Man interesē vairāk tas, kā tad Tu to situāciju pieļāvi, ka tā notika? Vai Tev mainījās uzskati gadu laikā vai arī sākumā bija bail teikt, ka kaut kas neapmierina? MANS (uzsvēršu, subjektīvais!) uzskats ir tāds, ka vīrietim nav jādzīvo pie sievietes, ir jābūt otrādi. Un es jau pašā saknē nepieļautu, ka vīrietis ievācas manā dzīvoklī, kā arī neievāktos viņa privātīpašumā bez kāzām (īrētā dzīvoklī jā, bet ne viņa personīgajā, kur būtu vienkārši piegulētāja). Līdz ar to arī tāda situācija nevarētu izveidoties. Un no mana skatpunkta Tava nepatika ir pamatota, jo apprecot sievieti, vīrietis apliecina, ka viss, viņa medību laiki beigušies, viņš ir nomedījis savu īsto un vienīgo stirniņu, kas sievietei ir enerģiskā līmenī ļoti svarīga. Viņa jūt, ka ir tā īstā mūža sieviete, ka vīrietis ir viņu izvēlējies. Bet šeit situācija tāda, ka īstā un vienīgā ir jau bijusi un pie tam maksājot viņai komunālos un ļaujot dzīvot savā dzīvoklī, vīrietis parāda, ka viņa joprojām ir tā vienīgā svarīgā sieviete viņa mūžā.
Tāpēc mans personīgais viedoklis ir tāds, ka situācija ielaista ir tiešām dziļi, bet ja vien tu pati tiešām jūti, ka paliec kopā ar vīrieti tikai tāpēc, ka citu neatradīsi, tad es teikšu- atradīsi gan!