Kāpēc citi neklausās

Reitings 26
Reģ: 22.05.2014
Sveiki, visiem!
Pastāstīšu mazliet par to, kas saistīts ar kontaktēšanos. Gribēju jautāt vai kādam ir bijis tā, ka tu kādam cilvēkam kaut ko saki un viņš vienkārši nereaģē, var teikt arī ignorē. Es daudzas reizes esmu piefiksējusi, ka kaut ko pasaku un otrs vienkārši neko neatbild. Mani tas tā kaitina un uzvelk, nesaprotu, kāpēc tā. Man vienkārši neko nerunāt? Vai arī kādi citi varianti
Varbūt vaina manī, ka uztveru to tā, bet nu, ja jau esmu to ievērojusi, tad varbūt kaut kā var to novērst :-)
22.01.2015 22:49 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Mani kaitina, ja es ko jautāju, tad pēkšņi ienāk kāds cits un cilvēks, kuram jautāju uzreiz pieslēdzas ienācējam. Vēl kaitina, ja cilvēks atnāk ciemos un skatās tv, tik ļoti iedziļinoties, ka vairs ar citiem nerunā un neklausās.
24.01.2015 12:29 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
kad es zvanu vienai paziņai, vai arī viņa man, tad viņa mēdz iedod mob. sīkajam(nezinu vai viņš izrauj no rokām ,vai arī viņa pati iedod), bet man tas tāaaaaaaaaaa besī, bet runā, runā par kādu tēmu un pēkšņi sīkais pie klausules un ,ja lūdz iedod mammu,bet nedod un vnk ,kaut ko dulburē:D tad krietni mazinās vēlme tādam cilvēkam zvanīt, kurš vnk iedod klausuli citam.
parasti jau cilvēks ignorē teikto, ja nedzird(iegrimis savās domās) un Tu viņam neesi īpaši svarīga. skumji jau tas ir, bet..
24.01.2015 12:52 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
Es arlaujos viena neklausities, jo vins daudz un lieku (manuprat)runa. Parejos klausos,nerunaju ar cilvekiem,kuri man nepatik (tados parasti neklausos). Ir cilveki, kuri mani nedzird, bet atvainojas un ludz atkartot (lieki piebilst ka tie ir calji, kuru vairak par vienu darbu nespej izdarit)
24.01.2015 12:56 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
Un ja, ka jau te rakstija-neinterese tavs sacitais, vai ari pa daudz vavuljo
24.01.2015 12:57 |

Reitings 5726
sāk runāties ar kādu blakus esošo cilvēku

man ar to paziņu arī tā ir. viņa pati piezvana un iet,iet pa ielu ,satiek ,kaut kādu paziņu un vnk sāk runāt ar viņu. nav tā,kad nobeigtu sarunu- jauku dienu!atā, bet vnk mēs runājam un pēkšņi sāk runāt par citu cilvēku. :-O
24.01.2015 12:59 |

Reitings 5726
un man laikam,ta kā būtu jāgaida, kad viņa beigs ar to cilvēku runāt un pievērsīsies man . es vnk nolieku klausuli un viss:D:-/
tāpēc jau arī tai personai labi,ja 1mēnesī zvanu. it kā paziņa, bet attieksme tāda,kad vnk negribas uzturēt kontaktu
24.01.2015 13:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits