Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Negatīvisms

Reitings 1
Reģ: 01.02.2015
Sveiki!
Man ir kāda draudzene ar ko kopā mācāmies universitātē, viņa ir tiešām superīga draudzene. Bet ir viens milzīgs mīnuss, ko esmu neskaitāmas reizes teikusi viņai un turpinu teikt, bet viņa manī pat neklausās. Viņa VISU redz melnās krāsās, nu, pilnīgi visu, un viņa visu laiku uztraucas par to, kas būs un nebūs.
Piemērs- tulīt LU sāksies jaunais semestris, viņa skatījās priekšmetus, ja es tikai paskatījos aprakstu un viss, tad viņa izgāja arī cauri praktiskajiem darbiem. Viņa jau tagad sāka čīkstēt un slīgt depresijā, ka viņai tas viss riebsies un būs šausmīgi viss, kas vien var būt. Nav tā, ka viņai nepatīk mācīties manā fakultātē, bet ir dažas sfēras, kas tiešām viņai nepatīk. Kad es teicu, ka, lai viņa neskatās, jo kāda starpība tagad vispār, kad pienāks, tad pienāks, viņa teica, ka gribot zināt, un, rezultātā, viņa atkal noveda sevi līdz depresijai. Un tā, pricipā, visu laiku, viņa jau, bez maz vai, zin kas notiks rīt, parīt, pēc gada un 2 gadiem. Un ir gatava, ka notiks pats ļaunākais scenārijs, pat ja viņa nemaz neko vēl nezin. Es zinu, tam cilvēkam, acīmredzami, ir daudz mentālu problēmu (un man svešās dzīvēs nepatīk jaukties), bet viņa (no otras puses) ir tiešām jauka draudzene..
Es pati esmu diezgan stresains cilvēks, kam pašai pilna dzīve visādu problēmu, viss būtu labi, ja man katru dienu nenāktos nodarboties ar viņas negatīvisma bloķēšanu. Pagaidām jau man sanāk, bet esmu arī sākusi meditēt, jo jūtu, ka man pašai savas problēmas ir grūti izturēt, kur, nu, vēl svešas..
Es pat nesaprotu kāpēc viņa manī neklausās, viņas domas viņu pašu smacē nost, un smacē arī apkārtējos..
Ko jūs iesakāt? Būšu ļoti, ļoti pateicīga par jebkādu padomu..
01.02.2015 02:53 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
dažiem cilvēkiem tas ir gēnos čīkstēt un pīkstēt par visu. To nevar tā vienkārsi izārstēt ar pateikšanu vai aizrādīšanu.
01.02.2015 02:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es varu kaadu pozitiivi iespaidot tikai uz laiku-ir gadijies buut kopaa ar saada tipa cilveekiem ,un tad esmu sapratusi,ka viss tas mani pasu saak negatiivi iespaidot...Labaak juutos viena ,nekaa satiekos ar cilveekiem,kuti ir negatiivi(iznemt darbu,arii radus,kur nav iisti izveeles...)
01.02.2015 03:00 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Jā, šādu cilvēku kompānijā arī pats sāc justies negarīvit. To negatīvismu var ar nazi griezt. Vairs izvēlos ar tādiem cilvēkiem nekomunicēt,jo viņi man atņem arī enerģiju. Pēc pabūšanas tādu cilvēku kompānijā vajag 3 brīvdienas.
01.02.2015 03:09 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man reiz bija tāds draugs... Uzsvars uz vārdu "bija". Vienkārši vienā brīdī nespēju vairs to visu paciest un nācās atvadīties no draudzības. Manuprāt, nav iespējams būt blakus šādiem cilvēkiem un vienlaicīgi uzturēt pozitīvismu kā sevī, tā otrajā. Enerģija blakus šādiem indivīdiem patērējas dubultīgi un kaut kādā brīdī tā izsīkst pilnībā. Šādas attiecības ir degradējošas...
01.02.2015 04:05 |

Reitings 307
Reģ: 25.01.2015
Tādi cilvēki tik ļoti daudz atņem enerģiju un tad liekas, ka manī pašā ir tik daudz negatīva un sevī ir tāda nepatīkama sajūta. Agrāk man arī bija draudzene, kas pilnībā kā tavējā čīkstēja par visu. Trakāk bija, ka viņai galviņā kaut kas notika un izdomāja : šodien būšu īgna uz visu pasauli. Un ja jūs zinātu, cik ļoti tas izbesija. Un pilnīgi varēja redzēt, kad viņa ar baudu noskatās, ka citam pazūd garīgais un pilnīgi nosēdēt nevar blakus viņai. Un ja citreiz tas nenostrādāja, tad viņa vairākas dienas pēc kārtas darīja visu, lai cits būtu negatīvs. Es pat teiktu enerģijas vampīrs vai arī kā viņu sauca. Es labāk iesaku Tev no tādiem cilvēkiem turēties pa gabalu. Jutīsies uz reiz labāk! Jo tādi cilvēki prot atņemt pozitīvo.
01.02.2015 07:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits