Pašai iepriekš bija Samsung Galaxy S3, tagad Iphone 6. Nu tā.. Iphone no mana viedokļa šajās lietās ir labāks: kamera (dievīga) , dzidrs ekrāns (tagad, paņemot Samsungu, liekas, ka no pagājušā gadsimta telefona grafika :D ) , dizains (patīk ābols, krāsa, plāns, ļoti, ļoti ērts, vismaz man, salīdzinot ar S3)
Mīnusi: attēli nav kā Android sistēmai sakārtoti, viss vienā čupā. Android sistēma visu saliek automātiski mapēs : WhatsApp, Bluetooth utt., savukārt, Iphone tev pašam jākārto mapēs attēli, bet visi viņi vienalga uzrādīsies "Camera roll" mapē. Ja kāds vēlēsies paskatīties attēlus, redzēs visus (izņemot, ja nolādēsi programmu, kur var paslēpt failus utt.)
ātrā izvēlne nav pārāk ērta, lai ieslēgtu 3g internetu, ir jāiet uzstādījumi un tur speciāli jāslēdz iekšā(S3 - pavilki uz leju joslu un uzreiz bija), tas pats attiecas uz zvana režīmu- pilnīgu klusumu(bez vibrācijas un skaļuma) , wifi tīklu izvēlne tāpat.
Tiem, kas bieži maina zvana signālu, varētu neērtības sagādāt zvana signāla maiņa, jo var uzstādīt, vai nu pirktās dziesmas, vai īpaši konvertēt melodiju datorā vai caur speciālu programmu. (man zvana signāli parasti stāv ļoti ilgi, tāpēc tas neuztrauc)
Bet.. te es varu kļūdīties, jo tikai kopš Ziemassvētkiem izmantoju Iphone un neesmu pilnībā tikusi skaidrībā ar telefonu.
+ jautājums: Taimerī nevar uzlikt sekundes, piemēram, lai nozvana pēc 3 min un 30 sek??[