiek? Vai tas ir tādēl, ka sievietēm maz maksā, vai arī vienkārši Latvju zeltenēm asinīs ir 'gold diggerisms' ?

Neuztvert šo diskusiju personīgi :-D
04.02.2015 23:38 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012

Britu 'lēdiju' īpaši vētrainās izklaides

Eintrī zirgu skriešanās sacensības, kuru apmeklētāji ne tikai slēdz derības uz ātrākajiem rikšotājiem, bet arī malko dzērienus un izklaidējas.
Trīs dienu ilgajās sacensībās ir arī "dāmu diena", kad īpaša uzmanība tiek pievērsta daiļā dzimuma pārstāvēm - britu meitenes un kundzes šajā dienā uz sacensībām ierodas īpaši saposušās un enerģiski bauda gan sacensības, gan dzērienus.

http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/stils/foto-britu-lediju-ipasi-vetrainas-izklaides.d?id=44371761#!dgs=dgslv-25067:4222908

un vēl un vēl.. Bez gala un malas. Un tieši tie kas ir iedzimtie v=briti daudzi nestrādā , bet gadiem dzīvo uz pabalstiem. Sen jau UK par to valdība runa, Protams arī iebraucēji, bet briti lielak dala slinki :-P
07.02.2015 18:39 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Violetta1

:D :D :D :D

BTW dzīvojot ārzemēs, tādu sieviešu neesmu novērojusi, un cik es no puišiem esmu dzirdējusi, tad tādu meiteņu, kas pēc vieglas naudas tīko, vismaz manā valstī, vienkārši nav.

Nee, Londonaa, tieshaam nu NAV taadu meitenju, nu nav, nee, nu kur nu.... :D
07.02.2015 18:52 |

Reitings 310
Reģ: 07.12.2014

07.02.2015 19:51 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
Lieliski Kubiete, ka tu atradi tādas bildes - Es tādus cilvēkus UK nekad dzīvē nebiju redzējusi un diezvai, ka redzēšu, bet viņi noteikti ir laimīgi.

Mana atbilde uz tavām bildēm
https://www.youtube.com/watch?v=MEXhZRTmPZs
07.02.2015 20:02 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
Nevis mana atbilde, bet video, ko Tu vēlējies redzēt
07.02.2015 20:04 |

Reitings 310
Violetta1- neesmu kubiete :D (lai gan zinama saikne mums ir) bet jaa,uk varbut nav, bet latvija gan tadu ir daudz, diemzel.
07.02.2015 20:19 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
neesmu kubiete (lai gan zinama saikne mums ir) bet jaa,uk varbut nav, bet latvija gan tadu ir daudz, diemzel.

Varbuut UK provincee taadu nav, bet Londonaa taadas ir un ljooti daudz :D

Un kada starpiba, katrs savu dziivi dziivo kaa grib.
07.02.2015 20:55 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
normālās pasaules valstīs, cilvēki nedomā par mantiskām lietām. Viņi dzīvo ar sirdi un izbauda dzīvi, jo tādu problēmu kā nauda, vienkārši nav.

Aha, "ārzemēs" tek piena upes ķīseļa krastos :)
07.02.2015 21:01 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Nu nav uk tik briesmiigi ;) uz royal ascot pati esmu bijusi un PROTAMS, ka tur visi sadzeras. Mums bija lozha ar all inclusive alkoholu un 3 course meal.... vakara beigas VISI bija tada auta, ka dazus nelaida pub peec sacensiibaam :D un tie bija cilveki, kuriem Londonaa durvis ver valjaa pirms vinji veel uz horizonta paraadaas :D bet nu un? Latvijaa dzer tiesi taapat, vienkarsi pie mums cilveeku ir cik reizes mazaak? vecriigaa piektdienaas un sestdienaas ne taadi vien skati :)
07.02.2015 21:06 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Vai Cataleya esi golddigger? Tev vechi tak rolex un louis vuitton cavalli kurpes davina?
08.02.2015 12:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Aleksandro, īpatnējs jautajums no "vīrieša", kas visas sievietes vērtē pēc ta, cik būtu gatavs viņām par vienu seksu maksāt (citatus nemeklēsu, bet frāzes "es viņu par 20 / 70 / 100 eiro iz**tu" no tevis lasāmas bieži)

ja jau visas sievietes mēramas naudā, tad kapēc tev sķiet, ka rolex un cavalli padara kādu par lielaku "golddigeri", neka tavi 70 eiro?
08.02.2015 13:22 |

Reitings 310
tik daudz lapas aizgajusas par so tematu (mans un kubietes flirts neskaitas) lai gan gold digger ir pavisam elementari izskaidrojams-tas ir sievietes kas ir ar kadu kopa tikai naudas del.
08.02.2015 15:08 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Neko sliktu meitenēs - gold digger nesaskatu. Ja meitenei patīk laba dzīve pašai nestrādājot un māk apvārdot vīriešus, lai iegūtu vairāk īpašumu, naudas, dārgas rotas, auto, tad, lai tā dzīvo.
Ne jau ar varu viņas panāk savu - vīrieši ļaujas.
Ne, kura katra var būt gold digger - retā var būt.
Par gold digger neuzskatu tās meitenes, kuras pelna 700eur un viņu draugi ap 2000-3000eur.
Gold digger tiecas augstāk - briljanti, dārgi auto, kažoki, īpašumi, ceļojumi.
08.02.2015 15:23 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Es pazīstu vairākas meitenes/ sievietes, kuras pašas uztur savus večus, kuri nopelna labākajā gadījumā trīs reiz mazāk nekā viņu dāmas.
Man pašai agrāk bija knifs vienmēr izmaksāt vīriešiem kafeškās/ restorānos, bet pašai jau arī nebija ļoti daudz naudas nekad, pamanījos izmaksāt pat dažam labam miljonāram, par ko tas bija absolūtā šokā.
Bet man gan šķiet, ka Postpadomija vel ļoti, ļoti spēcīgs ir viedoklis, ka vīrietim ir jānodrošina ģimene vienam, sievai mūžīgi nebūs likts strādāt un tad nedod dievs, ka veči zaudē darbus/ īpašumus utt.
Bet no otras puses, mums vēl ir izplatīta situācija, ka vīriešiem vairāk maksā pat tajā pašā nozarē un pozīcijā.

Bet apgalvot, ka LV visas meitenes tik labumu meklē ir pārspīlēti. Es nesaku par Rīgu un pilsētām, bet paciemojoties vienā, otrā "derevnā", ievēroju, ka tieši otrādi - sievietes strādā, raujas uz visām pusēm, lai tik kāds vecis mājās, nekas, ka alkašs pēdējais :)
08.02.2015 15:44 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Labāk bez vīrieša būt nekā ar alkaholiķi un bezdarbnieku.
Svešiem vīriešiem neko neuzsaucu un neuzsaukšu, uzskatu, ka izmaksāt vakariņas restorānā/dāvināt dāvanas vīrietim ar kuru nopietnas attiecības/laulība.
08.02.2015 15:59 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Star citu, Padomju vara tieši sludināja vienlīdzību. Sievietes tāpēc strādāja rūpnīcās ne mazāk kā vīrieši, nekādu atvieglojumu. To pat jebkurā sovetskā filmā propagandē. Tāpēc arī skaļi svinēja 8.martu, tā ir sieviešu tiesību, vienlīdzības un emancipācijas atzīšanas diena.
08.02.2015 16:02 |

Reitings 2130
"..........
Nju un kas teica, ka tas ir normāli :) Nju pavisam svešiem jau neizmaksāju nekad,draugiem, kolēģiem utt. Bet tas bija agrāk - tagad pieaugu :D

Un, protams, pēc manām domām labāk būt vienam nekā ar kādu marginālu, bet es tā par LV kopējo situāciju paskatījos un sapratu, ka mums vēl tālu līdz "visas latvietes kruto veču meklējumos" :D
Bet no otras puses ir tā, ka daži man pazīstami vientuļie vīrieši no vidusslāņa vai tiešām ienākumiem 500 EUR un ļoti vienkāršu dzīves pozīciju, nevērstu uz sevis attīstīšanu un ienākumu palielināšanu, paliek vieni vai viņus "sagrābj" vientuļas daudzbērnu (bērni ir laba lieta, nejaukt manu domu :)) mammas no dziļiem laukiem pāri 40, bez darba un izglītības, un kuriem tie vienkāršie ir vajadzīgi tāpēc, ka pašām perspektīvu nav un pat dzīvesvieta un vīra sapelnītie 500 EUR jau ir kaut kas. ja analizēt šādā šķērsgriezumā, tad var būt kādai, kura apgalvo, ka LV ir golddigeru pilna, tikai katram savs GOLD :D
08.02.2015 16:15 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Mani te dazhas fraazes tieshaam shokee. Pavasariites atklaasme 45. lapaa.

Un tie nabaga miljonaari laikam bija shokaa no pavasariites stulbuma, sagraabsta peedeejaas kapeikas, lai izmaksaatu restoraanu/kafejniicu vecim randinjjot, kursh turklaat ir tik turiigs, ka vinjam tas restoraans kaa nospljauties, a shii noteikti maajaas kartupeljus ar sausu maizi grauza, lai nez ko piedaadiitu, ko?????????

Gribeeji paraadiit, ka neesi peerkama? Ak dievs, NEVIENS NORMAALS viirietis peec kafejniicas vai restoraana izmaksaashanas randinjaa neuzskata, ka sievietes pienaakums ir likties gultaa ar vinju, neatkariigi no taa, cik izteereets. Ja kaads nenormaalais taa uzskata, vins taa uzskatiis arii peec Makdonaldaa nopirktas kafijas vai izmaksaata kokteilja klubaa.

Peerk prostituutas, ar kuraam uzreiz vienojas par likmi un laiku, savukaart kafejniicas vai restoraana izmaksaashana no viiriesha puses randinjaa ir tikai elementaara cienjas izraadiishana un tam nav nekaada sakara ar to, buus vai nebuus turpinaajums, un tam nav nekaada sakara ar peerkamiibu, parasti viirietis pats izveelas, uz kaadu un uz cik daargu iestaadi aicinaas.

Vaajpraata murgs, cik gan ljoti sevi vajag necieniit, lai randinjaa izmaksaatu turiigam viirietim ar savaam nozheelojamajaam kapeikaam. Tici man, Tu atstaaji nevis "business woman" iespaidu (kaa noteikti veeleejies), bet gan muljkjes iespaidu, ko Tev pieklaajiibas peec neviens no vinjiem aciis nepateica.

P.S. Turklaat taada veida teemas jau ir noriebushaas, tie viirieshi, kas sievietes uztur un par vinjaam maksaa visu un visur, nav mazi, dumji, spriest nespeejiigi beerni. Vinji ljoti labi apzinaas, ko dara un ir apmierinaati ar situaaciju. Tie, kas neveelas uztureet vai maksaat, vienkaarshi to nedara.Viss notiek briipraatiigi un neviens ne uz ko netiek piespiests. Tad man rodas jautaajums, kaapeec te dazhas tik ljoti satraucas par taam, kuraam maksaa un kuras uztur? Joprojaam nesaprotu, kur ir probleema? Kur tiek paarkaaptas kaadas puses tiesiibas vai tiek veiktas kriminaalas darbiibas???
08.02.2015 16:55 |

Reitings 28
Reģ: 06.02.2015
Turklaat taada veida teemas jau ir noriebushaas, tie viirieshi, kas sievietes uztur un par vinjaam maksaa visu un visur, nav mazi, dumji, spriest nespeejiigi beerni. Vinji ljoti labi apzinaas, ko dara un ir apmierinaati ar situaaciju. Tie, kas neveelas uztureet vai maksaat, vienkaarshi to nedara.Viss notiek briipraatiigi un neviens ne uz ko netiek piespiests. Tad man rodas jautaajums, kaapeec te dazhas tik ljoti satraucas par taam, kuraam maksaa un kuras uztur? Joprojaam nesaprotu, kur ir probleema? Kur tiek paarkaaptas kaadas puses tiesiibas vai tiek veiktas kriminaalas darbiibas???

Redzat seit visi nonak pretruna pasi ar sevim. Parsvara veci,kas maksa un mekle tas zeltraces nevar dabut bez savas naudas patstavigu un labu sievieti,savukart sieviete so visu izmanto un apzinati spelejas ar cilveka jutam(kas gan nav kriminali sodams,tacu iespejams ir vel launak un amoralak) tepat blakus tema atzist,ka dzive viss ir ka bumerangs un nak atpakal.Tapec jau ari vinas palieto un atstaj piesmietas,kad skaistuma sezona iet uz norietu.dazam paveicas palikt ar naudu,bet lielakoties vinas tik talu nespej veciem smadzenes sapuderet.jebkura gadijuma dzivot pec tadiem morales principiem vismaz man skiet nepienemami. Tas,kuras seit nestrada un szivo uz viriesa kakla ir kada aizdomajusies,ko jus darisiet,ja izskirsieties un nebus vairs 25(nakamo sponsoru atrast nesanaks ka jauniba) ,ka uzturesiet savus bernus ,ja vecim kaut kas notiks.vai tiesam jums liekas ,ka savs un bernu liktenis ir janodod cita cilveka rokas slinkuma un iegribu pec?
08.02.2015 17:23 |

Reitings 2130
DieKleineHexe

Ne, patiesība arī vienmēr gribēju atstāt muļķītes iespaidu un vismaz pasmīdināju tos miljonārus ar savu naivumu un stulbumu, un biznesa sievietes iespaidu negribēju atstāt gan, jo nebija man nekāda biznesa :D

Un līdz pēdējam brīdim es tiešām sevi neesmu cienījusi :) Es jau neteicu, ka es darīju GUDRI, tikai, ka NEKAD līdz brīdim neļāvu maksāt par sevi vīriešiem un maksāju pat par viņiem pati, tātad - golddiger neesmu :)
Bet es neteicu, ka tā ir pareizi :D
08.02.2015 17:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits