Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nāc līdzās! koris meklē jaunus dalībniekus.

 
Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
Aicinām pieteikties jaunus dalībniekus –
DZIEDOŠOS ASISTENTUS
Nāc līdzās! jauniešu korī
Jauniešu korī Nāc līdzās! dzied jaunieši ar īpašām vajadzībām (vecumā no 14-30 gadiem). Tie ir gan neredzīgi un vājredzīgi jaunieši, gan jaunieši ar kustību traucējumiem un citām īpašām vajadzībām. Savus mēģinājumus esam ielikuši sestdienās 11.00-13.00, lai visi varētu gan atbraukt, gan nokļūt mājās. Tie notiek Strazdumuižas internātvidusskolā Juglā.
Patlaban koris pabeidzis ierakstīt audiodisku Nāc līdzās un dziedi Eiropā!, kurā būs ietvertas dažādu Eiropas valstu dziesmas to oriģinālvalodās. Disks būs lieliska dāvana Latvijai kā Eiropas prezidējošajai valstij šogad.
15.februārī Mūzikas namā Daile plānots diska prezentācijas koncerts, kurā piedalīsies arī komponists Mārtiņš Brauns, jo Latviju diskā pārstāv viņa komponētā dziesma Saule, Pērkons, Daugava.
Lai palīdzētu jauniešiem ar īpašām vajadzībām dažādās viņu sadzīves situācijās ar atbalstu (piemēram, palīdzēt atkļūt no mājām uz mēģinājumu, palīdzēt saposties koncertam utt).) esam ieplānojuši korim piesaistīt arī jauniešus bez veselības problēmām. Šiem jauniešiem būtu iespēja vienlaikus piedalīties korī kā dziedātājiem un reizē būt kāda cita jaunieša ar īpašām vajadzībām brīvprātīgajam asistentam. Gaidām gan meitenes, gan puišus - vecumā no 18.gadiem, ar labām balsīm un labu sirdi
Protams, ka gaidīti ir arī jaunieši ar īpašām vajadzībām un skanīgām balsīm!
Mūsu korī strādā 2 diriģenti - Aira Birziņa un Rūdolfs Bērtiņš. Lai koristi iemācītos pārvaldīt savu balsi un tā labāk skanētu, ar katru dziedātāju individuāli strādā vokālais pedagogs.
Lai varētu precizēt potenciālo dziedātāju noklausīšanās laiku (kas varētu būt 17.janvārī), lūgums zvanīt pa telefonu Nāc līdzās! vadītājai Sarmai Freibergai – 29238333. Nāc, pievienojies, lai vari dziedāt jau februāra koncertā!
Gaidīsim savā pulkā. :)


Pati dziedu šajā korī, tā kā, ja ir interese un kādi jautājumi, varat atrakstīt man. :)
11.01.2015 21:00 |
 
Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
Up. :)
11.01.2015 21:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits