Kā atriebties istabas biedriem?
Dzīvojam vienā dzīvoklī kojās un viņi mūs ar draudzeni nenormāli tracina.
Uzvedas ka mazie zēni, klausās skaļi mūziku, tusē, traucē gulēt.
Vienreiz naktī aizlīmēja mums durvis ar skoču, no rīta nevarējām iziet no istabas!
Variants pasūdzēties dežurantei neder, ar viņiem runāt arī bezjēdzīgi.
Kāds var kaut ko ieteikt?
Ko izdarīt tādu?
Čaks un tu taču saproti, ka normāls vecis neuzvedas kā jampampiņš naktī ārdoties un neļaujot dzīvot meitenēm? Tā jokojās varbūt 5. klasē, bet ne jau puslīdz pieauguši cilvēki. Un tici man, es sevi protu aizstāvēt :) Taka degunu neviens man neizdauzīs.
katry, tas laikam būs pavisam nepareizi, mums it kā ir normālas attiecības, neskaitot šo visu bērnudārzu. Vienkārši istabas biedrene piedāvāja viņiem arī kaut ko riebīgu izdarīt, lai arī mēs varētu pasmieties. Viņiem 19-20, 1.kurss. Negribās bojāt attiecības, jo mēs dažreiz aizņemamies viņu pannu.. :D
ja jums ir pieeja viņu ledusskapim, nopērkat kaut kādus spēcīgus diurētiķus un piejauciet VISIEM ēdieniem. Vai arī visam, kur to var nomaskēt, piejauciet riktīgi daudz sāls.
bērnišķīgi, bet štrunts ar visu :D es kaut ko tādu izdarītu :D majonēzei, visādiem marinētajiem gurķīšiem, nutellām... nu principā pilnīgi visam, kam var piejaukt klat vai nu sāli vai kaut kādas caurejas zāles. Vēl var visām apenēm caurumus izgriezt starp kājām :D
Es visdrīzāk aizietu un parunātos. Neticu, ka 19-20 gadīgi puiši var būt tik bērnišķīgi, ka nemaz neieklausīsies. Gan jau uzmanība prasās, bet, ja turpināt kalt kaut kādus bērnišķīgus atriebības plānus, tad noteikti rēķinieties, ka ne tikai durvis jums būs aizlīmētas. Ar to jau nekas nebeigsies.
vai arī nopērc kivi un ar to kivi norīvē viņu wc papīru. Zini, kad kivi matiņi tiek uz mēles kā tas niez un kaitina? Iedomājies ko tādu pakaļā čaļiem :D Zinkā neviens toaletes papīru īpaši nepēta pirms pakaļu slauka, tā kā mierīgi es domāju varētu sanākt, īpaši ja piemēram točās apgaismojums tāds so so.
Labāk kādu vakaru savācaties vienā istabā, iedzerat kopistiski alu (viskiju, šņabi, jebko :D) un kas zina, varbūt pēc šī vakara vēl kļūsiet par labiem draugiem. Aii, kas tik kojās nav piedzīvots, gan jau būs vēl, arī negulētas naktis, jo visi dzer, gaitenī spēlē florbolu, tad nu nekas cits neatliek kā pievienoties :D Un tad ir super jautri vienmēr, pat aizmirstas, ka nākamajā dienā lekcijas :D :D