Kā lai saņemas un gatavo?

 
Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Lasu un brīnos (labā nozīmē), kā jūs tik daudzas gatavojat ēst. Man tas ļoti nepatīk un negribas darīt. Tāpēc arī to nedaru. Bet ar loģisko saprātu saprotu, ka vajadzētu kaut kā saņemties... Kā, nu KĀ? :) Es nezinu, kam jānotiek, lai es tagad brauktu mājās pēc darba, ietu veikalā, pirktu produktus un gatavotu ēst mājās. Lūdzu, help ieteikumus :)
10.01.2015 16:36 |
 
Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Nesaprotu kā var negatavot

Elementāri - cilvēki ir dažādi, katram savs :D

Pēc garas darba dienas esmu nogurusi, lai vēl gatavotu. Neesmu arī nekāds virtuves guru. Bet brīvdienās draugu iepriecināt ar pašgatavotu maltīti mēdzu. (l)
10.01.2015 18:24 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Emmanuelle,

daļai noteikti, bet es pazīstu daudzas sievietes kurām virtuvē galīgi negribas uzturēties un man nerodas priekštats, ka tas ir attiecību kvalitātes rādītājs. Kompensācija notiek ar ko citu, tik pat vitāli svarīgu varbūt :)
10.01.2015 18:24 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Nepērc produktus pēc darba, bet brīvdienā un iepērcies ilgākam laikam, gaļu, zivis sasaldē. Tā mazāk laika jāpatērē veikalam.

Receptes laba Četras Sezonas un fotoreceptes.lv. Nem vienkāršas un ātras receptes. Tā kā esi viena, bet tikai vienu porciju pagatavot biezi ir grūti, Tev būs ēdiens divām dienām kas nozīme to ka katru dienu nebūs jāgatavo izņemot salātus.

Mājas gatavot ir veselīgi. Es nezinu kā var dzīvot negatavojot ēst, tad laikam tikai pa labiem restorāniem ir jāstaigā kas ir dārgi un paņem ne mazāk laika kā ēst gatavošana. Pec darba dienas gribas aiziet mājas un relaksēties nevis iet uz restorānu katru dienu.
10.01.2015 18:25 |
 
Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Arī mans draugs teica, ka nav svarīgi, vai tu māki pagatavot boršču. Svarīgāk par virtuvi priekš vīrieša ir guļamistaba. :) Bet no pelmeņiem un seksa vien nevar pārtikt. :D
10.01.2015 18:26 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
VITA@-tas laikam kaa kuram,jo es nekad nespeesu laikam sacensties magonmaiziisu cepsanaa ar savu pirmaa viira maasu-atceros,ka vinai tik loti padevaas visi tie briinumi tiesi savos 16 gados!Vinai veel loti patika konserveet-salikt tajaas burkaas visu taa ,lai labi izskataas kopaa!Atceros,ka tie bija sakniisu konservi-pukukaaposts,tomaats,garsvielas utt
10.01.2015 18:26 |
 
Reitings 179
Reģ: 16.10.2014
Apple_pie, jā, tas nav pasaules noziegums, bet tas ir noziegums pret sevi. Un jā, es nesaku, ka tas būtu jādara visu laiku un būtu kategoriski jāatsakās no šāda vieda ēdieniem , kuri ir pagatavoti rūpnieciski, kuros cilvēka rokas, sirds, mīlestība vispār nav ieguldīti, šad tad var atļauties paslinkot, bet ilgtermiņā that`s not good.
10.01.2015 18:27 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nevajag saņemties, ja negribas, labāk darīt to ko gribas. Pienāks brīdis un, ja vajadzēs sāksi gatavot, bez piespiešanas.
10.01.2015 18:28 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Svarīgāk par virtuvi priekš vīrieša ir guļamistaba.
To teiktu arii mans viirs,jo vins pats loti labi gatavo.:-P
10.01.2015 18:28 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Emmanuelle,

bet vai maz vajag sacensties? :) Labāk ir darīt mazāk lietas, bet darīt tās ļoti labi :-P
10.01.2015 18:33 |
 
Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Gatavoju gandrīz katru dienu. Iznemot, kad darbā nakts maiņa. Man patīk un sanāk. Cepu arī visadas tortes, ruletes un kūkas. Vienīgi, kad esmu dusmiga un nav garigais, tad no gatavošanas turos pa gabalu.
10.01.2015 18:34 |
 
Reitings 21
Reģ: 16.12.2014
Gatavot laikam ir mana sirdslieta. Sāku gatavot jau no 6-7 gadu vecuma (palīdzēju vecmammai) līdz ar ko iemīlēju to padarīšanu. Tagad gatavoju visu laiku. Protams, sanāk slinkošanas dienas vai dienas, kad šķiet, ka mājās esmu pavārs un gribas visam uzmest.
Tomēr ja runa iet par kādu kūku vai saldo esmu kājās 1,2. Lai gan jāatzīst, līdz šim nebiju zupu cilvēks, bet no vasaras gatavoju bieži, jo vēders sāka nepanest tikai kartupeļus un citu tādu miltaino padarīšanu. Un nē, es neesmu resna.
10.01.2015 18:37 |
 
Reitings 179
Reģ: 16.10.2014
VIT@, protams, ka ja vēl paša audzēts, tad ir vispār brīnišķīgi, es esmu tikai un vienīgi par to.
Gaļai mainās struktūra, garšu buķete un krāsa arī tad, ja dzīvnieks tiek nogalīnāts stresa apstākļos. Un tad tu tu to ēd!

Runājot par stresu arī ēdiena gatavošana ir labs stresa noņēmējs.

Un iedomājaties situāciju, kad jūs ar savu mīļoto cilvēku gatavojat kopā, viens var darīt vienu, otrs kaut ko citu, tikmēr ir sarunas, smiekli, un jūs kopā kaut ko radat un tad, itkā godājot šos produktus, par to, ka jums ir dota iespēja tos izmantot... jūs ar baudu tos apēdat... Vai tas nav skaisti?

Tikmēr daži - puisis spēle pie datora spēlītes, meitene izvelk no saldētavas pelmeņus un uzcep tos... :-/
10.01.2015 18:37 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
VITA@-es laikam neko iisti nemaaku loti labi:-D,bet ja taisu kaut ko ,tad taisu ar taadu miilestiibu,patiik tas process-visu sagriezt,salikt atseviskos skiiviisos,tad vienu peec otra pievienot zupai-patiik kaa viss izskataas kraasaas,smarzo uttUn tad taa lielaakaa laime,ka viirs saka-MAAKSLAS DARBS!!(l)
Es ar viiru noteikti nespeeju sacensties galas gatavosaa, un tad to arii nemaz nesaaku!
10.01.2015 18:43 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Svarīgāk par virtuvi priekš vīrieša ir guļamistaba.


Jā, es gan gribētu redzēt, kā izsalcis/pusbadā džeks dauzās pa guļamistabu un cik ilgi viņam tas tiešām būtu svarīgākais :D
10.01.2015 18:50 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Meksikanka-taapeec nebuutu par launu ,mammaam iemaaciit saviem deeliem gatavot!:-)
10.01.2015 18:54 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Nu es arī nevaru apgalvot, ka ēstgatavošana ir mana sirdslieta. Vēl man ir iedalīts vīrietis, kurš latviešu ēdienus pa lielam neatzīst, tad nu nākas iespringt, lai vilks paēdis un kaza dzīva. Bet nu eksperimentēju. Reizi nedēlā visas ēdienreizes gatavo viņš, vai ved mani ēst ārpus mājas.
10.01.2015 18:59 |
 
Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Emmanuelle un tās mammas, kas nemāk gatavot, mācīs dēliem pisties?
10.01.2015 18:59 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
taapeec nebuutu par launu ,mammaam iemaaciit saviem deeliem gatavot!

Absolūta taisnība.
10.01.2015 19:00 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es negatavoju ēdienus, kas aizņem baigo laiku. Bet ikdienā ēdiena gatavošana man aizņem vidēji pusstundu. Ir tik daudz ēdienu, kur nav nemaz tik ilgi j;astāv pie plīts... Vēl man ļoti mīļi ircepammaisi - visu samet iekšā, ej dari savas lietas un vakariņas gatavas bez lielas piepūles.

Pirkt vislaik gatavus ēdienus vai ēst ārpus mājas taču nav izdevīgi. Vismaz man būtu žēl tik daudz naudas tērēt pārtikai.
10.01.2015 19:12 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Armand-Man tu patiic!Taads ar "odzinu"!Tas arii nebuutu par launu!:-D
10.01.2015 19:12 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits