nesaprotu ko te visas var raudāt. jā labi, alga varētu būt lielāka, bet par pārējo...kas jūs tiešām domājat, ka te kāds maksās par vienkārši stāvēšanu pie kases?
katra nozagtā prece pārdevējām jāsedz no savas kabatas un vadība esot briesmīga.
vismaz Drogās, kur es strādāju, neviena nozagtā prece nav jāsedz no savas algas un vadība ir vienkārši forša- laikam paveicies. pašas varam sev sastādīt darba grafiku, visu sarunāt, par veikala un reģionālo vadītāju esmu tikai tajās labākajās domās, abas ir atsaucīgas un pozitīvas.
cilāt smagās kastes
nezinu, vismaz mums ir iespējams visas preces salikt ratiņos, aizvest līdz plauktiem un sakrāmēt. jā labi, varbūt 1-2 smagākas kastes ir jāpārcilā, bet nevajag jau pārspīlēt.
nemitīgi skatīties kosmētikas nodaļā pircējiem uz pirkstiem un, nedod Dievs, kaut kas jākrāmē ķīmijas nodaļā ( pulveri utt.), uzreiz klepus un elpceļus dedzina.
tieši tam ir paredzēti cimdi un tā celtnieku ''maska'' priekš tiem, kas jutīgāki, tieši tas arī ir minēts drošības noteikumos, kas bija jāparaksta, iestājoties Drogās.
Man pagaidām patīk un nesūdzos, vienīgi tas, ka jāpārzin viss sortiments, ko pagaidām tikai vel apgūstu.
esmu ārzemēs strādājusi 3mēn no vietas 10h dienā, bez nevienas brīvdienas, protams, alga bija daudz lielāka. tādēļ nevajag cerēt saņemt algu par neko. nu un ka tie plauktie jākārto vai jāaizpilda caurumi? vai tad tas ir tik sarežģīti?