Vai, cik šogad agri jau Valentīndienas tēmas :D Es gan neesmu no šīs dienas nīdējām, būtībā man patīk visi svētki un jo vairāk, jo labāk. Neteiktu, ka šajā dienā pērku sirsniņ balonus, bet romantiskais vakars ir vienmēr. Arī sveicieni un ziedi ir. Bērnībā atceros, ka mani vienmēr sveica tētis un vecaistētis ar ziediem un saldumiem un no 17 gadiem arī mīļotais vīrietis ir sveicis ik gadu, tāpēc šī diena, tāpat kā 8 .marts man saistās tikai ar tām labākajām emocijām. Forši taču saņemt sarkanu rožu pušķus vai pavasara ziedus, mīļas dāvaniņas, kādu citu pārsteigumu.
Pagājušogad vīrs mani šajā dienā arī bildināja, tāpēc vien man tā diena ir un paliks īpaša (l)
Par šī gada aktivātētēm šajā dienā gan vēl neko neesmu izdomājusi. Gribējām braukt uz Annas Hotel Spa, bet bija jau aizņemts, brauksim 8.martā. Bet noteikti būs kādas romantiskas vakariņas restorānā, ziedi, vīns, gan jau par to vīrs parūpēsies. Bet es arī kaut ko mīļu sarūpēšu savam mīļotajam. Būtībā ik dienu es viņam izrādu, cik labs viņš man ir, bet gribās kādu interesantu pārsteigumu sadomāt :)