vari jau mūžīgi balināt ādu ar skābēm un taisīt entās procedūras, bet laikam vispirms jāiemīl un jāpieņem sevi un jāpaskatās vai šī "problēma" vispār ir problēma?
Uz visiem laikiem nekādi. Tas būtu apmēram tāpat kā mēģināt izmainīt ādas krāsu. Vasarraibumi ir daļa no tavas ādas un patiesībā tie piedod sejai rozīnīti.
Draudzenei ir vasaras raibumi, ar tonalo seja vienmeriga toni, tacu, kad dabiski un tie raibumi izcelas, tik feini. (l) Dabiskie dotumi pasi labakie, tikai jaiemacas milet, to kas dots, tad ari problema pazudis. Veiksmi!
Manuprāt vasarasraibumi nav problēma, bet gan skaistums. Vasaras raibumu cēlonis ir ģenētika + saulīte. Ja nu tiešām negribas, tad būs ļoti jāuzmanās no saules un vienmēr un visur jāsmērē visstiprākie SPF krēmi un jāvalkā cepure, jāpiesedz pleci, kā arī jāsmērējās ar balinošajiem kremiem (piem. korejiešu balinošajiem). Bet kāpēc tas vajadzīgs...
Man jau liekas, ka uz visiem laikiem atbrīvoties nevar. Var samazināt, bet ne atbrīvoties
Ticiet man -var! Man ir reāli pierādījumi tam! Manai omei bija , viņai no 4/5 gadu vecuma parādijās, un kaut kur ap 15/16 +.. gadiem pazuda vispār, paši no sevis. Bet no 4/5 gadiem līdz tiem 15/16 visu laiku bija.
Un manam tēvam arī , viņam bija un kaut kur uz pacstmit gadiem pazuda 15 +,
un redz man no trijām māsām arī ir tie sūdi, tad nu es ceru, ka man uz to vecumu arī pazudīs, ļoti ceru.