Kāpēc Latvijā meitenes ir Gold diggers ?

Reitings 52
Reģ: 05.06.2014
Dzīvoju Francijā šobrīd ilgi neesmu apmeklējusi šo forumu taču palasot dažas diskusijas uzdzen nelabumu. Kāpēc sievietes tik ļoti ieciklējušās lai atrastu vīrieti kurš maksātu par visām jūsu iegribām un dāvinātu dāvanas? Vai tas ir izskaidrojams ar to, ka meitenes nāk no nabadzīgām ģimenēm un viņās ir ''pelnrušķītes sindroms" vai arī vienkārši izlutinātas un izturās it kā pasaule par to būtu jums parādā?
Kāpēc visas sludina, ka vēlās dzimumu vienlīdzību, neatkarību un patstāvību, taču jums nesķiet, ka tas nelīmējas kopā? Manuprāt būt stiprai un neatkarīgai ir tik viegli, it īpaši sajūta, ka tu neesi nevienam parādā. Protams, ja kāds dāvina dāvanas ir jauki tās akceptēt, taču paģērēt un nekad neatvērt maku kaut vai samaksāt par savu kafiju ir pazemojoši.
Mans diskusijas mērķis nav dusmīgu komentāru provokāciju, taču būtu interesanti dzirdēt argumentus kāpēc tā Latvijā tas notiek? Vai tas ir tādēl, ka sievietēm maz maksā, vai arī vienkārši Latvju zeltenēm asinīs ir 'gold diggerisms' ?

Neuztvert šo diskusiju personīgi :-D
04.02.2015 23:38 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nu es taču jau uzreiz atvainojos. :D
Nezināju,ka tev viņi ir divi bijuši, tu komentēji, ka vīrs pie sāniem ir bijis jau no 18, tad nu izsecināju,ka tas pats... :D
05.02.2015 21:36 |

Reitings 310
Reģ: 07.12.2014
Kubiete- beidz te lieki nemties, pataupi labak savu energiju musu trakajai naksninai (l):-P
05.02.2015 21:37 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
Nu tagad visi visu zin? Miers pakaļai ir?

Nu tak neņem tik ļoti pie sirds, gribas tautai paampelēties..
05.02.2015 21:38 |

Reitings 310
harmless_- man tev nekas nav jaatbild. Ja nemaki pienemt dazadus viedoklus, tad ir skumji. ne visi viriesi ir vienadi un ne visiem vajadzes uz kakla sedosu, neka nevarosu un pec lelles izskatosos sievieti. Ir ari tadi ka es un citi normali viriesi, kuriem ir gaume uz meitenem kuras ari kaut ko prot un nekad pasapzina nelaus sedet viram uz rekina. Paldies dievam, mani dzive tika ar tadam ir savedusi ;-)
05.02.2015 21:49 |

Reitings 2797
Tu vari neiebraukt galejībās? Arī ''lelle'' var mācēt pagatavot ēst, izkopt māju, un arī tā strādājošā sieviete var to nemācēt. Arī ''lelle'' var strādāt, bet nemācēt, vai nepaspēt vēl izspodrināt tev māju, un tikpat labi, sieviete var skriet, darīt visu, bet nepaspēt pat īsti dušā ieskriet, kur nu vēl sakopties puslīdz līdz tai ''lellei''. Kāpēc sievietei ir jāvar viss un jābūt ideālai, bet tev ir tikai jānopelna tikai nedaudz vairāk?

Lai gan, šeit vislabāk derēs padoms, ''nav ko ar sienu strīdēties, tā tāpat paliks tur, kur ir bijusi''.

Nav jāatbild, jo tev nav ko atbildēt.
05.02.2015 21:56 |

Reitings 2797
Es varu pieņemt citu viedokli, ja tas neaiziet uz personiskiem apvainojumiem, jeb apvainojumiem vispār. Kāpēc uzreiz tā, kas nedara un negrib darīt VISU, ir nespējīga lelle? Vai kā iepriekš izskanēja, aitas, invalīdes, u.t.t.
05.02.2015 21:58 |

Reitings 310
harmless_- tu tagad no katra gadijuma panem apmeram 1% iespejamibu. Nu paradi man kaut VIENU cacu, kura butu sievietes varda cieniga? KAUT VIENU? Protams ka dzive var but visadi, bet es runaju soreiz par vairumu, nevis iznemumiem ;)

