Cik emocionāli aukstasinīgas esat?

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Vai jūs esat no tām, kurām emocijas sejā redzamas, jau pa durvīm ienākot, un tur neko nevarat padarīt? Vai arī spējat nospēlēt jebkuru lomu? Teiksim, vakars kopā ar ienaidnieku, bijušā jauno mīļoto vai kādu citu cilvēku, kas nodarījis pāri - un būt tādai, ka neviens telpā pat nenojaustu jūsu nepatiku, emocijas vai iekšējos pārdzīvojumus.
10.01.2015 11:07 |

Reitings 146
Reģ: 05.02.2013
Ienaidnieku gan man nav, bet ir cilvēki, kas vienkārši nesimpatizē. Nu neko.. izturos pieklājīgi, nekādās baigajās sarunās neiesaistos, cenšos pārāk neiespringt. Speciāli nekādus zibeņus ar acīm nemetu, jo gan jau tāpat jūt noraidošo attieksmi no manas puses. Man grūtāk tieši noslēpt nevis nepatiku vai dusmas uz kādu, bet gan kaut kādu vilšanos, aizvainojumu, apvainojumu.
10.01.2015 13:45 |

Reitings 252
Reģ: 22.08.2013
Manuprāt, visgrūtāk ir noslēpt simpātijas pret kādu! :-D
10.01.2015 13:46 |

Reitings 138
Reģ: 14.11.2013
Kad man vēl nebija bērnu, studiju laikā, ļoti labi pratu gan izlikties, gan būt savaldīga, biju tolerances iemiesojums. Bet tagad... Es to vairs nevaru, un vairs negribu. Pārāk daudz spēka un liekas, dārgās iekšējo resursu enerģijas tas prasa. Reizēm, protams, dzīvē ir nepieciešama savaldība, tolerance un cieņa vienam pret otru un citiem. Tas ir dabiski, mīļā miera dēļ. Mācos būt patiesa. Ir vieglāk.
10.01.2015 13:50 |

Reitings 95
Reģ: 27.05.2014
Ir situācijas, kad pilnīgi nepazīstams cilvēks man vienkārši nepatīk - neņemot vērā viņa izturēšanos/izskatu - vienkārši nepatīk, un tad cenšos, lai mums nesanāktu nekāda komunikācija, turos pa gabalu. Protams, darba attiecību sakarā vai ja tas ir draugu draugs - ir grūti nekomunicēt, bet tad sakožu zobus un cenšos būt atturīgi/vēsi pieklājīga.

Pārsvarā viss vienkārši - ja nepatīk cilvēks, tad ar viņu vispār nekomunicēju, ja ir piespiedu apstākļi, tad cenšos maksimāli izvairīties no komunikācijas, bet citādi - neko netēloju, paturu visu pie sevis un nesmaidu acīs tikai tāpēc, ka tā vajag :)

Sev apkārt izvēlos cilvēkus, kas mani emocionāli paceļ ;-)
10.01.2015 13:56 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010

kiksix

Manuprāt, visgrūtāk ir noslēpt simpātijas pret kādu!

+++++
10.01.2015 13:57 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Viss ir atkarīgs no tā, kur es esmu un ar ko esmu. Uzksatu, ja man ir slikts garastāvoklis, tad citi pie tā nav vainīgi un man nav tiesības izgāzt savu īgnumu uz citiem.
Ja runājam pat nepatīkamie cilvēkiem (nav ienaidnieki). Vienmēr izturos neitrāli, ar konrēto cilvēku nekontaktējos un neizgāžu arī visu savu nepatiku, lai apkārtējiem no tā nav jācieš. Spēju arī pieklājīgi komunicēt, ja tas ir nepiecišams. Lielā mērā viss ir atkarīgs no tā, ko šis cilvēks ir nogrēkojies (kāpēc ir izvedojusies nepatika).
10.01.2015 14:00 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
man ir sanaacis aizsvilties un izblaustities uz cilvekiemkas seviski nepatik, bet tikai gadijumos ja man saka uzbrukt. Taa sakotpretuzbrukums.Ja ir iespeeja vnk izvairos no kontakta.
10.01.2015 14:02 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ļoti atkarīgi, ar ko esmu un kur..

Lieliski māku notēlot vienaldzību pret cilēku, kuram esmu gatava mesties ap kaklu, bet zinu, ka uz to man tiesību nav un viņš to nav pelnījis..

Ja redzu kādu cietsirdību vai biju liecinieks kādam nelaimes gadījumam, tad mēdz būt arī asaras pa gaisu momentāli..
10.01.2015 14:37 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Ir cilvēki, kuri man izraisa tādu instant nepatiku un tur vairs nekas nekad nav grozāms. Tie var būt normāli cilvēki, kolēģi, skolasbiedri, draugu draugi, neko sliktu nav izdarījuši vai pateikuši, bet nepatika ir šaaaussmīga. Es izvairīšos no komunikācijas ar šiem cilvēkiem, pieklājības robežās, protams.
Par citām emocijām, bēdām, dusmām, nepiemērotā situācijā prieku, sajūsmu vai aizrautību, tās man nav grūti noslēpt.
Zem termina "emocionālā aukstasinība" gribētos likt arī iejūtības un līdzjūtības trūkumu, kas reizēm traucē. Nu nevaru es pārkāpt sev pāri un pateikt "izsaku līdzjūtību" kādam, kura situāciju no malas vērojot šķiet, ka tā kā sanācis arī ir labāk.
10.01.2015 14:37 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Ir cilvēki, kuri man izraisa tādu instant nepatiku un tur vairs nekas nekad nav grozāms. Tie var būt normāli cilvēki, kolēģi, skolasbiedri, draugu draugi, neko sliktu nav izdarījuši vai pateikuši, bet nepatika ir šaaaussmīga.

Pamatskolā mācoties bija viena tāda meitene no citas klases. Es viņai pat vārdu nezināju, bet tiklīdz ieraudzīju, izraisīja agresiju, gribējās iešķelt :D Tā vairāk neviens nav izraisījis šādas emocijas.
10.01.2015 14:44 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Esmu laipna pret visiem. No malas izskatās ļoti bērnišķīgi un rupji, ja kāda atklāti izrāda savu nepatiku pret kādu citu, ir uzsvērti vēsa, nerunā u.tml. Priekš kam? Runa nav par tēlošanu, bet parastu pieklājību. Man ir viena kolēģe ar kuru dažas ofisa dāmas izvairās pat sasveicināties. Stulbuma kalngals. Ok, mana minētā kolēģe ir nedaudz dīvaina un ar sarežģītu raksturu, bet kā cilvēks viņa ir vairākus pakāpienus augstāk par tām pārējām, kas staigā viņai garām paceltām galvām.
10.01.2015 14:45 |

Reitings 947
Reģ: 17.12.2009
Esmu atturīga un vēsa, ciets rieksts. Es izvēlos, kurus cilvēkus "ielaist" savā emociju pasaulē. Ka esmu izlēmusi (sajūtu līmenī) to nedarīt, tad cilvēkam ir ļoti grūti sadraudzēties ar mani, pat neiespējami. Komunikācija ar šiem "ne maniem cilvēkiem" ir nekāda, kad satieku kādā pasākumā bez sirdsapziņas pārmetumiem varu nebilst ne vārda. Nekādas liekuļošanas un sarunas ķeksīša pēc nav manā stilā.
10.01.2015 14:47 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ir cilvēki, kuri man izraisa tādu instant nepatiku un tur vairs nekas nekad nav grozāms. Tie var būt normāli cilvēki, kolēģi, skolasbiedri, draugu draugi, neko sliktu nav izdarījuši vai pateikuši, bet nepatika ir šaaaussmīga. Es izvairīšos no komunikācijas ar šiem cilvēkiem, pieklājības robežās, protams.

Precīzi! Man bija klasesbiedrene, kas jau pirmajā skolas dienā izraisīja nepatiku. Es pat ar viņu nebiju runājusi, un tā arī 12 gadus tā nepatika bija un apkārtējie to zināja. :D Patiesībā, vēl tagad, kad bildēs ieraugu, uzreiz gribas iesist. :D
10.01.2015 14:49 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
esmu ļoti emocionāli atklāta. ja nākas pavadīt laiku sabiedrībā, kurā kaut kas jātēlo, drīz vien man paliek fiziski slikti, lai cik arī jocīgi tas neliktos. nemāku turēt to bumbu ar laika degli iekšā, sprāgst uzreiz :D
bet neesmu nepieklājīga, vienkārši izvēlos nebūt ar cilvēkiem, kas manī izraisa nepatīkamas emocijas un agresiju. un viss. strādā.
nekad neuzņemtu vīra mīļāko ar aristokrātisku mieru, vnk priekš kam sevi mocīt? lai priecātos par savu savaldību caur asarām par visu pārējo?
10.01.2015 14:52 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Tās, kas te saka, ka pret visiem ir vienādi laipnas, smaida kā labākajiem draugiem, lai gan patiesībā jūt nepatiku, kā Jūs izturaties šim cilvēkam aiz muguras? Ok, ja neaprunā un vispār neapspriež, tad tas ir ļoti apsveicami, bet tie kas sejā smaida sejā un aiz muguras runā visu to sliktāko - ui, ui, ui kā nicinu šādus cilvēkus!
10.01.2015 15:40 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Izlikties nemāku, taču esmu diezgan aukstasinīga emocijās sava racionālā prāta dēļ. Tas valda pār emocijām. Būtībā jau emocijas mani kūsāt kūsā, tikai kaut kur baigi dziļi iekšā un ar ļoti lēnu aizturi... :-D
10.01.2015 17:10 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vispār jau man piemīt prasme būt ārēji it kā pilnīgi mierīgai, ja iekšeji esmu ļoti satraukta, uzvilkusies, dusmīga utt. Spēju to notēlot ar tādu poker face. Jo pēc sajūtām man šķiet pazemojoši izrādīt, ka esmu aizskasrta,
10.01.2015 17:13 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Tās, kas te saka, ka pret visiem ir vienādi laipnas, smaida kā labākajiem draugiem, lai gan patiesībā jūt nepatiku, kā Jūs izturaties šim cilvēkam aiz muguras? Ok, ja neaprunā un vispār neapspriež, tad tas ir ļoti apsveicami, bet tie kas sejā smaida sejā un aiz muguras runā visu to sliktāko - ui, ui, ui kā nicinu šādus cilvēkus!

Aiz muguras izturos tāpat, kā pret pārējiem cilvēkiem. Tās, kas aprunā, cik mana pieredze rāda, aprunā visus, arī tos cilvēkus, kas viņām tik tiešām patīk. Par katru atradīs ko pateikt.
10.01.2015 17:15 |

Reitings 252
Reģ: 22.08.2013

Neapspriežu cilvēku aiz muguras, neko sliktu par cilvēkiem aiz viņu muguras nerunāju, jo zinu, ka nāks atpakaļ, ja runāšu, kā arī nav vajadzības tērēt laiku domājot un runājot par citiem cilvēkiem.
10.01.2015 17:19 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nemot veeraa to,ka visi runaa par visiem,es laikam pat nenemu galvaa.Man am viiram ir pazina,kurs man nesimpatizee-kaut kas neiet kopaa.Es censos iztureeties pieklaigi pret so cilveeku,ja vins ir atnaacis ciemos,bet iipasi tiktos neveeleetos,jo nav "manaa energijaa"!
Cilveekiem,kuriem ir gruutiibas ar nepatiikamiem cilveekiem,noteikti ir gruutiibas straadat ar cilveekiem-iipasi slimiem.
10.01.2015 17:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)