Gatavojamies vasaras sezonai.

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Sveikas meitenes,
Tuvojas vasara, pavisam drīz sāks kust sniegs, un sāksim vairāk domāt par fizisko formu. Vēlos kādai meitenei individuāli palīdzet uzlabo šo fizisko formu. Jāpiemin, ka neprasu nekādu samaksu. Lai būtu veiksmīgāks progress, palīdzēšu tikai 3 meitenēm. Treniņi notiks svaigā gaisā - nekāda fitnesa zāle, būs jāpiepūlas. Turklāt, došu vingrinājumus arī mājās. Pati atrodos Rīgā, un tāpēc labāk būtu, ja arī Tu būtu no Rīgas.
Iemesls kāpēc piedāvāju trenēties? Man patīk palīdzēt cilvēkiem, un priecājos par viņu sasniegumiem. Pati plānoju pabeigt šo mācību gadu un tālāk mācīties par fitnesa treneri (papildus noteikti - fiziotrepētu un sporta masieri)

Interesējošos jautājumus rakstas privāti vai komentāros :))
13.01.2015 10:14 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Kabans – bet to nevar teikt visparigi un tas nav sikums, tas ir kas taads kas palidz izvairities no traumaam! Es nepiekritu Tev!
Ediens Tev nesagaadaas traumas , bet nepareizi vingrojot gan meitenes var sapinat sevi, tapec neruunaa ‘vispaarigi’. Saki ka ir atskiriba, bet neiedzilinasies. Nevis, ka nau nekada atskiriba starp virieshu un sievieshu vingrojumiem jo ir un taas nav mazsvarigas!

Veseliba un pareiza staaja, nav nekads ‘dzintara gabals’ liela okeanaa! Es nezinu kaads Tu esi personaalais trenneris ja pareizu staaju uzskati par ko mazvertigu un piemineshnas neveertu?
14.01.2015 11:49 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
cheeky*
vai esi redzejusi kas notiek kad es pasaku ka man iesaki..? ka tas un tas bet nestastisu sikaak.. viss aiziet lidz tam ka man nakas skaidrot visu to sikumaini un tas man prasa daudz laika.. sadu info parasti sniedzu pa apmaksu... te iet runa jau vairak par to cik gatavs esu stastit par velti tapatvien...
14.01.2015 11:56 |

Reitings 2784
Kabans – Tev neviens neprasa neko sikaak staastiit! Saprotu ka tas ir Tavs ’bizness’ , bet nedalies nepareizos apgalvojumos! Teikums ‘sievieshu un virieshu vingrojumi ir vienaadi’ ir nepareizs un punkts! Mes varam nesaprasties un mums var but dazada pieeja fitnesam, bet nemeetajies apkart nepareiziem apgalvojumiem. Ja tub butu pateicis ‘sievieshu un virieshu vingrojumi ir NEDAUDZ atskirigi’ es tev nepiesietos. Un Tu nebutu izniedzis info ko parasti izdotu par samaksu. Te neiet runa par Tavu palidzibu kaadam , bet par nepareizas informacijas izniegshanu.
14.01.2015 12:06 |

10 gadi
Reitings 4443
cheeky*
Nevis nepareizu bet visparinatu info sniedzu... jau izklastiju kadel
Manispec vispar varu vairs neko te nepalidzet ar padomiem utt .. ja ir tik gruti to pienemt piesienoties pat ka es so info sniedzu...
14.01.2015 15:38 |

Reitings 2784
kabans-

Tas nav visparinats info. Visparinats info butu ,ja tu teiktu ‘’starp virieshu un sievieshu treninjiem ir nelielas atskiribas’’ – jo tas butu pareizi un visparinaati neigrimstot siikumos.

Bet taa kaa tu teici ‘atskiribu nau’- tas varbut ir nepareizas informacijas visparinajums…

Nesaprotu,ko tu puuceejies. Katrs var kluudities. Lai gan Profisinaalim gan nevajadzetu meetatoies apkaart ar shaadiem ‘visparinajumiem’…
14.01.2015 15:49 |

10 gadi
Reitings 4443
cheeky*
Ja mes uz lietam tagad skatisimies tik skrupolozi jau no pasa sakuma.. tada gadijuma es edu nepareizi.. tas nekas ka ta ir 1 edienreize nedeljaa.. bet tas takj tagad maina vius kopejo butibu... trenejos neregulaari - tas nekas ka pa 3 menesiem izlaizu labi ja 1 treninju.. tas tak tagad maian visu butibu - skaitas neregulari jo redz si 1 reize ir .... gulju neregulari - jo redz sanak 1x amenesi kadam jubileja kad atnaku majaas 3.00 nakti bet 7.00 jau jacelaas.. tas nekas ka parejas menesa dienas eju gulet 22.30 un celos 7.00 .. bet si 1 reize ir tak.. tatad stamps virsuu.. sadi var turpinat vel ilgi.... luk si butu vistiraak iegrimsana sikumos ko ari tu centies dariit....
14.01.2015 16:08 |

10 gadi
Reitings 4443
taspats ka tu no ~200-300 vingrojumiem atrodi 1-2 kur tiesam kas minimali mainaas - pat ne visiem ka jau mineju.. un tagaad tas maina uzreiz vius kopejai ainu.... pati vaitad sevi teiskim uzskatitu par smeketaju ja teiksim 1x gada uzsmeke 1 cigareti?
14.01.2015 16:09 |

Reitings 2784
kabans Loti ceru ,ka nevienu klienti nesi jau sapinaajis ,ja uzskati ka tas ir minimalas izmainas un nav veerts piemineet.

Beigshu te raxtit jo var redzet ,ka Tu neatdzisi savu kludu. 9jaa ja taa naukluda bla bla bla nav veerts raxtit savu garo pentri un atkartoties,ka tas ir mazas izmainjas)

Bet Tevi noteikti kaa PT nenjemtu ....

Tomer gribetos PT kas shadas lietas neuzskata par siikaam izmainjaam un nesvariigaam...

Lai veicas taam kuras Tev uzticas
14.01.2015 16:14 |

Reitings 2784
p,s squats un lunges ir viens no vispopolarakajiem kaaju un dibena vingrojumiem sievieteem ko var darit maajas apstaaklos... tapec tas
taspats ka tu no ~200-300 vingrojumiem atrodi 1-2 kur tiesam kas minimali mainaas
teikums ir smiekliigs! Jo jaa tas ir viens no 200 vingrojumiem bet loti popolaars!!!!
14.01.2015 16:16 |

Reitings 217
Reģ: 18.11.2014
kabans - Dažreiz, paliek garlaicīgi lasīt tavus gudros kom. :-/
14.01.2015 16:20 |

10 gadi
Reitings 4443
cheeky*
ka jau mineju - tio vius runajot un darot padzilinati logiski ka ir atskiriba un tas tiek darits savadaak.. bet taak atbildeju vipsarinaati neiedzilinoties katra niansee - logiski ka pa lielam nemainaas ...
es nesaku kaa tas ir mazsvarigi un nav jaievero - es vairak te runaju par kopejo ainu par kadu es ari arkstiju so tiekumu ka butiba nemianaas... tas cik un kads ir katrs vingrojums saki sketinat jau tu nevis es...
lai cik nu smiekligi tev tas nebutu - ta atas ari ir.. no 200 vingrojumiem reali atskirigi bus 2-3 ... to cik katrs populars jau or pilniba cita teema .... ja man katra sava komentara butu jaiedzilinaas tik sikumainas lietaas cik katrs vingrojums populars, cik un ka kaatrs atskiuraas utt... es vienkarsi neteru savu laiku rakstot memuarus .... kuram bus interese un reali to daris tas ari sanmes vajadzigo informaciju....
14.01.2015 16:24 |

Reitings 2784
golden_queen Butu OK ,ja kabans butu tik gudris ,kaa pasham liekas,ka ir. Katrs kluudas,galvenais ir saprast kur bija kluda.

Shaja gadijumaa neshaubos ,ka kabans zina ka vingrijumus virieshi no sievietem taisa dazadi ,bet tikuntaa nevar atdziit,ka savu teikumu noformeja nepareizi apgalvojot ,ka treninji sievieteem no virieshiem atskiras.

Saak filazofeet ne pa teemu.
14.01.2015 16:24 |

10 gadi
Reitings 4443
zini tad jau ja kada pajautas teiksim par krushu treninju.. pateiksu ka viens no vingrojumiem ir spiesaana gulus - man butu vel jaiedzilinas tados sikumos ka jaapstasta tehnika ? jo ta ka jau mineju liftreiem un kulturistiem atskiraas.. lai gan vingrojums viens... gluiz taspats piemers kas tev ar squat
14.01.2015 16:25 |

Reitings 2784
kabans nu tad kapec jameetajas ar tik vispaarigu apgalvojumu ,kaa ''vingrojumi neatskiras?''Jo jau kuro reizi adzisti ,ka teikums kuru izmantoji nebija pareizs
14.01.2015 16:27 |

10 gadi
Reitings 4443
ka lai tev izskaidro ka runaju visparinati .. ko ari censso sikak tagada izskiadrot.. ari ar realime piemeriem ... bet vel neizprotu un uztaisi to vius par itka manu kluudu.. es nekludijos bet vienkarsi visparinati atbildeju ... gluiz taadai pasi pimeri ka piemeram nesmeketajs 1 x gada izmeke 1 cigareti un pec tavas logikas tagada vins skaitas smeketajs jo redz ir si 1 cigarete un nevar teikt ka vispar nesmekee..... gluzi taspats kas atrast no desmietiem un pat simtiem vingrojumiem 1 un tas tagaad tavuprat maina vius kopejo ainu
14.01.2015 16:28 |

10 gadi
Reitings 4443
jau skaidroju kadel atbildu visparinaati .... ja es gribetu ari tev piekasities ka sobrid dari pret mani .. tad vispar varetu tiekt ka vingrojumi tiesam nemianaas .. mainas tikai to izpildes nianse... vai ari tev taagaad radiises sim vingrojumam jau otrs nosaukums jo redz tas tagad skaiutas izradaas jau cits vingrojums
14.01.2015 16:30 |

Reitings 2784
Kabans,bet runa negaaja par vingrojumu nosaukumiem, es to kaa piemeeru mineeju. Tu teici,ka trenninsh nemainaass! Un treninsh mainaas (stajja mainaas tatad treninsh mainaas), atkaribaa vai esi sieviete vai viirietis (vingrujuma nosaukumi nemainaas par to piekritu)
14.01.2015 16:34 |

10 gadi
Reitings 4443
cheeky*
ko nu katrs uzskatam par trenina mainu... ja es velot hanteli tagad staveshu likaak nozime ka man mainas vis strenins? starpcitu ir vingrojumi kur ir vairakas variacijas kada pozicija to veic - protams katrai vpozicijia minimaalas nianses... bet trenins ka tads tak no ta nemianaas, vingrojums arii... mainas tikai nelielas tehniksas izpildes lietas... kas daudzos vingrojumos ir pat vairakas variacijaas... ja nemsi vera so vius tad vispaar var tyiekt gandrizvai ka katram cilvekam ir citadaks trenins... un te ari attiecigi nezinisiem rodas iespaids ka teorijas nav un katram savi pienemumi par lietaam un atiecigi vins nolemj ka nav jegas tad trenerim jo katrs tak dara ka poats grib un maak ....
14.01.2015 16:38 |

Reitings 2784
kabans -OMG! Tu nopietni? Es zinu,ka tu vingrojumus vari izpildeeit savaadakk ,izmantot dazadus svarus,pat dazaadas formas utt. Bet tas ka Sievietes un viriesha kermeni ir savadaki ir fakts! Un tu nevari apgalvot ,ka trennini ir vienaadi!

Es galigi nesaprotu,ko Tut e megini pieraadiit? Ja,jau treninji nemainaas uzturs arii nee un vis sir tik vispaarigi tad priekshkam PT vispar vajadzigi? Laizam visi ,kaa maakam jo nekas tachu nemainaas?
14.01.2015 16:44 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Kāpēc tu, cheeky, turpini šo diskusiju? (t):-D
14.01.2015 16:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits