Var jau būt, ka kaut kas sanāktu, bet pēc manas pieredzes, 10 gadu starpība jau ir par daudz. Atšķirīgas intereses, atšķirīgi mērķi, pieredzes starpība...
Kad man bija 18, iepazinos ar vīrieti, kuram bija 28. Iepazināmies internetā, speciāli nemeklējot attiecības. Sākās ļoti aizrautīgas sarakstes, bez maz vai dzirksteles radās jau tad, kad nemaz dzīvē nebijām satikušies. Manu vecumu viņš uzzināja tikai tad, kad satikāmies un bija šokā, domāja, ka noteikti esmu vecāka, jo mums bija daudz kā kopīga un uzskati ļoti līdzīgi. Taču par spīti tam turpinājām satikties, saskaņa bija ideāla, bet diemžēl tikai līdz tam brīdim, kad viss sāka iet uz nopietnu attiecību pusi... Viņš jau bija dzīvē kārtīgi nostājies uz kājām - laba karjera, stabilitāte, vēlme mētāties apkārt bija izzudusi, jau būvēja savu māju, lēnām sāka domāt par ģimeni un bērniem, bet es biju pilnīgs pretstats, jauna, nepieredzējusi meitene, kas vēl īsti nezina, ko grib, kad grib un kā grib - bērni un kārtīga ģimene tolaik mani biedēja. Tā nu viss beidzās.