Pirms pati sāku mācīties vakarskolā ,arī nebija tās labākās domas par izglītību un vispār cilvēkiem, kuri izvēlas mācīties vakarskolā. Pati izvēlējos vakarskolu nebūt ne tāpēc ,ka gāja grūti mācībās vai biju tik slinka, ka negribēju iet NORMĀLĀ skolā, vienkārši biju iestājusies profesionālajā vidusskolā, bet profesija galīgi nebija domāta man, kā arī nepatika pilnīgi nekas tajā skolā, tāpēc izdomāju, ka mācīšos vakarskolā un strādāšu, jo grafiks vakarskolās tiešām ir tāds pabrīvs, tāpēc vienkārši ar mācībām man nebūtu bijis gana. Neko nenožēloju, citos priekšmetos līmenis bija pat krietni augstāks, nekā manā iepriekšējā- parastajā vidusskolā. Un skolotāji arī man bija fantastiski, protams, bija arī daži izņēmumi, bet tie tādi mazsvarīgi, ļooti patika tur mācīties- pirmo reizi jutos skolā nepiespiesti un, tā teikt, uz viegla viļņa. :)
Vienīgais, kas būtu jāizvērtē iestājoties vakarskolā, ir tas, ko tu vēlētos darīt nākotnē, personīgi es neesmu karjeriste un maniem nākotnes plāniem nav nepieciešama augstākā izglītība, tādēļ pati izvērtē visus plusus un mīnusus. :)
Veiksmi!