Sveikas! Nepieciešams cosmo atbalsts :D
Sauciet mani par stulbu, googli nemāku izmantot utt, bet kur Vecrīgā, centrā var attīstīt vienu foto uzreiz? Cik pameklēju, tad ir kaut kādi ierobežojumi, min bilžu skaits, ielādē internetā un tad 1-2 dd laikā piegādā uz pasta stacijām utt.
Winterra, Pēdējās izskatās dikti plastmasīgas, kaut kā momentā iedomājos to plastmasas smaku... Fuj!
Tā, ko es liku, man patīk tā doma, ka var sildīt no USB :D Tev jau nu būtu jāzin, ka nekur citur kafija neatdziest tik ātri, kā pie kompja :D
Kas attiecas uz Tavu problēmu, es izmantoju šīs: #problemsolved
oho, paldies. man varbūt labāk derētu kādas lillā... lai pieskaņotu matiem! taču tagad redzu, kādēļ vienādas klaviatūras pēc funkcijām var būt tik krasi atšķirīgās cenās - hardcore wasd spaidītājiem lētās ātri izdzēšas. :D
Nu nez vai no cenas atkarīga burtu noturība. Izcili lētiem variantiem varbūt.
Dellam pogām krāsa sāka pazust pēc kāda gada un sākās ar "l" un "s" un "g" burtu izgaišanu. Vienai no tām klavām, kas man darbā bijušas (bet tur ir tikai ābolprodukcija), rez krāsa nozda 2 mēnešu laikā. Kad tas pats notika ar otru, sapratām, ka mans roku krems ir tas, kas to dara... :D
Čau! :)
Šorīt nevarēju piecelties. Pavadīju draugu uz darbu un līdu atpakaļ gultā. Biju jau paspējusi iemigt, kad mazais rāva nost segu un lika man celties. :D
Skatos idejas vakariņām un gaidu draugu, kad iebrauks mājās uz pusdienām. Tad jāaiziet līdz veikalam un vajadzētu beidzot pavingrot. :D Nu nekā nevaru saņemties. Grr.
Esmu nedaudz dusmīga uz sevi, ka nevaru ieiet gulēt ātrāk par 1.00 un tāpēc no rītiem grūti piecelties un dienas ritms nekāds. (t)
Par ideaālajām termokrūzēm runājot, nu jau 2,5 gadus katru darba dienas rītu uzticīgi lietoju tikai vienu. Autoseal Technology Contigo gardi brūnā krāsā (pat mašīnas krāsu pieskaņoju termokrūzei :D )
Nekādu piegaršu, siltumu tur pārsteidzoši labi vairākas stundas (pie noteikuma, ja nevirina vaļā ((es mēdzu 6 no rīta uztaisīt kafiju ar pienu, atstāju mašīnā, kad laukā gaisa temp. bija kādi 4 grādi un plkst.12:00 dzēru siltu dzērienu)). Termokrūzi varu iemest somā, nesatraucoties par dzēriena noplūdi un jozt dienas gaitās. Superīgs pirkums! :) (l)
Gita, ja vīram ir tādi iebildumi, tad varbūt ir vērts painteresēties pie jaunizceptajiem fizioterapeitiem, vai kāds ir no Tavas puses un vēlas piepelnīties :)