Kad man bija kādi 10 gadi, es ļoti sastrīdējos ar brāli. Viņš mani tā nokaitināja, ka es sāku ārdīties un dusmās metu pret sienu savu skalpeli. Tas bija ļoti glīts skalpelis - caurspīdīgs ar nelielu rozā maliņu, izbīdāmiem asmenīšiem. Tāds nebija nevienam citam, jo tajā laikā tādus varēja dabūt tikai, ja ļoti paveicās. Skalpelis izšķīda pret sienu un saplīsa, bet es kādu laiciņu pavadīju, guļot uz grīdas (nē, skalpelis man acī netrāpīja) un histēriski raudot, jo dusmām par brāli nāca vēl klāt dusmas uz sevi un lielās skumjas par saplēsto skalpeli :D
Tā bija salīdzinoši lēta, bet ļoti laba mācība. Dusmās neko neplēšu, jo - pati esmu izvēlējusies, pati pirkusi, pati iekārtojusi savu māju, un tagad visus tos smukos šķīvjus, glaunos telefonus un planšetes mest pret sienu? Nu i nafig! Briesmīgākais, ko daru, ir dusmīgi aizcērtu durvis, bet arī tā ļoti reti, jo, ja izlidos no enģēm, man dzīvoklī nebūs, kur patverties :D
Bet piekaut spilvenu vai AR spilvenu - jā, to varētu gan. Ja vien tas nav Versace spilvens :D