Tiešām iesaku - Rīga - Bērnu pasaule 1.stāvs - Māris Kivliņš- visu, ko esmu gravējusi- tikai pie viņa - ātri, smuki un ne par kosmiskām cenām ;) (mācekļi gan mēdz kļūdīties, bet ļoti reti)
Dzirnavu ielā. No Origo puses.
Liekas saucās Rīgas Juvilieru Fabrika. Tur ir veikals un blakus meistari sēž. Cenas labas, juvilieri arī foršie. Man nebija bail tur atstās omītes dāvināto sēno zelta gredzenu ar dārgakmeņiem. Mainīju gredzena diametru, meistars pat atdeva riņķīša atgriezumiņu.
Tiešām iesaku - Rīga - Bērnu pasaule 1.stāvs - Māris Kivliņš- visu, ko esmu gravējusi- tikai pie viņa - ātri, smuki un ne par kosmiskām cenām (mācekļi gan mēdz kļūdīties, bet ļoti reti)
Man kā reiz šeit māceklis sabojāja aproču pogas :-/ Vienu iegravēja normāli, otru ar kājām gaisā. Gravējums jau smuks, bet škrobe pa 15 LVL gan bija, ja vēl neskaita aproču pogu cenu.. Pamanīju gan tikai jau mājās :(
koshlene - žēl, ka tieši Tev gadījās tā negatīvā pieredze! :( ticu, ka pēc vienas tādas reizes, atkārtoti vairs tur neiegriezīsies...
Bet es tur turpinu iegriezties ik pa laikam, neskatoties uz šādiem gadījumiem.
No mūsu puses vislabākās atsauksmes ir par http://www.sudrabanams.lv.
Uzstaisīja mūsu sapņu laulības gredzenus, no tāda zeltu salikuma kā mēs vēlējāmies. (l)