Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Zivis

 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ir laša filejas, nav cepeškrāsns (Par šo bieži sanāk gauzties). Ko ar tām zivtiņām lai tādu interesantu izdara? Sataisīju likšanai uz maizes, bet ko vēl?
03.02.2015 22:40 |
 
Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Es parasti apcepu uz pannas, pēc tam apslaku kārtīgi ar citrona sulu, uzberu piparus un ir ņamma. Vēl esmu cepusi sierā, bet man ne īpaši, jo nosit zivs garšu.
03.02.2015 22:44 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Es pārsvarā cepu tikai uz pannas.
Sāls+citronpipari, ierīvē laša steika gabalus, ļauj mazliet savilkties un liek uz karstas pannas, strauji no abām pusēm apcepot.
Tad uzpilināta citrona/laima sula un puncī iekšā.
03.02.2015 22:44 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ja man ātri jāpagatavo lasis.
Sāls, pipati olīveļļa un sarstas pannas ( samazina uguni ) no vienas pusītes, otras un gatavs.
Piedevās kādi salāti, dārzeņi vai sazin kas vēl :D
03.02.2015 22:47 |
 
Reitings 99
Reģ: 26.01.2015
es zivis pārsvarā tikai sautēju . un ,kad gatavs tad apsmidzinu ar citrona sulu.
03.02.2015 22:51 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
03.02.2015 22:52 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
http://www.grivaskrogs.lv/i/edienkarte/12.jpg
Laša filejas sadalu līdzīgos gabalos un vidū iegriežu līdz ādai, tad pārloku. Tādējādi izveidojot ērtu laša steiku bez asakām.
Aukstāk bildē nav tas veiksmīgākai variants, bet domai :-)
03.02.2015 22:53 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
03.02.2015 22:53 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Laša - siera krēms ar graudziņiem

Maisot vai blenderī satrādā biezpienu un kausēto sieru "Dzintars" viendabīgā masā, pievieno gabaliņos sagrieztu lasi. Klāt pievieno baltmaizes grauzdiņus.
03.02.2015 22:55 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


Gardais laša pīrāgs (lohipiirakka)
Ai, ko tur ar to ievadu. Šoreiz teikšu īsi un skaidri: pīrāgs ir perfekts! Un tas ir pagatavojams krietni vieglāk kā sākumā varētu šķist. Piebildīšu vien, ka tas ir vēl viens somu tradicionālās virtuves šedevrs.


http://zemenesuningvers.blogspot.com/2012_03_01_archive.html
03.02.2015 22:57 |
 
Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Galvenais nepārcep to lasi. Es parasti cepu 3 min no katras puses un gatavs!! Nedaudz sals,pipari,citrona sula :)
03.02.2015 22:58 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


kartupeļū pankūkas ar lasi
03.02.2015 23:00 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
laša torte, maize, sviests, kremi ,zaļumi pēc katras ainieces gaumes.


03.02.2015 23:02 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kubiet, bildes dikti smukas. Esi pati arī kautko no tā mēģinājusi?
03.02.2015 23:02 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Kubietes pankūciņas ar lasi uzsita nakts apetīti :D labi, ka mājās nav lasis, būtu viss norīts:D
03.02.2015 23:03 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


Lasi sagriežam mazākos gabaliņos. Lasi kopā ar biezpienu sablenderē, pievieno jogurtu un sablenderē vēlreiz līdz viendabīgai masai. Pēc vajadzības sāls, pipari.Gatavs lietošanai.Ikdienā smērējams uz maizītēm, galetēm.Svētkos noder kā lieliska uzkoda ar dārzeņiem.

Laša un biezpiena pastēte
03.02.2015 23:03 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
03.02.2015 23:05 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Kubiet, bildes dikti smukas. Esi pati arī kautko no tā mēģinājusi?
to ko neesmu , tad pasaku. :) Te jau taads vienkaršas receptes,.
03.02.2015 23:05 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Man tieši šovakar bija pankūciņas ar lasi. Tiesa ne kartupeļu, bet kabaču :-)
03.02.2015 23:06 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
jo vairāk lasu, jo vairāk siekalas krājas mutē :D
03.02.2015 23:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits