Kā izbeigt attiecības

Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet, ka pēc 10 gadu kopdzīves ir pienācis laiks izbeigt attiecības. Tas nav spontāļs lēmums, bet pietiekami par to domāts. Ir tikai viens BET. Stulbā sajūta, ko es bez viņa iesākšu, kā dzīvošu? Jau tagad nāk bimbiens par to. Bet, neredzu jēgu attiecību turpinājumam. Precēties viņš negrib, acīmredzot neesmu viņam īstā. Viņš attiecības pārtraukt nevēlas, viņam tāpat labi.
(Protams, kāpēc lai nebūtu labi, ja viņš labi iekārtojies manā dzīvoklī...) Protams, komunālos maksā, man daudz ko pērk, bet........ man ir zb viss.
15.01.2015 10:01 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Man interesē vairāk tas, kā tad Tu to situāciju pieļāvi, ka tā notika? Vai Tev mainījās uzskati gadu laikā vai arī sākumā bija bail teikt, ka kaut kas neapmierina? MANS (uzsvēršu, subjektīvais!) uzskats ir tāds, ka vīrietim nav jādzīvo pie sievietes, ir jābūt otrādi. Un es jau pašā saknē nepieļautu, ka vīrietis ievācas manā dzīvoklī, kā arī neievāktos viņa privātīpašumā bez kāzām (īrētā dzīvoklī jā, bet ne viņa personīgajā, kur būtu vienkārši piegulētāja). Līdz ar to arī tāda situācija nevarētu izveidoties. Un no mana skatpunkta Tava nepatika ir pamatota, jo apprecot sievieti, vīrietis apliecina, ka viss, viņa medību laiki beigušies, viņš ir nomedījis savu īsto un vienīgo stirniņu, kas sievietei ir enerģiskā līmenī ļoti svarīga. Viņa jūt, ka ir tā īstā mūža sieviete, ka vīrietis ir viņu izvēlējies. Bet šeit situācija tāda, ka īstā un vienīgā ir jau bijusi un pie tam maksājot viņai komunālos un ļaujot dzīvot savā dzīvoklī, vīrietis parāda, ka viņa joprojām ir tā vienīgā svarīgā sieviete viņa mūžā.
Tāpēc mans personīgais viedoklis ir tāds, ka situācija ielaista ir tiešām dziļi, bet ja vien tu pati tiešām jūti, ka paliec kopā ar vīrieti tikai tāpēc, ka citu neatradīsi, tad es teikšu- atradīsi gan!
15.01.2015 12:17 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Par to vīrieša dzīvokli gribēju teikt to, ka pēc loģikas tev tur būtu jādzīvo, bet šobrīd ir tā, ka tā vīrieša ligzdiņa, kurā jums abiem vajadzētu vīt savu ģimenes dzīvi, ir bijušās sievas aizņemta. tas nav pareizi.
15.01.2015 12:21 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es domāju..ja vīrietis Tevi darītu laimīgu, tad fakts, ka viņš palīdz uzturēt bijušo sievu nešķistu tik baiss un riebīgs..
Manuprāt, labākais laiks, kad pārtraukt attiecības ir tad, kad jūti, ka bez viņa ir labāk nekā būt kopā...
Cilvēki atrod viens otru arī pēc 40...
15.01.2015 12:26 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Manuprāt ja bērns ir nepilngadīgs un nepatstāvīgs, un dzīvo ar māti tad tas ir loģiski, ka vīrietis palīdz... Bet ja tur dzīvo tikai bijusī sieva viena un ar bērnu tur nav nekāda sakara tad man personīgi tas nav pieņemami.. Vai tad ja cilvēks ar kādu kaut kad ir bijis precējies tas tā teikt kādreizējais zīmogs pasē uzliek slogu būt atbildīgam par to cilvēku uz visu mūžu???
Tad jau tik pat labi ja vīrietim ir bijušas piemēram divas attiecības pa apmēram 5 gadiem un tagad ir jaunas viņa pienākums ir nodrošināt iepriekšējās divas civilsievas, kaut kā dīvaini...
Nu tas ka negrib precēties tas nav tik nozīmīgi, bet tomēr manuprāt kaut vai sarakstīties vīrietim vajadzētu vēlēties... ja jau viņš ir atradis to īsto un vienīgo ar kuru viņš pavadīs visu mūžu... Ja pat sarakstīties negrib 10 gadu laikā tad varbūt arī tas ir tikai komfortabla dzīve viņam...
15.01.2015 12:26 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
Motivation precīzi atspoguļoja manu viedokli.
vīrieša ligzdiņa ir aizņemta. es tavā vietā nekad nepieļautu tādu situāciju, jāuztur jau bērns nevis bērna māte. zinu daudzus tēvus, kas bērniem maksā dzīvokļus, bet nejau bijušai sievai. tāds vīrietis jānokaunina....
15.01.2015 12:29 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Tev jau nav svarīgi, lai viņš tevi apprec. Tev nevajaga ne uzvārdu, ne drošību, ne lai likumiski viss būtu kārtībā. Kas par to liecina? Tu negribi klusītēm sarakstīties 4 cilvēku klātbūtnē.

Tev vajaga milzīgas kāzas, balto kleito, torti ar putukrējuma kaudzi, 100 viesus, kāzu dāvanas, baltu limuzīnu un citas kāzām atbilstošās lietas.

Sorry, bet tev ir mazliet sap*** domāšana. Pēc šī spriežot tev par savu vīrieti ir pilnīgi vienalga. Tev nerūp viņa domas un viedoklis.

apprecot sievieti, vīrietis apliecina, ka viss, viņa medību laiki beigušies, viņš ir nomedījis savu īsto un vienīgo stirniņu, kas sievietei ir enerģiskā līmenī ļoti svarīga.

Ou jā. Un tāpēc lielākā daļa pāru šķiras. Kāzas nav nekāds drošības rādītājs. Aiziet var vienmēr.

Un ko apliecina sievietes precoties? Diemžēl pilnīgi neko!!! Tikai to, ka ir piepildījusi savu sabiedrības uzspiesto steriotipisko sapni apprecēties baltā kleitā 100 viesu klātbūtnē.
Kāzas nav mīlestības rādītājs.
15.01.2015 12:32 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
vīrieša ligzdiņa ir aizņemta. es tavā vietā nekad nepieļautu tādu situāciju, jāuztur jau bērns nevis bērna māte. zinu daudzus tēvus, kas bērniem maksā dzīvokļus, bet nejau bijušai sievai. tāds vīrietis jānokaunina....

+++++:-)
15.01.2015 12:32 |

Reitings 179
Reģ: 16.10.2014
Es pareizi saprotu, ka bijusī seva parazitē dzīvojot tā vīrieša dzīvoklī, un tas vīrietis parazitē dzīvojot tavā dzīvoklī? Un tad kaut kur esi tu, kas nav laimīga?

Kāpēc viņi nevarētu dzīvot kopā un parazitēt viens otru? :D Kāpēc vispār tu tur esi?

Un visi tie darbiņi, remonti, palīdzēšana, pirkšana, dāvināšana... Tas ir ieguldījums nākotnē, lai vēlāk, ja nu kas, tad var pateikt, bet es tik daudz ko darīju tavā labā... Un ar tādu metodi tik iežēlināt tevi, kamēr pats sēž EGO dīvānā :D

Parazīti un vampīri, tā es to redzu...

Bet tas ir tikai viens no skatu punktiem, par otru neizteikšos, augstāk jau kāds kaut ko ieminējās... Man vairāk patīk šis..
15.01.2015 12:39 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es pareizi saprotu, ka bijusī seva parazitē dzīvojot tā vīrieša dzīvoklī, un tas vīrietis parazitē dzīvojot tavā dzīvoklī? Un tad kaut kur esi tu, kas nav laimīga?

+1
Man arī autores situācija izskatās pēc kkā šāda.
15.01.2015 12:48 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kāpēc parazitē? Viņa taču teica, ka vīrietis maksā komunālos, uztaisīja remontu, pērk viņai lietas, principā viņa tur neko nemaksā, savām šmotkām varbūt.
15.01.2015 12:49 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Ja attiecībās jau novērojama stagnācija, tad kaut kas ir jāmaina, šķiršanās ir kā viens no variantiem. Visiem ir tarakāni, jautājums, vai cilvēkam blakus tie traucē? Ja autore nejūtas līdz galam laimīga, tad ciest tādēļ, ka kāds saka, ka viņaprāt problēma nav problēma, es neredzu jēgu. Un tomēr es domāju, ka patiesi mīlošs vīrietis neturēsies pie sava principa 'neprecēties', ja sievietei tas ir svarīgi. Var jau dzīvot kopā, jo tā visiem ērti, tas nav nekas slikts. Tikai katram pašam jāizvērtē, vai tas ir pieņemami.
15.01.2015 12:51 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Man patika ideja par planu 1lpp, izlasiju tikai 2lp, par mammam-kur tu ko labaku dabusi- mulkibas. Dabusi un vel labaku. Ta tik mus baida. Mani mamma baida tiesi ta pat, bet atskiriba esam lauliba un kopigs berns. Lidz sim nevienam virietim nav traucejusi ne mana lauliba, ne mans berns, bet, ja kadam tas trauce-sorry, tavas problemas.
15.01.2015 13:01 |

Reitings 179
Kāpēc parazitē? Viņa taču teica, ka vīrietis maksā komunālos, uztaisīja remontu, pērk viņai lietas, principā viņa tur neko nemaksā, savām šmotkām varbūt.

To es jau zemāk aprakstīju, tā ir kā uzpirkšana, ne vienmēr tā ir mīlestība.
15.01.2015 13:15 |

Reitings 12990
Nu to jau mēs točna nevaram zināt...
15.01.2015 13:17 |

Reitings 179
Ūn tāpēc vēl zemāk es izteicos, ka
tas ir tikai viens no skatu punktiem

Ar kuru es domāju, ka tas nav apgalvojums un tā nav lieta, kuru es varu pierādīt, bet tāds ir mans redzējums...

:)
15.01.2015 13:24 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
rodas sajūta, ka apple_pie ir tā sieviete, kas dzīvo par brīvu bijušā vīra dzīvoklī :D
15.01.2015 13:33 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Paskaties uz kordeliu un izsecini, ka labāk nešķirties. Viņa tiešām visu laiku čīkst par to šķiršanos un cik nelaimīga ir.
15.01.2015 13:39 |

Reitings 111
Reģ: 03.07.2013
Tu gribi ar viņu šķirties TIKAI TĀPĒC KA VIŅŠ TEVI NEPREC, vai ir arī citi iemesli. Vai tu viņam esi teikusi, ka tas tev ir svarīgi?
Par to, ka viņš materiāli palīdz savai bijušajai, es vairāk redzu pozitīva nekā negatīvā, šī attieksme rāda, ka viņš varētu izturēties pret tevīm, ja nu pēc kāda laika Jūs pašķirtos. Vai tas ka viņš materiāli viņai palīdz ietekmē Jūsu ģimenes finanses, vai Jums trūkst tās naudas.
Un man nez kāpēc iešāvās prātā, vai viņš nejūtas vainīgs vecās sievas priekšā?
15.01.2015 13:40 |

Reitings 12990
Nē, man nav ne tagadējā vīra, ne bijušā. Vienkārši nevar jau zināt tos apstākļus, kāpēc viņš maksā? Autore nemin,vai vispar būtu prasījusi, kāpēc.
15.01.2015 13:41 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Apgreznosanas nebut nenozimee milestibu. Ir pietiekami duadz paaru kas neprecas un nodzivo kopaa un ir paari kas aprecaas un izskiras gada laikaa.
15.01.2015 13:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits