Dietologs - atsauksmes, ieteikumi - pieredze

Reitings 283
Reģ: 10.02.2009
Sveikas! Esmu sapratusi, ka jo ilgāk pati ņemšos ar dažādām diētām, patvaļīgas ēdienkartes mainīšas šurpu turpu, nekas labs tur nesanāks.

Par dietologiem man maz zināšanu, bet ticu, ka kādai no jums noteikit ir pašas pieredze, dzirdēta pieredze, atsauksmes, ieteikumi par dietologa izvēli, ļoti priecātos dzirdēt jūsu komentārus.

Tas, ko vēlos konkrēti es ir iegūt veselīgu svaru, kas pēc manas šobrīdējās izpratnes būtu -10kg, izprast, kā mainīt savu dzīvesstilu ēdiena jomā un pie tā arī mācēt pieturēties, nebadojoties un nedomājot, ka šodien jāpieēdas, jo rīt taču paredzēta, kāda atkal ātrā diēta un tam esmu sapratusi man vajag palīdzību no malas.. :)
04.02.2015 21:07 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
mazāk rīt kaloriju... nē, jāiet pie dietologa
30.01.2019 23:40 |

Reitings 60
Reģ: 10.11.2018
Kāds sakars, ka iet pie dietologa obligāti nozīmē tievēt vai mazāk kaloriju rīt? :-D:-D:-D
Pie dietologa arī dodas, lai pamainītu ēdienkarti aknu cirozes slimniekiem, sirds un asinsvadu slimību gadījumā, diabētiķiem, hroniskas nieru slimības gadījumā utt. Jēziņ, meičas! :-D kaut vai, lai pazeminātu holesterīnu :-D
Jebkurš speciālists arī VAR nosūtīt pie dietologa.
31.01.2019 08:15 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Milka, tieši tā - man ļoti noderēja tas vagara efekts! Un vai tāpēc esmu slikts cilvēks, ka "ar vagaru" zaudēju 8kg un daudz cm? Nē, es tā nedomāju. Cilvēki ir tik dažādi - kas vienam strādā, citam nē.
31.01.2019 08:22 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
No kurienes tā ideja par slikto holesterīnu? Agrāk tos holesterīnus neviens neanalizēja, tomēr tauta dzīvoja labāk.....
Ēšana, ja uzņemto izlieto, tad īpaši neapvelsies un nekādi tauki aknās nesakrāsies.
Man nav fizisks darbs un rīnu es visu kas nekust, ko gribās, bet nekāda liekā svara nav. Var jau ārpus darba pakustēties ne pa jokam un viss būs ļoti okei, pie reizes pāris gadus vecuma noteikti izskatā nomest, ja runā par ādu utml. Vienīgi ar maksāšanu par abonamentiem tur diemžēl nepietiek.
31.01.2019 10:22 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Par dietologiem neko nezinu,bet manuprāt kamēr cilvēks pats negribēs panākt pretī tam lai kautko mainītu nekādi dietologi nepalīdzēs, jā protams var palīdzēt,bet ja Tu dari visu kā tev saka,bet ja aizej noklausies ko tev pastāsta un pēc vizītes taisnā ceļā pēc bulciņām , diezvai tad būs jēga! Pirmām kārtām tas ir darbs ar sevi, gribas spēks liels vajadzīgs, apņemšanās, cenšanās . Viss notiek galvā,ja cilvēks iestāsta ka nevar nomest svaru un neko nedara,tad tā ar paliek un nekādi dietologi nepalīdzēs!:-)
31.01.2019 11:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits