VIT@, protams, ka ja vēl paša audzēts, tad ir vispār brīnišķīgi, es esmu tikai un vienīgi par to.
Gaļai mainās struktūra, garšu buķete un krāsa arī tad, ja dzīvnieks tiek nogalīnāts stresa apstākļos. Un tad tu tu to ēd!
Runājot par stresu arī ēdiena gatavošana ir labs stresa noņēmējs.
Un iedomājaties situāciju, kad jūs ar savu mīļoto cilvēku gatavojat kopā, viens var darīt vienu, otrs kaut ko citu, tikmēr ir sarunas, smiekli, un jūs kopā kaut ko radat un tad, itkā godājot šos produktus, par to, ka jums ir dota iespēja tos izmantot... jūs ar baudu tos apēdat... Vai tas nav skaisti?
Tikmēr daži - puisis spēle pie datora spēlītes, meitene izvelk no saldētavas pelmeņus un uzcep tos... :-/