Un kur es teicu ka jagrib darit VISU? Es teicu majas darbus, tadus ka velas mazganasa, majas uzkopsana, ok trauku tirisanu varetu ka kuro dienu, un garsigas vakarinas pec darba. Tas ir kaut kas daudz? Par parejo parupetos virietis. Iemacies tu ari vispirms saprast lidz galam domu, savadak ari rodas sienas efekts :P
05.02.2015 22:05 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
woooooooooooooooooooooow, ko es esmu palaidusi garām! :D Rīt palasīšu, bet kaut ko pa acu galam vēl pa ceļam uz zāli telefonā lasīju, ka es esot 30 gadniece bez ģimenes un vēl dzīves nepiepildītiem sapņiem.... Wrong! Man līdz 30 vēl daudz (mazāk kā kubietei līdz pensijai, tā šķiet), vientuļa arī neesmu, neveiksminiece arī it kā nē! :D Labunaksniņu :D
05.02.2015 23:08 |

Reitings 2797
Starp cacu un koptu sievieti ir liela atšķirība. Tas, ka sieviete iet uz saloniem, nenozīmē, ka viņa ir caca.
Un kas tad ir pārējais, par ko jārūpējās vīrietim? Spuldzītes nomainīt pāris mēnešos reizi? Ja dzīvoklī, tad pa lielam tas ir viss, diezvai mēbeles lūzt katru mēnesi un remonti jātaisa...
05.02.2015 23:12 |

Reitings 310
harmless_-Pa lielam visas kas staiga pa saloniem ir nekam nederigas cacas. nu bet tiesi taa. kas vel virietim butu jadara majas, ja vins ir lielaas naudas pelnitaajs?
05.02.2015 23:39 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Pa lielam visas kas staiga pa saloniem ir nekam nederigas cacas.

Taa nu gan nav! Kas tur slikts, ja meitene sanjem savu aldzinju un reizi menesi iztere kaut ko salona??? Es eju uz salonu reizem pat 4x menesi, ta ir mana atputa, sakopti nagii, mati, masazha... Un caca es tochna neesmu nekaada. Parastas meitenes ari iet uz saloniem ;)
05.02.2015 23:42 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu pag, Dreik, tu taču tikko gribēji, lai abi pelna puslīdz vienādi un maksā uz pusēm, tikai sievietēm vēl nāk klāt "sieviešu pienākumi" - uzkopšana, šmorēšana, bērnu audzināšana. Nu, tā ir mamma, nevis mīļotā sieviete :D
05.02.2015 23:47 |

