Dzīvoju Čiekurkalnā.
Pirmkārt, konkretizējiet bomžus. Tādi, kas guļ uz ielām un nekur nedzīvo, tādus neesmu te redzējusi vispār. Jā, dzērāji un trejniņtērptos staigājoši primāti gan ir.
Maxima- jā, kontingents labs, bet tādu esmu redzējusi ļoti daudz kur- juglā, ķengaragā, ziepniekkalnā.
Kopumā, salīdzinoši ar agrākiem laikiem :D , rajons pamatīgi sāk uzlaboties. Vecās mājas tiek pārpirktas vai uzrodas īpašnieki un tās tiek remontētas, nelabvēlīgie tipāži tiek izlikti ārā un daļa ir pazudusi no rajona. To vietā ievācas tiešām ok publika.
Satiksme laba. Tas, kas patīk ir tas, ka 9.autobuss un 11.tramvajs ir ar normālu publiku (ne kā 15.trolejbus). Kursē arī pietiekoši bieži.
Kur neieteiktu meklēt dzīvokli? Pie sliedēm (tajā pusē 1.garajai līnijai). Nepatīk arī 7.līnija uz augšu (jau no seniem laikiem), bet iespējams nav tik traki. Nepatīk arī tās mazģimeņu sēriju mājas (tur man liekas arī tie treniņtērptos tērptie idivīdi ar noslieci uz dzerstīšanos dzīvo).
Manuprāt, ļoti ok, ir tās mājas, kas ir tuvāk 11.tramvajam pie Rusova ielas.
Un rajons nav tik traks (ok, es braukāju vairāk ar mašīnu, bet anyway). Salīdzinoši kluss, ļoti zaļš, tuvu centram.