Mums tik simpātisks prezidents laikam nav bijis! Vismaz nebūtu par tādu kauns jau vien valodas dēļ. To kāds viņš būtu amatā - grūti spriest, bet šaubos, ka briesmīgāks par šobrīd esošo
Manuprāt, viņam ir labas reprezentatīvās spējas. Man laikam patiktu.
Bērziņš..nu, es...redziet.... jā...... eeee.... man tas ir vienmēr bijis.... iekšā.... eee.
Es tiešām ceru, ka otru reizi šāda kļūda netiks pieļauta
Es tikai par - Bondars simpatizē gan kā cilvēks, gan kā politiķis. Izglītots, ar "parastajiem mirstīgajiem" komunicē kā līdzīgs ar līdzīgu, prot uzvesties sabiedrībā. Un, jāpiekrīt, ka Latviju pārstāvētu pievilcīgākais prezidents ar kundzi ever
Jā, laikam sākšu turēt īkšķus par Bondaru, tas būtu forši. Galu galā, prezidents jau tāpat vairāk ir reprezentatīva persona, vismaz to varētu ievēlēt atbilstošu.
Ja es varētu balsot par prezidentu, tad balsotu par viņu. Vismaz nebūtu kauns - cik lasītas intervijas, patīkams cilvēks, izglītots, savas domas spēj normāli paust, nevis kko zem deguna nejēdzīgi bubina utt. Par valodas zināšanām arī diez vai būtu jāsarkst.
Jā, man nebūtu pretenziju, ja viņam izdotos.
Es arī par Bondaru!
Manuprāt, primārais valsts prezidentam ir tieši labas reperezentatīvās spējas, loģiskas runas spējas un labas svešvalodu (galvenokārt - angļu valodas) zināšanas!
Ņemot vērā to, kādā jomā viņa izglītība, tad arī muļķis viņš noteikti nav!
Turklāt jā, nevar noliegt - ļoti seksīgs vīrietis!
Vienīgi - vai tad gadi viņam atļauj? Nebija kaut kāds ierobežojums, no cik gadiem var kļūt par prezidentu?