Reitings 2797
Ja sieviete var atļauties sakopties salonā, relaksēties, kur to izdara profesionāļi, kāpēc lai viņa to nedarītu? Izņēmuma gadījumā, ja pati to visu labi prot, bet arī tām sievietēm dažreiz gribas vienkārši atpūsties, lai kāds parūpējās par viņu. Vai arī tev pietiktu ar meiteni, kas reizi pāris dienās noskujas, nomazgājas un tas arī viss? Nu vēl retu reizi apgriež nagus, ja galīgi atauguši un pati apšķērē matu galus, ja pavisam aizlaisti? Jo savādāk jau tad arī tās, kas mājās taisa glītu manikīru/pedikīru, iet vasarā sauļoties, krāso matus, griež, veido, krāsojās var saukt par cacām, jo neatšķirās jau tas, ko viņas dara, bet tikai tas - kā.
06.02.2015 00:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Diskusija ir iebraukusi lielaas auzaas. No viena graavja otraa. Neieshu ne ar vienu striideeties, tik piebildiishu to, ka vieniigaas attieciibas kas ir gadiem ilgi izturiigas ir taas, kuraas abi dod liidzveertiigu pienesumu, turklaat to pienesumu nevis skaistumaa vai naudaa meera, bet gan darbaa un laikaa kas tiek ieguldiits gjimenee. Pat ja sieviete ir taa, kura nes lielaako mamuta dalju, bet viirietis toties ir uznjeemies lielaako dalju maajas pienaakumu, attieciibas pastaavees kameer abi jutiisies ka iegulda attieciibaas pusi, nevis viens velk vezumu kameer otrs uz taa seezj un shuupo kaajas.
Piebildiishu, ka variants - maksaa visu uz puseem, bet beerni un maajas solis ir tikai uz sievietes pleciem, nav godiigs. Ar laiku sievietei sakraajaas ruugtums par to, saak saapeet galva un kotletes paliek negarshiigas. Viiriesha darbu apdariishana pilseetaa nav arguments, to var attiecinaat tikai uz lauku saimnieciibaam, kur viirietis tik tieshaam iegulda laiku un darbu. Taapat arii nav godiigi, ja viirietis sievieti apgaadaa, bet vinja ne beernus audzina, ne maajaas ko dara (ljoti bagaatie ir iznjeemums, bet tur ir citi pienaakumi kaa diezgan apniciigaa un obligaataa sabiedriskaa dziive).
06.02.2015 00:16 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Lasot šo, taisni vai jābrīnas, ka Latvijā kāds vēl apprecas :D
06.02.2015 01:36 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Paturpināsim tomēr Kubietes vecuma mistēriju :)
Šī gada 27. janvārī plkst. 20:58 viņai bija 55 gadi. Tajā pašā dienā 21:02 joprojām bija 55 gadi.
(skat. diskusiju "Vidējais Cosmo lietotāju vecums", 27.01.2015., plkst. 19:50).
Tātad 10 dienas vēlāk notika brīnums un Kubietei izdevās kļūt jaunākai par 11 gadiem. (skat. pāris lapas iepriekš šajā diskusijā).
Ceļojums laikā, personības dubultošanās vai varbūt unikāla dabas parādība un mums visām cosmo lietotājām ir par 11 gadiem mazāk? :D
06.02.2015 06:44 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Vai varbūt 11 gadi pazuda dreika 05.01.2015. plkst. 21:07 piedāvājuma dēļ? :D Kā saka-lai puika neņem atpakaļ savus vārdus? :D
06.02.2015 06:48 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
grecia vai tad Latvijā precas ?
06.02.2015 07:41 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
teika_spolite
jauki ka pievērs man tadu pastiprinatu uzmanibu, tai pat laikā joprojām tā īsti lasī neproti :-D Nenem par pilnu visu kas forumā tiek rakstīts, vieglāka dzīve būs. :-P
06.02.2015 07:57 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
nu taaaaaaa................ar rīta kafiju rokā pārlasīju ko jūs tur vakar esat sarakstījuši. Secinājumi...

1. Kubiete, Alexxa, Meksikanka un vēl dažas var mierīgi bloķēt. Kubiete vispār rada kaut kādu pusmūža krīzes neprātā nonākušu veceni, kurai vispār nav ne mazākās saprašanas par ko viņa runā. Vīru pirkšana? Are you for real? Kaut ko stulbāku savā mūžā dzirdējusi neesmu. Un tā nenormālākā borēšana, ka viņai viss ir kā vajag un kā gribās... ha ha ha. Es nevaru sevi iedomāties pensijas vecumā (bezmaz vai) sēžot forumos, mēģinot ieskaidrot jauniešiem to, ka viņa ir kaut kāds dzīves un ideālās sievietes paraugs. Skaties, ka grumbas divtik neizlien tik smagi cenšoties kādu pārliecināt, ka tava dzīve ir pat uz pusi tik pasakaina, kā tu mēģini šeit stāstīt :)

2. Pa lielam, uz beigām jau vispār temats aizbrauca pilnīgi nesvarīgās niansēs.... nav vērts pat iedziļināties.

3. Ir un paliks sievietes, kuras gribēs būs līdzvērtīgas vīriešiem, bet būs tādas, kuras uzskata, ka visai pasaulei jāsadodas rokās, lai viņas var deldēt dirsu uz vīru rēķiniem. End of story. Tur jau ģenētiskā līmenī ir smadzenēs puvumi, ja ir tāda domāšana. Kubiete ir vislabākais piemērs tādai sievietei, kāda es NEKAD negribētu būt. Pēc tiem izteikumiem par berniem es vispār biju šokā. Kaut ko tādu var pateikt tikai cilvēks, kuram ar galvu nav kārtībā :)
06.02.2015 09:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits