tonālais un bronzeris

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Sveikas!
man vajag tonālo, kuram finish ir tāds samta, lai āda pēc tonālaa nešķiet lipīga, bet maiga kā tikko nomazgāta.
Pagaidām lietoju L'oreal it kā ir okey, bet šis iet uz beigām un nezinu vai vēlos pirkt otrreiz. Pēc reklāmas vienmēr šķituši piesaistoši Max Faxtor tonaalie, bet tā arī neesmu mēģinājusi. Āda man ir normāla, nav tā, ka kaut kur izteikti sauss vai taukaina. Gribeetu ieteikumus no drogu klāsta. :)

Un otrais, ko vajag ir bronzeris. Nopirku no catrice, jaasaka, ka ir diezgan oranžs, vai drogās ir normālas krāsas un labs bronzeris vai arī jāskataas dārgaakos plauktos?
:)
25.01.2015 17:35 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Par tonālo nemācēšu teikt, jo pati joprojām meklēju ko tādu, kas man derētu perfekti, bet no bronzeriem ļoti patīk e.l.f. ceptie bronzeri
Pašai ir tas gaišākais un ar vieglu roku likts, dod ļoti veselīgu un svaigu paskatu. Vispār gribētu vēl smalkāku malumu produktam, bet par to cenu grēks sūdzēties. Un toņi ļoti smuki un ne-oranži.
Vēl brīnišķīgs (un matēts) ir
http://g.nordstromimage.com/imagegallery/store/product/Large/16/_6971916.jpg
Bet arī, vēlams klāt ar vieglu roku :-)
26.01.2015 21:41 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Tāds, kas nav oranžs labs ir Borjouis šokolādes sērijas. Kas smaržo kā čoko un ir gan matēts viens, otrs ar maziem mirdzumiņiem. Es ņemu bez mirdzumiem, jo man patīk skulptēšana un ar mirdzošiem tas neiet cauri. Nu man vismaz ne.

26.01.2015 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits